|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naši sončki (25. del)
1.5.2005 16:43:17   
Anonimen
Ojla!

Evo, pomembno nadaljevanje:) Kje se vse skrivate? Verjetno ste vse zunaj, ne?

Mi smo bili včeraj v Lignanu in v Gradežu, morje v Lignanu full toplo, ZOO super, Gradež pa bolj tako-tako. Dones se morma pa učit pa se mi ne da..sem zaspana pa velik rajš bi šla ven. Sam vs ežal ne gre:((

Kako ste pa vi?

lp,:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Naši sončki (25. del)
1.5.2005 19:40:48   
india
Ja, Fiška, koristimo sonček in še ne prehudo vročino!
Mi smo pa danes po pOhorju lutali, zdaj pa otoroci počivajo, midva z :love: pa vsak na svojem računalniku;);)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Naši sončki (25. del)
1.5.2005 20:01:38   
BONI*
Mi smo bili včeraj na morju, danes pa na izletu na Jančah, pa je našega:duda:vročina tako zdelala, da je malo prej zaspal kot top. Jaz sem pa tudi vsa:muca::zaspan: Ampak na RR moram pa vseeno malo pokukati8)

Luka pa že sedaj težko prenaša tole vročino. Zunaj sploh ne more zaspat v vozičku, ker mu je prevroče, pa je bil samo v bodiju in v tankih hlačah. Se mu vidi da je zaspan, pa ne gre:( Kaj šele bo:zmeden: Še dobro, da imamo v avtu klimo, k se tko paše mal ohladit. Še Luka prec boljše volje rata:love:

Lp, Boni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Naši sončki (25. del)
1.5.2005 20:19:32   
buči
Mi smo bili pa danes kar doma, ker so mi vse kolegice vozičkarce pobegnile - ena na Rab, druga v Izolo, tretja v Portorož, četrta celo v Beograd. Smo šli na sprehod, potem pa na prvomajski bograč in mi je pač pasalo sedet na sončku, sedaj me pa tako peče po vratu, pa še kožo mi skupaj vleče. :(( Aljaž je pa užival, ker je malo manj oblečen, le kape ne mara in ne mara. Ta presneti šilt ga tako moti! :( Jutri pa na Janče oz. v Volavlja, kjer imajo moževi starši vikend, pa njegovo teto in strica gremo pogledat, da mali končno vidi kakšno pravo domačo žival, ne samo v knjigici.

Lp :kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Naši sončki (25. del)
2.5.2005 21:17:57   
mala maja
Hojla mamice in :fis:

se prav na hitro javim. Sem tako zmatrana pa vse prehlajena ratala v eni uri:zmeden2::zmeden2::zmeden2:.
JE bila prejle Erdebere na obisku pa smo sedel v uti me je tako prepihalo. Upam da ne bom fasala vročine.

Drugače pa imamo tudi mi krizo pri jedi MINA. Sej ne bom rekla de je suh mali sam se mi zdi da je kar nekej zgubu na teži. MEni mlekca pri mankuje, flaške pa ne mara ubistvu ne mara mlekca (smo že vse probal zamnejat pa mu je še najbolj všeč Hipp), no popije pa lahko tudi do 150ml čajčka ampak obvezno mrzlega čim bo malo topel ga ne bo pil:zmeden2::zmeden2:
Jaz tudi komej čakam M po eni strani pa se je še nič ne veselim samo s :sloncek::sloncek: ne bo nič do M. Ko dobim m bom šla po materičin vložek.

Aja a še katero tako boli trebuh. Mene tako da bom znorela. Prav maternica, pa želodec. Morm full merkat kaj pojem. G je rekla da je vse uredu, sam če se to ne bo nehal bom šla pa k svoji osebni zdravnici.

Drugač so pa moji sončki pridni.

No nočko grem spat sem :zaspan::zaspan::zaspan:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Naši sončki (25. del)
3.5.2005 14:47:06   
Lu
Ojla!

Pa smo doma. Smo prišli šele danes ob 13-ih domov. Smo se potepali po Krku, kjer smo uživali 100/h. Tudi z novim čolnom smo se vozili :bravo::bravo: Bom dala slikce v album takoj ko bo kaj več časa.

Maja pridno raste. Že govori bolj pogosto. Aja pa že rokico je prepoznala in takoj celo v dala usta. No to je zdaj pri nas IN. Mami rokico ven pa dudo v usta, Maja pa dudo ven pa rokico v usta :) Za znort. No se pa tudi nasmejim zraven. Trenutno še panča, ampak se bo ravnokar zbudila.

Evo punce se že jokamo. Napišem še kaj zvečer.

papa Lu in Maja:racka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?