Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 7:19:26
|
|
|
|
Tanja555
|
Srečka, imaš Zs, Bela vrtnica, nč še nisem brala, kdaj se zdaj dobimo?! Lp
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 7:22:21
|
|
|
|
Tanja555
|
Novopečena, kdaj se z Belo vrtnico dobita pred Tušem?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 7:55:44
|
|
|
|
zolika
|
Tanja555 -- nič nista napisali kdaj se dobita. Sem tud jaz spraševala... :) Mah - bomo jo nekako že našli - tole našo gostiteljico Katko! A ne?
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 8:33:23
|
|
|
|
JABOLKO3
|
Živijo! Pri nas je bila pa ena katastrofa od noči... nismo spali do 3h... saj zvečer je normalno zaspal, a se je po eni uri zbudil, potem pa ne spat, pa ne bit buden, pa ne ležat, pa ne sedet, pa ne nosit se okrog, pa dojit, pa ne dojit... ob pol dveh sem mu dala žličko calpola, ker nisem več vedela, kaj bi... potem se je počasi začel umirjat, pa lakoto kazat in sva šla dol malo pojest, potem je pa zaspal in vlekel do pol 8h, se malo podojil in spi naprej.... pa sedaj ne vem, ali ga je tako motil moker nosek ali bolijo zobki ali je še kaj drugo ali vse skupaj... eh, bomo videli kaj bo danes... sem pa čisto povožena, ker me je pred sedmo pa tavelik zbudil... no, saj sem trpežna, bom že... Lepo se imejte danes!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 8:52:15
|
|
|
|
Isabellabina
|
Dobro jutro no "dobro"....nekaj podobnega kot pri tebi Jabolko ,je bila tudi naša noč ,le da se je še zbudu ob 5.30 in pojedu flaško in spal do 6.45 ,zdej mi pa tule plastenke od vode kotali po tleh...se strašno zabava Zdajle sva "kar na tleh"pojedla hrenovko in spila kamilični čaj ,potem pa šibava malo po trgovinah pogledat za fotoaparat,sej po netu ga vidš ,sam jaz mam raje tako "u živo",pa spet moram k mlinarju po moko in še malo fasnge iz trgovine prnest ,pa bo dan mimo...evri pa tudi Punce fino ,fajn se imejte danes in vsem ostalim ,ki smo ostale doma lep četrtek
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 10:36:46
|
|
|
|
sky77
|
Dan Čveke uživajte danes. No sej najbrž že No midva z Rokom sva iz pregleda na orl. Je bil presenetljivo priden in je šlo celo brez joka. Ker kako so drugi jokali, tudi starejši. Sem mislila da bo odmevalo od dretja. In zadeva je sledeča: povečana žrelnica in mandeljni ter slabši sluh na desno uho. sva dobila nekaj (kapljice ali pršilo še ne vem) in moramo zdaj vsak dan pucat nos in ušesa ter kontrola maja. Tako da operacija zaenkrat ni potrebna Sva se pa nazaj grede peljala z vlakom. Sem pa skoraj dušo spustila ko sem z Rokom v naročju tekla na vlak. In sva glih za glih prišla. Potem pa dve postaji, tatretjo pa že dol. In sva bila ful hitro doma pa še Roku je dogaaaajal :sm_biggrin: krista kaj je narobe pri vas ??
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 10:47:25
|
|
|
|
sky77
|
vidim da sta krista in jabolko logirani. A udarmo en čvek, da ne bodo samo pri katki čvekale
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 11:11:22
|
|
|
|
sinskaT
|
Sky -super za pregled... ...tudi sama sem happy, ker je z našim Pipijem vse ok, vse na svojem mestu, tudi živahen je 100/h. Celo spol smo videli, pa ne povem ... Vsem želim lep dan, z MM-jem in Hano pa gremo proslavljat : )
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 12:07:30
|
|
|
|
Isabellabina
|
