detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja tan te baje sploj ne obrijejo, ne sklistejrajo, prvo noč ti deteta ne zemejo vkraj, ampak ga moreš meti pri sebi, baje ka sploj nemajo dodatnega mleka, ka bi ti ga dali, če ti dojenje nejde, osebje pa je baje kak v rakičani... No tou moren povedati, ka je nej glih rejsan, v MS te obrijejo(če si nej obriti) in tudi sklistirajo(če nucaš), lejko pa se ti po lastni želji odločiš, ka ti tou oni nedo delali...osebna odločitev. Dojenček je prvo noč nej pri mami, lejko pa ti zahtevaš ka je, mlejko majo, samo malo pretirano spodbujajo dojenje...osebje, hm, ja tou je pa že drujga štorija, babice so zelo vredi, ostale sestre mogoče malo menje. Mi je pa žau za tvojo znanko ka njoj je porod nej bil pozitivna izkušnja, za ka so pa v velki meri pomembni tudi vsi ostali ka pri ton sodelujejo. mislin, ka si ti nej prav preštejla ge san napisala, ka je to na ptuji in nej v MS...za ms znamo, ka te obrijejo itd...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|