|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
20.2.2009 8:11:59   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Dober dan na hitro še od mene!
Katka, hvala še enkrat za včerajšnje gostoljubje. Imele smo se zlo fajn, tista steklenička s temno vsebino pa - ne boš verjela, je marmelada. Je nisem dala v krofe, ker so nekater na dieti, pa nekateri marmelade ne marajo... Sej sem povedala, pa so me zgleda aprilčki preglasili.

Aha se pravi bom mozu povedala, da je zraven marmelada :D...jo bom dala v hladilnik in ti jo takoj ko bo mozno vrnem....

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
20.2.2009 8:27:57   
tasyo
Sam še tole - Majček, brinina knjigica je ostala v mojem avtu. Jo dobita ob prvi priliki!

Katka, marmelado pa pojejte, jaz jo imam ogromno, tko da ni panike. Je pa domača.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
20.2.2009 8:35:06   
katka28

Katka, marmelado pa pojejte, jaz jo imam ogromno, tko da ni panike. Je pa domača.

ok hvala.....to bo moz vesel, ker obozuje domace marmelade za razliko od mene user posted image Hvala se enkrat

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
20.2.2009 9:33:48   
Isabellabina
Dobro jutro

Uh Katka ,če le moreš si zrihtaj pomoč ti pa počivaj,da nebi šla po mojih stopinjah in bla trmasta ter ne prosila pomoči in vse naredila sama kljub bolečini.Upam ,da imaš koga ,ki razume bolečine in ti je pripravljen pomagati...Imej se rada,jaz sem to prepozno spoznala,pa še vedno težko prosim za pomoč.Naj bolečine čimmprej minejouser posted image user posted image

No naše spanje čisto po ustaljenem redu,sem bla pa danes ponoči tako jezna na soseda ,ker je kuril ostanke iverke in je smrdelo v stanovanje ,kljub zaprtimi okni.user posted image user posted image user posted image user posted image Ma se vedno najde eden ,ki ti zamori nočuser posted image user posted image

Danes bo pri nas ---meni---fižolova juha in burek,pa en mešani  kompot zraven(iz domačega sadja)

Grem sedaj malo pospravit ,ko jernej še spi in v miru lahko postorim

Aja od danes popoldne dalje so POČITNiCEEEEEEEE(ajaj otroci komaj čakajo ,da bodo šli drug teden malo smučatuser posted image user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
20.2.2009 10:25:46   
misa79
Jutro.

Pa niti slučajno dobrouser posted image . Mali je kašljal celo noč....Tiste, ki imate izkušnje z laringolitisi povejte, kdaj ta hudič mine??? Pa če ima katera kake veze, naj zrihta hitr poletje, da ne dobim jaz prej kakšnega popi****tisa.user posted image

To vse pomeni, da naju tudi danes ne bo na plavanje in čvek...... Lepo se mejte.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
20.2.2009 10:30:05   
simvir
Živjo!

Ja včeraj je bilo res lušno, midva sva sicer malo zamudila, pa tudi čas ko sva bila tam je tik tak minil, sem pa vesela da sem opravila dva obiska v tistem koncu. Sem pa izvedela, da bodo verjetno teti podrli domačijo in sadovnjake, ker naj bi tam šla avtocesta, ki bo povezala štajersko in dolenjskouser posted image .

Prav lepo je bilo spoznati še tri nove mamice in njihove škratke Nika, Neli in Zaro, ter videti ostale znane obraze. Katka tebi pa še enkrat hvala za gostoljubje, pa upam da se čimprej pocajtaš ter da ti bo kdo priskočil na pomoč.

No mi smo se tja peljali čez Litijo, domov vračali čez dolenjski konec (Mokronog, Trebnje), tako da smo imeli pravi športni dan.

Sinska user posted image  za morfo in spol, ki ste ga izvedeli. Ti kar čuvaj skrivnost zase, če želišuser posted image .

Miša ja kaj je zdaj to z Mihcem, še kar ni konec bolezni. Upam, da bo čimprej bolje.

