malaMravljica
|
Rizkoo, daj se sprosti. Poglej kolk je ze ura, se malo in bos ze na pregledu. Pa se nekaj o nuhalni ti povem, kar razmisljam ze par dni. Za ta rezultat je zares pomembna starost mame in za ta d.sindrom tudi, se podeduje po mamini strani ponavadi. Rezultat je le moznost koliko je verjetnost za kaksne nepravilnosti, tudi ce je slab potem dodatne preiskave v vecini primerov vrednost zelooo spremenijo. Verjemi, sem veliko prebrala o nuhalni zadnbje case. Aja, tebe pa itak muci nekaj drugega ane, isto te muci kot bo mene pred naslednji pregledom spet, pa Maj bo isto mucilo pred naslednjim pregledom pa vse ostale tudi. Vse imamo strah ce srcek se bije, to je pa ta grozna izkusnja od prvic. Ma pri tebi ni nekih krvavitev ali hudih krcev zato srcek kar lepo bije, ne boj se. Sploh pa. bos vprasala kaj se skriva med nogicami? Da ne bo tak porednez kot najin bejbi, najin je nogice prekrizal Soncek moj, zlata si. Ves, tiste tunike nisem kupila in bom cakala tolko casa, da je ne bo vec. Sem hotla ene nosecniske pajkice kupit, imajo tako dober materjal oni in znizane so bile. pa sem tolk casa narocala, da ko sem rekla zdej pa res narocim jih ni bilo vec. Twixy, me veseli, da mislis kar trezno in dajas oporo tej mali pikici, ki te sedaj tako rabi. Tako ti stiskam pesti, jutri pa sploh, ko imas pregled. Tassika, kako fino malico si imela, jaz bi tudi. Pilotina, neeeeee danes se moja zgodba na bo ponovila, ker saj nisem hotel ******, da cist vse sveze vsak dan pripravim.
|