tanatoraja
|
Uf, sem rabila časa, da sem prebrala vsaj vaše zadnje poste . Za epiduralno moraš prej podpisat soglasje (ki ga prineseš s sabo na porod), da je vse na tvojo odgovornost bla bla... če se pač kaj zakomplicira, da niso oni nič krivi. Potem jo pa še vedno lahko zavrneš oz. se včasih zgodi, da ti je nimajo časa dat. Haha to bi blo , a ne? No, jaz sem se odločila za naraven porod v Lj. porodnišnici. Saj če imaš srečo, lahko še vedno dobiš epiduralno, samo je pa res, da ne moreš preveč računat s tem, ker anesteziolog ni prisoten 24h na dan. Je pa smešno, kako se mnoge premislimo - na začetku sem bila skoraj prepričana, da bom vzela epiduralno... Glede prvih brcik... najprej sem občutila kot eno ribico, ki mi plava v trebuhu, tam nekje v 21t. Na začetku te bo samo tko malo božalo, ščegetalo v trebuščku, ko bo pa ta prava brcika, je pa ne boš mogla zgrešit . Imajo pa baje nekatere tako "pridne" , da jih do poroda skoraj nikoli ne začutijo, tako da tudi če ne bo "izgredov", je lahko vse super uredu. Vam pa vsem privoščim, da bi čutile brcike, ker so res nekaj posebnega . No, jaz bi tudi prišla v torek v čolnarno, tako da me lahko dopišete. Od 16h dalje torej! Se vidimo uživajte vikend e!
|