|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TOŽBA ZA RAZVEZO
23.4.2005 20:55:38   
Anonimen
Lep pozdrav!

Sem nova uporabnica tega portala in ugotavljam, da bom lahko pri vas dobila kar nekaj informacij, ki bi mi trenutno prišle zelo prav. Upam, da mi boste lahko pomagale.
Poročena sem bila 7 let in z bivšim možem imam tudi otroka. Pred letom in pol sva šla narazen in jaz sem se z otrokom tudi odselila. Ustvarila sem si novo izvenzakonsko skupnost, čeprav sem bila uradno še poročena. Potrdilo o obstoju izvenzakonske skupnosti sva z novim partnerjem tudi overila pri notarju. Ko sem se od bivšega moža odselila, sem tudi spremenila bivališče zase in za otroka. Tožbo za razvezo pa sem oddala šele ta mesec (finančni razlogi). Ves ta čas, torej leto in pol, ko sem bila uradno še poročena, bivši mož za najinega skupnega otroka ni dajal ničesar, ne v denarju ne v materialnih dobrinah. Ker je v tožbi za razvezo tudi zahteva za določitev preživnine, me zanima, ali ga lahko tožim za preživnino tudi za to leto dni in pol za nazaj, saj lahko dokažem, da nismo bili skupaj in da ni dajal ničesar?
Zahvaljujem se Vam za odgovore, saj bi mi zelo pomagali pri nadaljnih postopkih.

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   TOŽBA ZA RAZVEZO
24.4.2005 22:40:02   
Gina
Jaz mislim, da bi ga najbrž lahko, za 100% pa ne vem. Najbolje da vprašaš odvetnika, ki ti bo speljal tožbo za ločitev skozi.
Če bosta šla pa narazen sporazumno, mora pa biti vse že dogovorjeno. Ne moreš tam na licu mesta potem zahtevati denar od njega za nazaj. Se pravi prej se morata dogovorit vse od višine preživnine, do tega, koliko obiskov in kdaj bo imel otrok pri njem, pa do tega, ali ti bo plačal kaj za nazaj ali ne, kakor tudi, kako se bosta izplačala (vajine vložke v stanovanje, avto....). Pa v vsakem primeru rabiš podatke, koliko zapraviš za otroka, specifikacijo, in za družino. Vprašajo te tudi po dohodkih in doh. partnerja.
ne vem, če sem ti kaj pomagala, mogoče pa vsaj malo. lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?