|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
19.2.2009 7:19:26   
Tanja555
Srečka, imaš Zs,

Bela vrtnica, nč še nisem brala, kdaj se zdaj dobimo?! Lp

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
19.2.2009 7:22:21   
Tanja555
Novopečena, kdaj se z Belo vrtnico dobita pred Tušem?

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
19.2.2009 7:55:44   
zolika
Tanja555 -- nič nista napisali kdaj se dobita. Sem tud jaz spraševala... :)

Mah - bomo jo nekako že našli - tole našo gostiteljico Katko! A ne? user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
19.2.2009 8:33:23   
JABOLKO3
Živijo!

Pri nas je bila pa ena katastrofa od noči... nismo spali do 3h... saj zvečer je normalno zaspal, a se je po eni uri zbudil, potem pa ne spat, pa ne bit buden, pa ne ležat, pa ne sedet, pa ne nosit se okrog, pa dojit, pa ne dojit... ob pol dveh sem mu dala žličko calpola, ker nisem več vedela, kaj bi... potem se je počasi začel umirjat, pa lakoto kazat in sva šla dol malo pojest, potem je pa zaspal in vlekel do pol 8h, se malo podojil in spi naprej.... pa sedaj ne vem, ali ga je tako motil moker nosek ali bolijo zobki ali je še kaj drugo ali vse skupaj... eh, bomo videli kaj bo danes... sem pa čisto povožena, ker me je pred sedmo pa tavelik zbudil... no, saj sem trpežna, bom že...

Lepo se imejte danes!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
19.2.2009 8:52:15   
Isabellabina
Dobro jutro

no "dobro"....nekaj podobnega  kot pri tebi Jabolko ,je bila tudi naša noč ,le da se je še zbudu ob 5.30  in pojedu flaško in spal do 6.45  ,zdej mi pa tule plastenke od vode kotali po tleh...se strašno zabavauser posted image

Zdajle sva "kar na tleh"pojedla hrenovko in spila kamilični čaj ,potem pa šibava malo po trgovinah pogledat za fotoaparat,sej po netu ga vidš ,sam jaz mam raje tako "u živo",pa spet moram k mlinarju po moko in še malo fasnge iz trgovine prnest ,pa bo dan mimo...evri pa tudiuser posted image user posted image user posted image

Punce fino ,fajn se imejte danes in vsem ostalim ,ki smo ostale doma lep četrtek

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
19.2.2009 10:36:46   
sky77
Dan

Čveke uživajte danes. No sej najbrž že user posted image user posted image user posted image

No midva z Rokom sva iz pregleda na orl. Je bil presenetljivo priden in je šlo celo brez joka. Ker kako so drugi jokali, tudi starejši. Sem mislila da bo odmevalo od dretja. In zadeva je sledeča: povečana žrelnica in mandeljni ter slabši sluh na desno uho. sva dobila nekaj (kapljice ali pršilo še ne vem) in moramo zdaj vsak dan pucat nos in ušesa ter kontrola maja. Tako da operacija zaenkrat ni potrebna  user posted image user posted image

Sva se pa nazaj grede peljala z vlakom. Sem pa skoraj dušo spustila ko sem z Rokom v naročju tekla na vlak. In sva glih za glih prišla. Potem pa dve postaji, tatretjo pa že dol. In sva bila ful hitro doma pa še Roku je dogaaaajal  :sm_biggrin:

krista kaj je narobe pri vas user posted image  ??

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
19.2.2009 10:47:25   
sky77
vidim da sta krista in jabolko logirani. A udarmo en čvek, da ne bodo samo pri katki čvekale user posted image user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
19.2.2009 11:11:22   
sinskaT
Sky -super za pregled...

...tudi sama sem happy, ker je z našim Pipijem vse ok, vse na svojem mestu, tudi živahen je 100/h. Celo spol smo videli, pa ne povem user posted image user posted image ...