Tevž spi, z Nejcem pa šibava ven (z babyfonom sevedauser posted image ).
Lep dan

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
20.2.2009 10:41:36   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Dobro jutro

Uh Katka ,če le moreš si zrihtaj pomoč ti pa počivaj,da nebi šla po mojih stopinjah in bla trmasta ter ne prosila pomoči in vse naredila sama kljub bolečini.Upam ,da imaš koga ,ki razume bolečine in ti je pripravljen pomagati...Imej se rada,jaz sem to prepozno spoznala,pa še vedno težko prosim za pomoč.Naj bolečine čimmprej minejouser posted image user posted image

Mam mam pomoc, je ze moja babica prisla popoldan pride pa se moja mami, da bova skupaj pekli in zrihtali vse za jutri in pojutrisnjem. Glede na to, da sem imela ze dve operaciji v tem predelu se vsi zavedajo, da ce jaz recem, da me boli me res boli in se ne delam. Tudi tasca ze prinese tablete, ker mi jih je zmanjkalo saj jih v nosecnosti in potem nisem nic potrebovala....bomo ze vse bo minilo pa tudi se kdaj prislo nazaj....

Neposredna povezava do sporočila: 3507
20.2.2009 10:45:08   
bela vrtnica
Hoj!

Katka hvala za lep sprejem. Je blo res lepo, sam žal je bla moja Zara mal bubana in sem se bolj njej posvečala in tko bila bolj redkobesedna, tako da nisem mogla z vsemi počvekat. Bomo pa drugič kakšno več rekle. Katka si pa res pridna, maš dva mala škrata pa še najdeš čas za peko peciva, fitnes... res si super.
Naša noč je bila spet bolj boga. Iz noseka teče na veliko, pa še mal vročine smo imeli. Upam, da bo kmalu bolje in da bomo lahko šli na sprehod. Res te naše počitnice so ble kr tko, moj glavobol, Zarin prehlad ali zobki, skratka skoz neki.

Bolančki pozdravite se in uživajte v vikendu.

< Sporočilo je popravil bela vrtnica -- 20.2.2009 10:46:12 >

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
20.2.2009 10:59:31   
scorpiogirl
Ola!

Presneto, ko se zmeniš za kavico in čvek, sigurno mali spi user posted image a so se naši aprilčki zmenili, da bojo Hinkote špilali takrat, ko se kam mudi user posted image sva povabljena pogledat enega novembrčka, ki je imel malo težavic, tako da prej nisva hodila na obisk ... pa jst že komaj čakam čvek pa seveda, da malega pikca pocrkljam user posted image nač mulček pa seveda ponoči spet razgrajal, zdej pa že več kot eno uro spi ...

super, da ste včeraj uživale (no, ni nihče dvomil v to user posted image ) ... pa upam, da bomo kmalu tud kakšne slikice deležne ... Katka, ti pa kar počivaj ... upam, da bolečine hitro minejo user posted image user posted image user posted image

jst sem vsa zgubljena na grosupeljskem koncu zgubila bančno kartico user posted image pa se je k sreči našla, tako da smo včeraj popoldne spet šibali tja ... pa nazaj grede še Marka pogledat na karate user posted image
bilo je pa v sredo prov fajn mal poklepetat s Simvir ... njena škrata sta pa oba prav simpatična user posted image Nal je sploh užival, ko je šibal za Nejcem user posted image

tko, grem pogledat, če se mogoče naš škrat kej zbuja user posted image

uživajteuser posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
20.2.2009 11:11:23   
misa79
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl

Ola!

Presneto, ko se zmeniš za kavico in čvek, sigurno mali spi user posted image a so se naši aprilčki zmenili, da bojo Hinkote špilali takrat, ko se kam mudi user posted image sva povabljena pogledat enega novembrčka, ki je imel malo težavic, tako da prej nisva hodila na obisk ... pa jst že komaj čakam čvek pa seveda, da malega pikca pocrkljam user posted image nač mulček pa seveda ponoči spet razgrajal, zdej pa že več kot eno uro spi ...

Jaz sem predvčerajšnjim zvečer samo na tiho razmišljala, da če bo mali boljš se odpraviva k Katki, pa je mali spal skoraj do desetih user posted image . Drugače je zdaj kmalu po sedmi auf...

