|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
30.3.2009 15:26:13   
kimsy
hany - ne razmišljat, da nč ne bo! Na posvet si pa naročena zato, ker vsakega naročijo po 2. neuspešnem IUI-ju! Držim pesti!!!

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
30.3.2009 16:51:08   
HANYBANY
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

hany - ne razmišljat, da nč ne bo! Na posvet si pa naročena zato, ker vsakega naročijo po 2. neuspešnem IUI-ju! Držim pesti!!!

aja??? zakaj pa je treba na posvet???

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
30.3.2009 20:42:15   
kimsy
ne vem, zakaj te naročijo na posvet. Vem samo, da te. So mene, neelo, kittyy, boob (ki je zanosila in ni rabila)... Tako da to je praksa in to ne pomeni, da ne bo uspelo. DRŽIM PESTI!!!

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
31.3.2009 9:18:34   
buča
hanybany,zato te naročijo,da vid g,kako reagiraš na stimulacijo,če je kaj za povečat dozo.oz.nekatere gredo potem naprej na umetno.Probej zvrebat kr umetno...ker na inseminaciji niti nimajo tako super rezultate...to je itak najstarejša oblika pomoči pri neplodnosti...saj,hvalabogu,da nekaterim uspe tudi po zastareli metodiuser posted image

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
31.3.2009 9:22:56   
buča
ejla,vse tanajboljše,pa ne bom ti rekla,da ti želim še enega otročka(to men govorijo že 4 letauser posted image )...ampak ti želim veliko zdravja in veliko energije,ki jo boš lahko porabila za svojo pupo,dragega,pa tudi sebe ne pozabi razvajat-leto je prekratko,da bi ga polovico preživela na gk lj.user posted image

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
31.3.2009 9:32:25   
Rakica_80
Ejlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse najboljše, naj se ti izpolnijo skrite želje in veeeeliko zdravjauser posted image
user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
31.3.2009 12:36:49   
HANYBANY
Ejla, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
31.3.2009 21:53:01   
Ejla
Ooooooooooooo hvala punce!!!! Res hvala, ste me pa presenetle! user posted image user posted image user posted image

Hanybany...brez skrbi, čisto običajno je da te naročijo! Jaz stiskam pest, da ti ne bo treba niti it.
Jst sicer nisem šla na posvet, ma kr sem se že vnaprej vse zmenla z mojo zdravnico, pa nisem imela stimulacije, ki bi jo mogli kaj sprminjat! Tko , da sam mirno! Srečno!
Grem jaz k lubiju se še mal stisnit, zdej ko ta mala nina. Hvala buča za vse besede...tudi tebi želim vse dobro!
Nočko!

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
31.3.2009 22:22:38   
neela
Ejla, iskrene čestitke!!!! Naj se ti v prihodnjem letu izpolne vsaj 'tista' željica!!!
user posted image

Drage moje....pri nas stanje še kar nespremenjeno. Prsi so me nehale boleti, kar je prvi znak, da se najavlja user posted image . Niti nisem tako žalostna....samo nestrpna, ker bi že rada, da pride pošta s konzilija user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
1.4.2009 10:03:59   
kimsy
oj!
Jst sm bla na uz-ju! Mam eno cisto, tok da morem čez en tedn še enkrat. Brezveze... Mam že vsega čez glavo! user posted image
Upam, da do srede poči!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
1.4.2009 15:26:45   
dysan
Ejlica draga šele zdaj sm vidla (nism mogla na rr par dni) tok mi je žal user posted image , da ti ni uspelo, pa tak dobr je obetalo.... res nimam besed........ sama mam tud filing, da tokrat nebo nič user posted image .....   mene tud na momente kr prime,da bi vse skupaj poslala nekam......... ampak kr mi leta bežijo bom še vstrajala, 16.04. mam krvnega, če pa prej tečka pride, mam posvet z dr. V in se bom kr pomenla o IVFju. Mam pa srečo tak kot ti in buča, da eno pupiko(oz. kr punco) že imam.

