malamalinca
|
zdravo! predvcerajsnjim sva imeli kontrolo pri 10 mesecih...Kaja se spet ne redi in ne raste. V 4 in pol mesecih se je zredila dobro kilo in zrasla za 3,5 cm. Tako so njene manekenske mere zdaj take: 7330 g in 66 cm. Sedaj imava spet napotnico za na gastro, ampak ne vem ce bi sploh sla...Sicer deluje cist ok in zdrava. Opravicujem se za to, ker nimam stresic, imam nov laptop in nima slovenske tipkovnice. Ta srednji sinek je opravil 24 urni ekg srcka, izvidi bodo cez en mesec. Punce, povejte, je med nami kaksna racunovodkinja? Potrebujem nasvet v zvezi z obracunavanjem anuitet za kredite povezanim osebam. No, za zdaj smo kar zdravi.Vidim, da tece ful debata o alergijah...nam je dr.Petar Papuga, dr.nase in kitajske medicine, h kateremu smo sli zaradi sina, rekel, da alergij pravzaprav ni. Gre predvsem za zmesan imunski sistem kot posledica napacne prehrane, cepljenj,itd itd. Pravi, da se da vse zrihtat z dieto, no ne ravno z dieto, ampak z drugacnim sistemom prehranjevanja in z razlicnimi masazami. Za primer: mi smo tamalega vrgli na drugo prehrano in ga zaceli vsak dan masirat tako kot nam je pokazal. Rezultat? Po enem mesecu sprememb mu je slo tako na bolje, da so rekli, da mu pri operaciji ne bodo vstavili cevk v useska, saj se je zadeva drasticno popravila in so odstranili le zrelnico. Kako bo pa s srckom, vam pa se sporocim. Je pa to drgac ena J*** Okus te hrane ni ravno bozanski, pa ful moras pazit kako kombiniras zivila. On je npr.hud nasprotnik krompirja, mleka (zivalskega) jajc, rdecega mesa, belega kruha, sladkorja...Skratka to je ta prvo k moras crtat z jedilnika... Potem pa nam je razlagal kako to gre-v nasem primeru: otrok poje prevec nezdrave hrane ( bel kruh, krompir, bele testenine, jajca, cokolino, mleko, rdece meso, makaron flajs,....), njegov imunski sistem se brani s sluzenjem, sluz obremeni pljuca, pljuca ne delujejo pravilno-to vpliva na vse organe-pri nas pac na srce. Je rekel, drzte se mojih navodil glede prehrane in ga masirajte vsak dan pa boste videli o cem vam govorim, ko ga boste dali naslednjic na ekg. Tamau je po dveh tednih masaze in diete zacel izkasljevat-kose, trde rjave kose, ne mores verjet kva vse je mel zabetoniran v sinusnih kanalih. No, na ta kratkem ekg-ju vceraj je bilo vse ok, upam, da bo tudi na 24 urnem.Kot sem napisala, cakamo na izvide se en mesec. No, ja , vidim da sem se kar hudo razpisala, moj namen pa je bil v bistvu ta , da iscem racunovodkinjo Lepo se imejte, se pisemo.