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
20.2.2009 11:29:07   
lepa posadka
Ja, Katka... upam, da bo počitek pomagal in boš kmalu bolje. Sem že malo pokukala na tvojo stran in vidim, da še ni slikic :-))) No, le vzami si čas za okrevanje... Pa super, da imaš tako brzinsko pomoč. Le izkoristi jo, ap boste na koncu vsi veseli.

Malinca... lepo, da se spet javiš... Verjamem, da bo z vašim fantičem vse dobro... sploh, ko se tako trudite. Le korajžno še naprej.

Misa... ja tale kašelj, se nič fino ne sliši. Le inhalirajta, pa ven na zrak... drugega ne znam svetovat. Pa, saj bo potem spet pomlad, pa se bomo jezile, k bo sam dež in blato in bo še več bacilov v zraku...  No, malo se hecam... saj veš, da se tudi sama veselim zvončkov (ja eni so pri meni an vrtu že ven pokukali :-))) in prijetnega pohajanja.

Mi pa smo imeli spet lepo noč... prvo dojenje ob pol šestih zjutraj... in potem je potegnil še do sedmih. Sedap pa tudi že vleče 2 ure dopoldansko kitico. Ta veliki so na Krvavcu... jaz pa odhitim s tamalima dvema na sankanje, takoj ko se Tomaž zbudi. Hiša je pospravljena, še celo nekaj reči polikanih. Obara je še od včeraj v hladilniku... tako, da bo še prijeten dan :-))) Ne moreš verjet, kolk ima človek več energije, če malo več spi :-)))

Grem dol... mala me kliče, da bi rada že 7-ič Sneguljčico poslušala.
Lep dan vsem.

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
20.2.2009 12:03:59   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: misa79

Jutro.

Pa niti slučajno dobrouser posted image . Mali je kašljal celo noč....Tiste, ki imate izkušnje z laringolitisi povejte, kdaj ta hudič mine??? Pa če ima katera kake veze, naj zrihta hitr poletje, da ne dobim jaz prej kakšnega popi****tisa.user posted image

To vse pomeni, da naju tudi danes ne bo na plavanje in čvek...... Lepo se mejte.

Živjo

Laringitis je pri nas ponavadi grozil tja cca.tri noči potem pa se je počasi izboljševalo,sicer so še vedno kašljali le tistega straha ni bilo več ,da bi težko dihali.Saj bo boš videla ,ti samo res velikokrat delaj inhalacije in pa ven na zrak pa veliko pit tudi čez dan pa magari vsake pol ure...ja moraš vztrajat ni kaj...pa čimprejšnje okrevanje

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
20.2.2009 12:26:02   
katka28
http://picasaweb.google.com/home

Evo slikice ni jih veliko in tudi vsi aprilcki niso gor, ker mi preprosto ni zneslo user posted image tudi tortic na sliki. Se vam iskreno opravicujem user posted image , upam, da se vam bom kmalu lahko oddolzila...

Neposredna povezava do sporočila: 3513
20.2.2009 12:35:32   
Isabellabina
pod kaj pa je treba it KATKA,meni odpre samo stran pikasa da se logiramuser posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
20.2.2009 12:36:16   
Isabellabina
imaš naslov kjer so tvoje slike

Neposredna povezava do sporočila: 3515
20.2.2009 13:43:56   
katka28
http://picasaweb.google.com/macos19/SrecanjeLasko#

poskusi s tem...

Neposredna povezava do sporočila: 3516
20.2.2009 16:16:41   
NiLe
tale mašina me pa dons malce zeza user posted image ... no, pa probajmo še 1x ... baje gre v tretje rado user posted image user posted image

Dan, dan!