Ja pa seveda user posted image ,vse dobro ti želim......user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
1.4.2009 15:31:08   
dysan
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

oj!
Jst sm bla na uz-ju! Mam eno cisto, tok da morem čez en tedn še enkrat. Brezveze... Mam že vsega čez glavo! user posted image
Upam, da do srede poči!

ojla...
želim ti, da na naslednjem UZju od te ciste ne ostane niti c
kr pogumno..... user posted image user posted image user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
1.4.2009 17:38:21   
HANYBANY
Živjo punce!
Evo mene, dan D je minil,tokrat me boli še bolj kot zadnjič, tak da sm do zdaj počivala, delala mi je dr. Bokalova. Imam pa kar orng bolečine pa skoz mi sluz vn teče. Bo jutri že bolje.

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
1.4.2009 17:39:56   
HANYBANY
kimsy držim pesti da se vse reši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
1.4.2009 20:34:16   
kimsy
ojla! Punce tale naša tema je obup!
Vse nosečnice so pobegnile, nekatere obupujejo... Dajmo punce! Akcija, zdaj pa dost tega! user posted image
hany - močno držim pesti za +
neela, kdaj maš test?
fargi - če naj kaj bereš: DRŽI SE! Jst full veliko mislim nate!
dysan - upam, da nikol ne boš rabila na IVF user posted image , da bo ta iui tvoj zadnji!
buča, Ejla, kittyy, BEBIII, gapii - velik user posted image in user posted image .

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
1.4.2009 21:11:21   
gapii27
ojla dekline....po mali pavzi se oglašam ....

ejla vse najlepše za rojstni dan-mal z zamudo
hany drži se in naj se veselo osvajajouser posted image

jes pa sem opet v nočni...noro...bi tok spala :)

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
2.4.2009 6:11:24   
gapii27
jutro....malo še pa počivat....je blo dolgih 12 ur....

kako ste kaj dekline? vse ste/smo nekam poniknile.....
naše nosečke?

lepo mi bodite in se beremo....cawci

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
2.4.2009 14:11:18   
kimsy

kako ste kaj dekline? vse ste/smo nekam poniknile.....
naše nosečke?

se strinjam... Nobene ni nč več na vidiku.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
2.4.2009 15:34:18   
HANYBANY
Evo jst sm že bolš danes, me več ne boli, HURA!!! Sam je pa vreme tok slabše, da je kar groza!

neela, dysan kako kaže???

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
2.4.2009 16:28:32   
Fargesia
hej mačke! Kako ste?

jaz sem vam bom še malo pridružila...sva se z G zmenila, da mam še en IUI s puregonom 100...v jeseni pa na IVF

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
2.4.2009 16:37:02   
kitka1
No, no, punce, to pa ni res, da smo vse nosečke nekam pobegnile... Jaz vas redno spremljam, samo pišem ne več tako pogosto ;)

Vam sporočam, da je po 2. IUI zanosila tudi ena moja 'cimra' s histero in laparoskopije. Tako da... optimizem na dan. Slej ali prej bo uspelo. Držim pesti.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
2.4.2009 18:39:01   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hej mačke! Kako ste?

jaz sem vam bom še malo pridružila...sva se z G zmenila, da mam še en IUI s puregonom 100...v jeseni pa na IVF

user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
2.4.2009 18:39:59   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

neela, dysan kako kaže???

Pri naši hiši sicer še vse mirno, vendar že na mehurju čutim, da user posted image jutri pride. Kar je pa čisto kul, ker bom vsaj lahko že klicala za ivf....user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
2.4.2009 19:31:21   
boob
punce jst vas tud nism zapustila in vas redno čikiram user posted image  pa pestke stiskam za vsako posebej

user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
3.4.2009 9:29:42   
HANYBANY
živjo boob, kako kaj poteka tvoja nosečnost? vse okidoki?? 

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?