Vsem želim lep dan, z MM-jem in Hano pa gremo proslavljat : )

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
19.2.2009 12:07:30   
Isabellabina
Hoj

Sinska-----user posted image za morfo in pa lumpa nas boš držala do konca v šahu.....glede na tvoj trebušček bi pa rekla da boste meli Mihcauser posted image user posted image

Sky---tudi pri vas se je super pregled iztekeluser posted image samo da ni kakšnih večjih neprijetnosti,vse ostalo se poštima

Jaz sem iz uspešenega nakupa....tavelka bo 4.3.09 ponosna lastnica Sonyevega DSC-W150 aparata...pa ji le moram kupit nekaj za njen 15 rojstni dan---ona že odšteva dneveuser posted image user posted image user posted image ---jaz imam pa aparat uspešno skrit in ga ne dobi nič prej kot na njen dan

Čvekice verjetno fajn čvekate ,malčki pa uživajouser posted image upam ,da pade tudi kakšen fotosešnuser posted image

Zdej pa šibam kuhat--meni---makaronflajš in pa ena pržganka zraven,ker meni še vedno v želodcu slabo.

grem lep četrtek

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
19.2.2009 13:10:30   
trnuljčica
Jabček meni se dozdeva, da je nekaj v zraku... Ker jaz tudi ne bi razlagala zadnjih dveh oz treh noči... Včeraj sem mu celo svečko dala pred spanjem pa ni nič pomagalo... Samo dretje... Dvojko levo zgoraj si več ne pusti niti pogledati- vidila se je že črtica... Sem potem kar obupala glede spanja in sem ga dala v dnevno in se je po pol ure pomiril in se nato še 1,5 igral, kot bi bilo sredi belega dnevauser posted image . Jaz pa se trmasto nisem hotela igrati z njim...user posted image Pa me sploh ni pogrešal pri igri. Sem kar film pogledala...user posted image
Ko je po 2,5 urah prvič zehnil, sem mu dala mleko in pravac spat... Bova midva debatirala, do polnoči... Morgen... Ja huda mama...user posted image Pes je posledično šel lulat sredi noči...
Nasploh opažam, da imam sedaj veliko manj potrpljenja z dolgimi uspavanji. Ne, vem al sem imela 5 urnega uspavanja (na noč) že prvih 9 mesecev čez glavo, al sem se sedaj razvadila, ko imam Izo... Ki zadnje noči štrajka... Ga moram malo resetiratuser posted image user posted image user posted image .
Saj vem, naj mu bo, ko ga gospodje Zoboviči mučijo...user posted image

Siniska, ja jaz bi rekla, da če bi bila Pipika, ne bi govorila o Pipijuuser posted image Ma, hec, hec... Glavno da bo zdravo.user posted image

Sky super, da Roku ne bo treba na op.user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
19.2.2009 13:17:24   
kekec in mojca
BM, kaj pa je to, če smem vprašat?

SinskaT, daj no, nikar ne ponavljaj za mano, pa nam raje povej, kaj boste imeli? Fantka al punčko? Če pa že nočeš direkt povedat, pol pa sam namigni, če ste vidli jajčka al pa jih niste vidli. user posted image user posted image user posted image

A ostale pa še kar čvekajo?

Pri nas je pa včeraj zvečer spet tamali začel nekaj sračkat... je imel rahlo temp. Ampak iz noska mu pa kar teče že ves teden. Upam, da ni kot je rekla Trnuljčica, da ima angino... že spet... Danes bi se morala začet uvajat v vrtec, pa sva zato ostala doma... Saj ne moreva med otroke vsa šmrkava in bolna...

Zvečer, ko sem prišla iz tečaja, sem cela crknjena padla v posteljo... ampak sem pa uživala! Kupila sem ti tudi burdin kroj za hlače z naramnicami, samo zdaj ne vem, če bom sama to uspela spravit skupaj...