Medtem, ko čakam, da prideta šolar in tasrednja, ki se je šla malo pomerkat v sp. štuk k tašči, sem jaz bila borbe s Tio ... pa dobr, no, a to pomeni, da če imamo lepe noči, a potem je treba čez dan težiti in spati za en drek?? Po novem se zbudi okoli pol 7ih, nato je budna tam do pol 11ih in odspi pol ure, mogoče 45 min. .... in potem, ko je pop. runda na vrsti ... pa ne spat ... halooo?? A zaspana do konca! Sem mislila, da si bo med kosilom oči ven zbezala, pa sem jo dala pred kosilom spat, pa je tko vreščala k ... v glavnem, komaj čakam, da preidemo na 1x spanje čez dan in da je potem do večera mir!

Danes sem dopoldne opravila fasungo - solo, šla do laboratorija odnest vodo, da se prepričamo, da se pri Lei res nič ne dogaja, čeprav občasno še jamra, da jo peče, ko lula, zato je bila danes doma. Ju3 gremo v mesto na pustni karneval, upam samo, da ne bo preveč medlo ... No, naša Tia bo medvedka!

Nimam časa za komentarje - šibam malo pospravit, potem pa gremo poštucat tele naše laske. Madonca, zdej jih je pa res že čist preveč na očkah. Sva včeraj pozabili špangico, pa je bila kot malo strašilo.

ah, bejž no ... ona kot malo strašilo?? Tako kjut punčke z dolgimi laski in velikimi modrimi učki ne srečaš ravno pogosto in je pravi mali cukr. Verjamem pa, da bo z novo frizuro še lepša

Katka; ejejej, želim ti, da bolečina hitro popusti in da boš kmalu lahko pedenala svoja dva sončka. Fino, da imaš pomoč pri roki, saj je pred vami vikend praznovanja ... joj, prva svečka! Pa luštne fotke!

Tanja; kako je Neli? Eno zanjo!

Bela vrtnica
; ja, ubožica Zara ... naj zobki čim prej pogledajo na plano, pa da tebe glavobol pusti pri miru!

Miša; porkaduš, a Mihec ni pa nič bolje? Naj se tale kašelj hitro poslovi, da bo s5 živahen in zabaven fantič!

Zihr sem še kaj pozabila ... grem se malo zleknit na kavč ... do večera, ko pride MM, je še dolga in treba je krotiti 3 škrate, zato se moram malce šparat

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
20.2.2009 16:55:00   
misa79
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Miša; porkaduš, a Mihec ni pa nič bolje? Naj se tale kašelj hitro poslovi, da bo s5 živahen in zabaven fantič!

Ma sej malemu se, ko je buden sploh nikjer ne vid da je bolan. Problem je med spanjem, ker se zbudi zarad kašljauser posted image . Drgač pa razturava po stanovanju....... Zoprno je le to, ker ga ne upam kam med ljudi pelat, da se nebi spet znova kak virus na njega prpopu.....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
20.2.2009 17:10:01   
sky77
Ojla

Končno mir in tišina. Bini spi, Rok in moj sta pa nekam šla. Sej bi mogla pospravit tale raztur ki sta ga naredila tamaledva pa se mi ne da. Se mi spet zeha na veliko. Itak ko pa tako fajn spimo  user posted image

No danes je Bini dobila svojo tretjo pikico in spet je jokala. Mi je pa P napisala priporočilo za podaljšanje porodniške, ker naši izvidi niso zadosti. Sicer ima ful visoko stopnjo alergije na jajca, ampak samo to ni dovolj. Bomo videli. Bom pa vse skupaj odnesla v ponedeljek na CSD. Ima pa naša piška 8400g in 70 cm. Se je v mesecu in pol zredila samo 220 g. Nič čudnega ko pa še vedno ne je "taprave" hrane. Vsaj železo v krvi ima ok. Naslednji pregled ima pri enem letu. Cepljene pa takrat ne bova, zaradi jajca v cepivu.

Sem pa danes že mislila da mi bo crknil komp ker je ful smrdelo po zažganem. no in ko kljub ugasnenemu kompu smrad ni ponehal, sem šla gledat kaj smrdi. Je pa moj fotr tako zakuril kmečko peč da je kar žarela. In ker je bil na peč prislonjen en povšter, polnjen s perjem, se je lepo in veselo žgal. Na srečo da smo bili doma, ker drugače bi lahko zagorelo  user posted image Mislim tale moj fotr 

Nič, grem še malo pospravit dokler ni nobenega doma in se bo videl rezultat  user posted image user posted image

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
20.2.2009 17:24:54   
Ketrin
Dober dan...

