HANYBANY
|
Veš kaj buča, tud jst bom tko nardila, na ta zadnji IUI ne grem, mogoče kdaj čez leta , če me spet prime...zaenkrat bova mal to odmislila, probala čim manj razvajat našo edinko user posted image , potem pa čez čas bova kar na naravni inseminaciji nekaj let(5-6 recimo)...in sem kar prepričana, da nama bo tudi uspelo...sicer bi blo fajn imet otroka blizu po letih , ampak pa kaj potem če ne bosta. Sem ugotovila, da moram bit malo bolj potrpežljiva in bo otrok spočet takrat ko nama bo namenjeno in bo za našo družinico najbolj prav. In tako bo tudi pri vas...boš videla!!! Ko bova najmanj pričakovali bo prišel v najino življenje kot pred tem najina in vajina hčerkica. Želim ti vso srečo! Ostalim pa želim močno borbo še naprej...še najbolj tistim , ki še nimate otrok. Vas bom sledila, mogoče malo bolj poredko, ker sem sedaj ves čas na rr čepelauser posted image user posted image user posted image ...in bom močno navijala za vas!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Ejla IZVIRNO SPOROČILO: buča dan....eno lepo,sicer deževno nedeljo vsem skupi....... ejla,sorči lubči za ,,,pa že tko more bit....jest sem tud v 1 iui dobla 18.dan,v 2 iui pa pomoje v drugo tud 18.,al 19.dan,pa sej se spomniš,da v 2.je clo še ratal,pa je šlo v maloro....sedaj sva v naravni insemnaciji ,tko kt že par let prej,pa ni nč ratal-sedaj se ne bom več obremenjevala-če po naravni ni šlo,pa ni šlo na iui-u,poj pa nej ne gre več-sicer je to moje mnenje,moja tolažba,ker že imam....pa sem bla že 4 noseča,verjetn še večkrat...mah.....ene 3 leta mi bo moj še not spuščal ,poj pa ne bom več dovolila.. neela,držim pa pestke zate..... Veš kaj buča, tud jst bom tko nardila, na ta zadnji IUI ne grem, mogoče kdaj čez leta , če me spet prime...zaenkrat bova mal to odmislila, probala čim manj razvajat našo edinko , potem pa čez čas bova kar na naravni inseminaciji nekaj let(5-6 recimo)...in sem kar prepričana, da nama bo tudi uspelo...sicer bi blo fajn imet otroka blizu po letih , ampak pa kaj potem če ne bosta. Sem ugotovila, da moram bit malo bolj potrpežljiva in bo otrok spočet takrat ko nama bo namenjeno in bo za našo družinico najbolj prav. In tako bo tudi pri vas...boš videla!!! Ko bova najmanj pričakovali bo prišel v najino življenje kot pred tem najina in vajina hčerkica. Želim ti vso srečo! Ostalim pa želim močno borbo še naprej...še najbolj tistim , ki še nimate otrok. Vas bom sledila, mogoče malo bolj poredko, ker sem sedaj ves čas na rr čepela ...in bom močno navijala za vas!!!!! Ejla, želim ti srečno pot do drugega otročka, prav tako tebi buča
|