NiLe
|
tale mašina me pa dons malce zeza ... no, pa probajmo še 1x ... baje gre v tretje rado Dan, dan! Medtem, ko čakam, da prideta šolar in tasrednja, ki se je šla malo pomerkat v sp. štuk k tašči, sem jaz bila borbe s Tio ... pa dobr, no, a to pomeni, da če imamo lepe noči, a potem je treba čez dan težiti in spati za en drek?? Po novem se zbudi okoli pol 7ih, nato je budna tam do pol 11ih in odspi pol ure, mogoče 45 min. .... in potem, ko je pop. runda na vrsti ... pa ne spat ... halooo?? A zaspana do konca! Sem mislila, da si bo med kosilom oči ven zbezala, pa sem jo dala pred kosilom spat, pa je tko vreščala k ... v glavnem, komaj čakam, da preidemo na 1x spanje čez dan in da je potem do večera mir! Danes sem dopoldne opravila fasungo - solo, šla do laboratorija odnest vodo, da se prepričamo, da se pri Lei res nič ne dogaja, čeprav občasno še jamra, da jo peče, ko lula, zato je bila danes doma. Ju3 gremo v mesto na pustni karneval, upam samo, da ne bo preveč medlo ... No, naša Tia bo medvedka! IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Nimam časa za komentarje - šibam malo pospravit, potem pa gremo poštucat tele naše laske. Madonca, zdej jih je pa res že čist preveč na očkah. Sva včeraj pozabili špangico, pa je bila kot malo strašilo. ah, bejž no ... ona kot malo strašilo?? Tako kjut punčke z dolgimi laski in velikimi modrimi učki ne srečaš ravno pogosto in je pravi mali cukr. Verjamem pa, da bo z novo frizuro še lepša Katka; ejejej, želim ti, da bolečina hitro popusti in da boš kmalu lahko pedenala svoja dva sončka. Fino, da imaš pomoč pri roki, saj je pred vami vikend praznovanja ... joj, prva svečka! Pa luštne fotke! Tanja; kako je Neli? Eno zanjo! Bela vrtnica; ja, ubožica Zara ... naj zobki čim prej pogledajo na plano, pa da tebe glavobol pusti pri miru! Miša; porkaduš, a Mihec ni pa nič bolje? Naj se tale kašelj hitro poslovi, da bo s5 živahen in zabaven fantič! Zihr sem še kaj pozabila ... grem se malo zleknit na kavč ... do večera, ko pride MM, je še dolga in treba je krotiti 3 škrate, zato se moram malce šparat