Čist na hitrco se javim, predno se moja 2 cimra zbuditauser posted image

Katka hvala za pogostitev.... vse punce ste res super...otročki pa itak vsi po vrsti kjut za znortuser posted image user posted image user posted image

No, šibam.... Hinko je že na pohoduuser posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
20.2.2009 17:46:06   
Krista28
Ojla,

kosilo je pospravljeno (moje že zdavnaj), zdaj pa me čaka pita ...ja dons mam sladko....kaj pa ostale...še vztrajate...sva ble dons z Nadjo kar 3,5 urce zunajuser posted image user posted image je bil tak lep sonček. Drugo polovico se nama je še Kristjan pridružu....Ko sem šla ponj v vrtece, sem malo odložila na tla in ona kar noter...haha..si je takoj enga fantka ogledala in se mu nasmihala, pa kar k vzgojiteljici...sploh ne domov..user posted image ..toel je vzpodbudno...

Malamalinca...upam da se končno porihtate...user posted image user posted image user posted image

Naše noči zadnje dni so kar ok...se lepo naspimo...upam da tole ne pokvari...

Ketrin...kako ti je všeč knjiga?user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
20.2.2009 20:06:38   
kekec in mojca
Najprej se opravičujem, ker bom najbrž naštepala nekaj odgovorov, ne znam namreč v enem citirat vse, kar bi rada komentirala.

IZVIRNO SPOROČILO: malamalinca

zdravo!

predvcerajsnjim sva imeli kontrolo pri 10 mesecih...Kaja se spet ne redi in ne raste. V 4 in pol mesecih se je zredila dobro kilo in zrasla za 3,5 cm. Tako so njene manekenske mere zdaj take: 7330 g in 66 cm.
Sedaj imava spet napotnico za na gastro, ampak ne vem ce bi sploh sla...Sicer deluje cist ok in zdrava.
Opravicujem se za to, ker nimam stresic, imam nov laptop in nima slovenske tipkovnice.

Malamalinca, moj prvi otrok je bil tudi tak. Hodila sva na gastro, pa na druge razne preiskave, vendar našli niso čisto nič. NIČ od NIČA. Še zdaj je neješč in pri 4,5 letih ima 13,4 kg. Toliko, kot nekateri enoletniki. user posted image Danes mi je šlo prav na jok, ko mi je vzgojiteljica rekla, da jo je stisnilo pri srcu, ko ga je včeraj med plesom prijela za roko in ugotovila, kako je suh. Nekaj časa sem mirna in sprijaznjena z dejstvom, da ne je, potem pa me spet začne pikat, češ, da je presuh... Kaj hočemo, taki so toti naši otročki. Nimam zaman sivih las. user posted image

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
20.2.2009 20:13:33   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: misa79

Jutro.

Joj, reva... tile laringitisi so prav zoprni. Nam k sreči naša P vedno predpiše Fliksotide, pa takoj pomaga... Sem pa z večjim tudi šla sredi noči v bolnico po injekcijo adrenalina in po inhalacije. Kako pa naj ga zdraviš in lajšaš njegove napade pa so ti že prej dobro napisale - najprej vroča voda v kopalnici, potem pa takoj na hladno - miljon procentno pomaga.

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
20.2.2009 20:18:35   
kekec in mojca
Mi pa smo imeli spet lepo noč... prvo dojenje ob pol šestih zjutraj... in potem je potegnil še do sedmih.

Posadka, jaz se s takimi sploh nočem pogovarjat. user posted image Moj se kar naprej doji in doji in doji... in zjutraj, ko bi pa rada, da bi se še malo podojil, potem pa zaspal naprej, mu ni niti za dojenje, niti za spanje, on je ob šestih buden in pripravljen za igro. Mami pa vegetira zraven. user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
20.2.2009 20:22:24   
kekec in mojca
Nile, a ima tvoja Lea vnetje mehurja?

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?