BM, kje ti jemlješ kroje? A si se registrirala na burdino internetno stran? Tam sem našla nekaj lepih krojev, samo kaj, ko pa nočem kupovat preko interneta...

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
19.2.2009 13:19:15   
kekec in mojca
Trnuljčica je pa zaspala? user posted image

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
19.2.2009 13:38:39   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

BM, kaj pa je to, če smem vprašat?

Digitalen fotoaparat

BM, kje ti jemlješ kroje? A si se registrirala na burdino internetno stran? Tam sem našla nekaj lepih krojev, samo kaj, ko pa nočem kupovat preko interneta...

Uh,jaz imam originalnih Burd fullll,še iz časov šole,(sicer so že stari 15 let)smo nabavljale Burde ko zmešane in ,če se najde kakšen kroj ,ki je podoben želji stranki ,ga pač molo preuredim pa je.Sem pa tja kupim še kaj novejšega a v osnovi se ni nič spremenilo,pa še dragi so,pa tud slovenskega je zdaj težko dobit..je pa tako da imam zdaj tako malo časa za šivat ,da šivalnica kar malo samevauser posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
19.2.2009 13:39:45   
Isabellabina
Trnjulka ,kaj nisi na čveku?????

Neposredna povezava do sporočila: 3464
19.2.2009 13:42:48   
trnuljčica
K&M ti, ti...user posted image Ti mene s tem spanjem malo zezaš, kaj? Princ je omagal 12.45. Jaz pa pico pečem...

BM zadnji teden nisem za družbo, samo o kakšni službi slišim in se že cmerim... Sem raje spustila... Bom pa šla nečaku v soboto na rojstni dan, no saj prejšnjo soboto sem tudi bila v prestolnici. Takrat je imela pa nečakinja RD.

Neposredna povezava do sporočila: 3465
19.2.2009 13:51:15   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: sky77

vidim da sta krista in jabolko logirani. A udarmo en čvek, da ne bodo samo pri katki čvekale user posted image user posted image

Kje si zdaj? Prvo primamiš, potem pa zgineš...user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
19.2.2009 14:07:05   
sky77
evo mene user posted image  Sem se celo spravila likat tačas ko je Bini spala. Potem sem pa previla ful pokakano malo rito in smo pičili ven. Samo ne za dolgo. Rok namreč zadnje dni noče spat opoldne in potem dela traparije ker je utrujen. Smo šli na železniško gledat vlake, midve z Bini in Rok na triciklu. Pa bolj mu govorim vozi ob robu ceste, manj posluša. In mi odpluži s triciklom direkt na sredo ceste in direkt pred avto. V sekundi, sploh nisem dojela. No na srečo ni bilo nič, nobenega karambola. Sem pa Roka takoj skipala s kolesa in popokala domov. In še direkt v posteljo je šel kjer še vedno drnjoha.

Mi pa danes ful diši čokolada, pa imam doma same take kjer so noter lešniki user posted image  Pismo no, zdej moram pa še na to pazit. Bodo pa palačinke zato za kosilo, pa fajn namazane. Mljask

trnuljčica a so lešniki smatrani kot osnovno živilo? Najbrž ne. Ma vseeno bom jutri P rekla naj kaj napiše in da potem oddam vlogo za podaljšanje porodniške.

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
19.2.2009 14:20:45   
trnuljčica
Sky- Mislim, da ne, vendar kljub temu pošlji prošnjo. Sedaj ima že 3 dokazana živila... Nikoli ne veš... Mogoče pa bo...
Sem ravno slišala, da so eni v Mb na dokazana tri osnovna živila zavrnili(mleko, jajca, pšenica), saj naj bi bila klinična slika  v redu???? Ja valjda je v redu, če otroku ne daješ stvari, ki jih ne sme...user posted image A naj bi mu dal, da zacveti, pa nič ne spi, da bi oni še vizuelno kaj videli... Joj, me take stvari razkurijo...

