Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Sem pa uspela malo pospravit najino kramo...Uh...sem bila že kar preveč pridna. Pa nekaj bi jedla...ves čas razmišljam o hrani....pismo...ve pa o krofih. Da ne bom takoj tekla v trgovino.
Jaz malo pospravljam....no zdaj bolj počivam, ker se mi ne da veliko več...pa moram vsaj še kuhinjo v red spravit.
No, jaz ne bom komentirala.
. Pri
se težje zmotijo kot pri
. Edino zjutraj ni prometa (če ni mož doma) pri računalniku. Je pa vse res, kaj ste napisale okoli pomoči. S tem da se še kasneje nadaljuje isto pri štipendijah. Da o tem kako je drag primestni avtobus sploh ne bi debatirala
. Če bi se moja dva vozila z avtobusom bi me samo to prišlo cca. 140 eur. In ker sin študira se pelje v Celje pa še pride vlak skoraj 70 eur. In bi bil samo njun prevoz mesečno 210 eur, da o tem kakšni so še drugi stroški pri šoli sploh ne bi debatirala. O kaki štipendiji pa lahko samo sanjamo. Ja tako je to v naši ljubi državi. Bom raje menjala temo, ker se mi bo tako dvignil pritisk, da ne bom mogla nazaj zaspat
.
. Koliko mi kaže vaga pa ve samo bog. Si sploh ne upam povedat, ker si nisem mislila, da bom kdaj koli v življenju imela toliko kil
, no zdaj sem pa končno sama in imam malo miru!