palegia30
|
Chance dobrodošla! Crystall to da te boli v spodnjem delu trebuha, mene tudi, baje se maternica razteza. Tko da nič bat. Hayabusa, tudi jaz se kavici ne bom odrekla eno na dan me ne bo kap. baje ne škodi, najboljše je, da živimo tako približno kot prej brez kompliciranja, no ja čike pa v smeti vržt. Anoniman f. pa pejt takoj zdravniku, jaz ne bi čakala, nikoli ne veš kaj je, lahko da je vse ok lahko pa ni tako, da ti svetujem da kr greš, pa pozitivno naprej! Zgodilo se bo kar se mora! Rozilu welcome! Ti moraš tudi kar dolgo čakat na pregled, jaz ga imam tudi šele 10..3.2008, komaj čakam sem nestrpna. Koliko si imela betahcg? Nea_teja_ mjami, zakaj nam skomine delaš? he he Glede sanj pa sem jaz tudi imela grozne sanje, kr neki, pa sem se zbudila prov more so me tlačile. Najbrž je to normalno če nas skoraj vse tlačijo more. Moram se pohvalit da sem včeraj skadila samo 4 čike čez cel dan, bila sem pa tako zaspana, da ne znam opisat. Danes bom poizkusila skaditi 3, tako posotopoma bom čisto nehala. Mislim, da je ta zaspanost posledica nizkega pritiska, kaj pa vem. Punce a pijete actimel, meni ful pomaga za napet trebuh, vsak dan spijem zjutraj enega in potem imam manjše težave z napihnjenostjo ter normalnim odvajanjem. Zanima me ali že katera uporablja kremo proti strijam? Jaz sem si kupila kar od Vichy prov za trebuh, ostali del telesa pa mažem z maslom ki diši po kokosu, saj ga obožujem. Tako lahko malo delimo izkušnje, pa lep dan vsem oktoberkam in čim manj težav!
|