Mogoče je pa Rok zadnjič pri atiju tako sračkal na cesti, da sta bila oba razhudena...

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
19.2.2009 14:45:27   
sky77
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Mogoče je pa Rok zadnjič pri atiju tako sračkal na cesti, da sta bila oba razhudena...

po vsej verjetnosti res, samo je bila nedelja in brez prometa.

Bom pa vsekakor dala vlogo za podaljšanje. Pa pritožila se bom tudi če mi zavrnejo user posted image  

Pa v vrtec moram it popravit vlogo. A katera ve, če ima alergik kej več možnosti da ga sprejmejo? Najbrž ne user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
19.2.2009 14:46:11   
sky77
aja še to. Kaj naj bi bila klinična slika user posted image  

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
19.2.2009 15:01:00   
trnuljčica
Vrtec: vem samo to, da me je P zadnjič vprašala, če naj bi naš šel v vrtec... Sem rekla, da šele od oktobra... Je odvrnila, da ok, da ga bodo do takrat že cepili. Mogoče pa ne smejo necepljeni otroci v vrtec??? Sam tvoja Bini ma močno reakcijo na jajca... Dvomim, da jo bodo cepili pri 15 ali 18 mesecih...No, nikoli ne veš kdaj se bo alergija izboljšala...

Klinična slika- tisto kar najdeš pri pregledu pacienta... Recimo pri alergiku- opisano stanje kože, opisan izsledek pregleda pljuč, povečanih bezgavk... To je kot bi ti Bini dala jajca v prehrano, potem pa hodila na preglede kazat- kako je vsa v koprivkah... Če pa ji ne daješ alergena, pa bi imela kožo lepo in brez sprememb...

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
19.2.2009 15:13:00   
trnuljčica
Sam glede vrtca mi pa res ni jasno kaj je P mislila... Mogoče da je bolj izpostavljen nalezljivim otroškim boleznim in ima večjo verjetnost, da dobi tisto na kar ni cepljen v vrtcu??? 

Neposredna povezava do sporočila: 3472
19.2.2009 15:14:17   
Isabellabina
vrtec---za sprejetje v vrtec je pri nas pogoj da ima otrok vsa cepljenja opravljena,se pa kar malo branijo alergikov,saj je potrebno posebej kuhat.....itak moraš narest pregled pri P pred vstopom v vrtec.dobiš poseben list katerega izpolni pediater,potem pa ta list vrneš v vrtec,

Neposredna povezava do sporočila: 3473
19.2.2009 15:16:02   
trnuljčica
BM a tako je to? Ja pol pa zna biti problem le pri alergiji na jajca... Ostalo mu pač dajo dieto... Pri jajcih pa ga še cepit ne smejo...

Neposredna povezava do sporočila: 3474
19.2.2009 15:22:09   
sky77
Sej naša Bini ima jutri tretje cepljenje. Kako bo pa z naslednjim pa ne vem, ker vsebuje jajca. Najbrž bomo prestavljali in cepili enkrat kasneje, pa pod nadzorom. Ej a je važno kako hudo alergijo ima? ker na njenem izvidu piše tole:

cel.ige 406,1 (povišani)
spec. ige za jajčni rumenjak 2,59 8zvišani), spec. ige za jajčni beljak 32,2 (zvišani)
screenning spec. ige za prehrambene alergene: lešnik, arašidi, jajce - povišani.
hmg: hb 109, e 4,03, l 11,5, dks: segm. 20, ly 69, mo 9, eo 2.

Zdej če mi znaš tole raztolmačit bi bilo super.

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Hipoterapija
Taddy78

Ali veste kaj je hipoterapija in kakšen ima vpliv na otroka s PP ali kakšnimi drugimi težavami?

Ja, vem (27%)

Sem že slišala, ampak ne vem točno (16%)

Ne, bom pa poiskala kaj o tem (37%)

Ne vem, me ne zanima (21%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!