Hoj Sinska----- za morfo in pa lumpa nas boš držala do konca v šahu.....glede na tvoj trebušček bi pa rekla da boste meli Mihca Sky---tudi pri vas se je super pregled iztekel samo da ni kakšnih večjih neprijetnosti,vse ostalo se poštima Jaz sem iz uspešenega nakupa....tavelka bo 4.3.09 ponosna lastnica Sonyevega DSC-W150 aparata...pa ji le moram kupit nekaj za njen 15 rojstni dan---ona že odšteva dneve ---jaz imam pa aparat uspešno skrit in ga ne dobi nič prej kot na njen dan Čvekice verjetno fajn čvekate ,malčki pa uživajo upam ,da pade tudi kakšen fotosešn Zdej pa šibam kuhat--meni---makaronflajš in pa ena pržganka zraven,ker meni še vedno v želodcu slabo. grem lep četrtek
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 13:10:30
|
|
|
|
trnuljčica
|
Jabček meni se dozdeva, da je nekaj v zraku... Ker jaz tudi ne bi razlagala zadnjih dveh oz treh noči... Včeraj sem mu celo svečko dala pred spanjem pa ni nič pomagalo... Samo dretje... Dvojko levo zgoraj si več ne pusti niti pogledati- vidila se je že črtica... Sem potem kar obupala glede spanja in sem ga dala v dnevno in se je po pol ure pomiril in se nato še 1,5 igral, kot bi bilo sredi belega dneva . Jaz pa se trmasto nisem hotela igrati z njim... Pa me sploh ni pogrešal pri igri. Sem kar film pogledala... Ko je po 2,5 urah prvič zehnil, sem mu dala mleko in pravac spat... Bova midva debatirala, do polnoči... Morgen... Ja huda mama... Pes je posledično šel lulat sredi noči... Nasploh opažam, da imam sedaj veliko manj potrpljenja z dolgimi uspavanji. Ne, vem al sem imela 5 urnega uspavanja (na noč) že prvih 9 mesecev čez glavo, al sem se sedaj razvadila, ko imam Izo... Ki zadnje noči štrajka... Ga moram malo resetirat . Saj vem, naj mu bo, ko ga gospodje Zoboviči mučijo... Siniska, ja jaz bi rekla, da če bi bila Pipika, ne bi govorila o Pipiju Ma, hec, hec... Glavno da bo zdravo. Sky super, da Roku ne bo treba na op.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 13:17:24
|
|
|
|
kekec in mojca
|
BM, kaj pa je to, če smem vprašat? SinskaT, daj no, nikar ne ponavljaj za mano, pa nam raje povej, kaj boste imeli? Fantka al punčko? Če pa že nočeš direkt povedat, pol pa sam namigni, če ste vidli jajčka al pa jih niste vidli. A ostale pa še kar čvekajo? Pri nas je pa včeraj zvečer spet tamali začel nekaj sračkat... je imel rahlo temp. Ampak iz noska mu pa kar teče že ves teden. Upam, da ni kot je rekla Trnuljčica, da ima angino... že spet... Danes bi se morala začet uvajat v vrtec, pa sva zato ostala doma... Saj ne moreva med otroke vsa šmrkava in bolna... Zvečer, ko sem prišla iz tečaja, sem cela crknjena padla v posteljo... ampak sem pa uživala! Kupila sem ti tudi burdin kroj za hlače z naramnicami, samo zdaj ne vem, če bom sama to uspela spravit skupaj... BM, kje ti jemlješ kroje? A si se registrirala na burdino internetno stran? Tam sem našla nekaj lepih krojev, samo kaj, ko pa nočem kupovat preko interneta...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 13:19:15
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Trnuljčica je pa zaspala?
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 13:38:39
|
|
|
|
Isabellabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca BM, kaj pa je to, če smem vprašat? Digitalen fotoaparat BM, kje ti jemlješ kroje? A si se registrirala na burdino internetno stran? Tam sem našla nekaj lepih krojev, samo kaj, ko pa nočem kupovat preko interneta... Uh,jaz imam originalnih Burd fullll,še iz časov šole,(sicer so že stari 15 let)smo nabavljale Burde ko zmešane in ,če se najde kakšen kroj ,ki je podoben želji stranki ,ga pač molo preuredim pa je.Sem pa tja kupim še kaj novejšega a v osnovi se ni nič spremenilo,pa še dragi so,pa tud slovenskega je zdaj težko dobit..je pa tako da imam zdaj tako malo časa za šivat ,da šivalnica kar malo sameva
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 13:39:45
|
|
|
|
Isabellabina
|
Trnjulka ,kaj nisi na čveku?????
