valči
|
Samo preverjam. Mama 06,joj,dobri ste,imate res pestro sedaj pri vas,da le kaj.Upam,da hitro mine ta teden,pa da bo Jernej zdrav kot ribica 2ursaeimaš pravega čvekeca doma,kje smo še mi zadaj...So si različni. mehurčica,upam,da je Eni izgubila vročino. Eno vprašanje za vas Ali dajete otročke na kahlici in če,kolikokrat na dan??Morem napisat,da sem kar malo zafrustrirana.Svakinja ima malega 9 mesecev starega in hodi kakat in lulat in sam pove Sicer videla nisem,se pa tako hvalijo,da kar sam pocvuka in tečnari,pol pa ga dfajo,pa kaka,lula...Ko pridejo k nam,prvo vprašanje:Kaj Nina že kaj kaka na kahlo?Ne,pa je taka velika???Joj,bi se pogrteznila nekam,se tako nesposobno počutim.Mati treh otrok,pa ne kapča,kdaj dat na kahlo otroka?No,da napišem,zjutraj in zvečer in kerič vmes jo dam gor sedet,le zdrži ne dolgo,naredila itak še ni nikoli nič?Saj vem,da je prehitro,samo v primerjavi z nečakom.Ne vem,kaj si naj mislim. Mihael je bil suh pri 2.5 letih,Lara pri 2.10.Pozno,samo problemov sem z njo imela.Tako da mi je utopično razmišljat,da bo Nina suha pred dvemi leti?! Ali mi lahko katera odgovori na vprašanje?Hvala. Pridne bodite.