|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Znamenje pri dojenčku
26.4.2005 14:20:08   
Libra
Sem mamica skoraj dva meseca stare deklice. Že od rojstva ima na ličku nekakšno rdeče znamenje. veliko je približno pol kvadratnega cm in je videti kot nekakšen preplet žilic. Zanima me, če mislite da bo iz tega nastalo pravo (rjavo) materino znamenje ali je možno da bo to izginilo.
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Znamenje pri dojenčku
26.4.2005 14:56:39   
Anonimen
Nimam pojma ampk lahko ti povem, da so se Lei zaenkrat pojavila 3 mala materina znamenja, pa ni bilo prej nič rdeče, da bi nakazovalo, da bodo tam znamenja.

Možno je, da ima od poroda še kakšno poškodbico, to pa potem ponavadi s časom izgine.

(odgovor članu Libra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Znamenje pri dojenčku
26.4.2005 15:46:00   
Pikapolonica
LIBRA, tudi moji pupiki se je veki naenkrat pojavila takšna pika. Se je en čas večala, pa vnela, zdaj pa je spet majhna, a vse bolj podobna znamenju. Ko sem jaz na RR spraševala o tem, sem dobila tudi tale odgovor:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=31154&msg=289686&idk=89

Sicer pa pojdi na iskalnik, vpiši hemangiom kot ključno besedo, pa naj išče kar za eno leto ali pa še več nazaj. Morda pa najdeš kaj pametnega.

LP, :pika:



(odgovor članu Libra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Znamenje pri dojenčku
26.4.2005 16:50:26   
Vlasta1
MOj skoraj dve letni fant ima materino znamenje na predelu lica na eni strani. Je rjave barve in v obliki kroga. Ze v porodnisnici so mi povedali, da je to materino znamenje, ki mu bo ostalo in ga bo z manjso operacijo lahko po svoji zelji odstranil. MOj drugi fant ima nekaj rdecih pegic v lasiscu zadaj, ki pa naj bi scasoma izginile. Ce se je pri tvojem otroku pojavilo "znamenje" sele po rojstvu potem nimam ideja kaj bi to bilo. Povem ti lahko le svojo osebno izkusnjo. lp :zmeden2:

(odgovor članu Libra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Znamenje pri dojenčku
26.4.2005 22:53:11   
RADOVEDNA
Čao,
Tudi sama sem v tovrstnih ugibanjih. Pri mesecu dni se je moji pupiki pojavil hemangiomček (sem mislila, da je od praskanja), ki je počasi postajal intenzivnejše rdeče barve. Je na nosku, po svoje kar prisrčen, me pa malo skrbi, da ne bi prehudo zrasel. Sedaj ima ca pol krat 0,3 cm.
Baje do enega leta rastejo (ampak mene prav zanima če res in kdaj najbolj intenzivno), nato se umirijo, v 70% regradirajo (izginejo) tja do otrokovega 3 leta. Če ne pa po laser in čup, čup stran.

Vse lepo tebi in pikici (dobesedno a ne?).








(odgovor članu Libra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?