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 13:42:48
|
|
|
|
trnuljčica
|
K&M ti, ti... Ti mene s tem spanjem malo zezaš, kaj? Princ je omagal 12.45. Jaz pa pico pečem... BM zadnji teden nisem za družbo, samo o kakšni službi slišim in se že cmerim... Sem raje spustila... Bom pa šla nečaku v soboto na rojstni dan, no saj prejšnjo soboto sem tudi bila v prestolnici. Takrat je imela pa nečakinja RD.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 13:51:15
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sky77 vidim da sta krista in jabolko logirani. A udarmo en čvek, da ne bodo samo pri katki čvekale Kje si zdaj? Prvo primamiš, potem pa zgineš...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 14:07:05
|
|
|
|
sky77
|
evo mene Sem se celo spravila likat tačas ko je Bini spala. Potem sem pa previla ful pokakano malo rito in smo pičili ven. Samo ne za dolgo. Rok namreč zadnje dni noče spat opoldne in potem dela traparije ker je utrujen. Smo šli na železniško gledat vlake, midve z Bini in Rok na triciklu. Pa bolj mu govorim vozi ob robu ceste, manj posluša. In mi odpluži s triciklom direkt na sredo ceste in direkt pred avto. V sekundi, sploh nisem dojela. No na srečo ni bilo nič, nobenega karambola. Sem pa Roka takoj skipala s kolesa in popokala domov. In še direkt v posteljo je šel kjer še vedno drnjoha. Mi pa danes ful diši čokolada, pa imam doma same take kjer so noter lešniki Pismo no, zdej moram pa še na to pazit. Bodo pa palačinke zato za kosilo, pa fajn namazane. Mljask trnuljčica a so lešniki smatrani kot osnovno živilo? Najbrž ne. Ma vseeno bom jutri P rekla naj kaj napiše in da potem oddam vlogo za podaljšanje porodniške.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 14:20:45
|
|
|
|
trnuljčica
|
Sky- Mislim, da ne, vendar kljub temu pošlji prošnjo. Sedaj ima že 3 dokazana živila... Nikoli ne veš... Mogoče pa bo... Sem ravno slišala, da so eni v Mb na dokazana tri osnovna živila zavrnili(mleko, jajca, pšenica), saj naj bi bila klinična slika v redu???? Ja valjda je v redu, če otroku ne daješ stvari, ki jih ne sme... A naj bi mu dal, da zacveti, pa nič ne spi, da bi oni še vizuelno kaj videli... Joj, me take stvari razkurijo... Mogoče je pa Rok zadnjič pri atiju tako sračkal na cesti, da sta bila oba razhudena...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 14:45:27
|
|
|
|
sky77
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Mogoče je pa Rok zadnjič pri atiju tako sračkal na cesti, da sta bila oba razhudena... po vsej verjetnosti res, samo je bila nedelja in brez prometa. Bom pa vsekakor dala vlogo za podaljšanje. Pa pritožila se bom tudi če mi zavrnejo Pa v vrtec moram it popravit vlogo. A katera ve, če ima alergik kej več možnosti da ga sprejmejo? Najbrž ne
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 14:46:11
|
|
|
|
sky77
|
aja še to. Kaj naj bi bila klinična slika
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 15:01:00
|
|
|
|
trnuljčica
|
Vrtec: vem samo to, da me je P zadnjič vprašala, če naj bi naš šel v vrtec... Sem rekla, da šele od oktobra... Je odvrnila, da ok, da ga bodo do takrat že cepili. Mogoče pa ne smejo necepljeni otroci v vrtec??? Sam tvoja Bini ma močno reakcijo na jajca... Dvomim, da jo bodo cepili pri 15 ali 18 mesecih...No, nikoli ne veš kdaj se bo alergija izboljšala... Klinična slika- tisto kar najdeš pri pregledu pacienta... Recimo pri alergiku- opisano stanje kože, opisan izsledek pregleda pljuč, povečanih bezgavk... To je kot bi ti Bini dala jajca v prehrano, potem pa hodila na preglede kazat- kako je vsa v koprivkah... Če pa ji ne daješ alergena, pa bi imela kožo lepo in brez sprememb...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 15:13:00
|
|
|
|
trnuljčica
|
Sam glede vrtca mi pa res ni jasno kaj je P mislila... Mogoče da je bolj izpostavljen nalezljivim otroškim boleznim in ima večjo verjetnost, da dobi tisto na kar ni cepljen v vrtcu???
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 15:14:17
|
|
|
|
Isabellabina
|
vrtec---za sprejetje v vrtec je pri nas pogoj da ima otrok vsa cepljenja opravljena,se pa kar malo branijo alergikov,saj je potrebno posebej kuhat.....itak moraš narest pregled pri P pred vstopom v vrtec.dobiš poseben list katerega izpolni pediater,potem pa ta list vrneš v vrtec,
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 15:16:02
|
|
|
|
trnuljčica
|
BM a tako je to? Ja pol pa zna biti problem le pri alergiji na jajca... Ostalo mu pač dajo dieto... Pri jajcih pa ga še cepit ne smejo...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 19.2.2009 15:22:09
|
|
|
|
sky77
|
Sej naša Bini ima jutri tretje cepljenje. Kako bo pa z naslednjim pa ne vem, ker vsebuje jajca. Najbrž bomo prestavljali in cepili enkrat kasneje, pa pod nadzorom. Ej a je važno kako hudo alergijo ima? ker na njenem izvidu piše tole: cel.ige 406,1 (povišani) spec. ige za jajčni rumenjak 2,59 8zvišani), spec. ige za jajčni beljak 32,2 (zvišani) screenning spec. ige za prehrambene alergene: lešnik, arašidi, jajce - povišani. hmg: hb 109, e 4,03, l 11,5, dks: segm. 20, ly 69, mo 9, eo 2. Zdej če mi znaš tole raztolmačit bi bilo super.
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?