kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Evo me, spet sem tu. Sva se z dragim najedla in šla kar malo počivat, če je pa že tak dan. Je tako blaženo zaspal, da se mu je kar smejalo. Jaz pa sem danes svoje že odspala , tako da sem ga enih 15 minut samo gledala, kako spi kot dojenček. V takšnih trenutkih bi ga najraje kar pojedla, tako ga imam rada . Ko sem ga gledala v obraz, sem se spraševala, kako bo izgledala najina deklica: kakšne bo imela ustnice, pa očke, pa nosek, kako bo šobila čobico, se smejala ... Drage moje, kako bomo srečne, ko nam bodo dali naše otročke, ki sedaj rastejo v naših trebuščkih, po porodu na prsi! Tako da strahovi gor ali dol, porod bomo lepo fino poštimale in potem bomo mamice. Ene celo prvič! Jupi! Joj tole si pa res odlično napisala Jst si full želim, da bi bil otroček podoben svojmu atiju, se mi zdi da je tak lepo pogledat otročka in pol ko ugotavljaš, joj to ma pa po meni, to po atiju joj komaj čakam,.... ja sej maš prav, porod bo že, samo da bodo otročki ok in da jih bomo čim prej crkljale
|