|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
28.3.2009 8:11:19   
Ejla
Saj vem, saj vem, saj sem lahko presrečna , da sem zdrava in imam redne O in M, sam nažalost moj mož ni, tko da bomo pač še kakšno leto počakali pol pa spet poskušali po naravni poti.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
28.3.2009 8:11:25   
Rakica_80
Ja madonna, imaš doma že enga otroka, naj te to drži po konciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj pa me, ki nimamo otrok in se trudimo že več kot štiri letauser posted image , jaz se tolažim z mojouser posted image user posted image , mi je kotuser posted image user posted image
Veš kaj, prvo se zjoči, pa se za tem vstani, pretegni se močno in reci ŽIVLJENJE JE LEPO, BOŠ VIDELA KAKO se boš lepše počutila in probaj se nasmehnit- pa makar na silouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 2377
28.3.2009 8:13:13   
Rakica_80
Oprosti, kaj tvoj mož ni srečen ali zdravuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2378
28.3.2009 8:15:17   
Ejla
Hvala Bebi, če ne bi bilo mojega malega sončka, včasih sploh ne vem kako bi. In si sploh ne predstavljam kako zelo hudo mora bit ko se tolko časa trudiš, pa še nimaš otrok. Sploh nimam pravice bit žalostna...pa kaj ko sem vseeno...verjetno zato, ker sem se potihem že veselila...No, jutri bo bolje! 

Neposredna povezava do sporočila: 2379
28.3.2009 8:16:05   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Oprosti, kaj tvoj mož ni srečen ali zdravuser posted image

Ni zdravuser posted image ...srečen je, ker ima tko fajn ženo in hči!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2380
28.3.2009 8:17:30   
Rakica_80
Sej imaš vso pravico bit žalostna in tudi bodi, ampak za tem takoj v nove bojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
28.3.2009 8:20:55   
Rakica_80
Sej to je tudi zelo pomembno, da mu stojite ob strani in se veselite vsakemu novemu dnevuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2382
28.3.2009 8:24:35   
Ejla
Z možem sva si želela še enega otroka malo za naju, najbolj pa za najino ta malo, ker bi rada da bi imela vedno nekoga, tudi ko naju ne bo več. Bratje in sestre so si lahko v tako veliko oporo drug drugemu, to midva veva, ker sva oba iz velikih družin.

Neposredna povezava do sporočila: 2383
28.3.2009 8:27:18   
Ejla
Bo tko kot mora bit, če ne sedaj pa čez par let!
Držte se punce, saj smo še mlade, lohko bomo imele še kopico otrok!!!user posted image V teh postopkih, 2 krat po 2(dvojčka) in jih bo že cel bataljon! Sedaj navijamo za Neelo, ki je naslednja trepetalka!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
28.3.2009 8:35:50   
Rakica_80
Zelo lepo povedanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako se govoriuser posted image
Neela navijamo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
28.3.2009 9:06:26   
neela
Ejla, žal mi je, da te je tečka tako ranljivo ujela...danes se zjoči, bodi jezna, žalostna....jutri pa naprej z dvignjeno glavo!!! Take preizkušnje nas ne bi doletele, če ne bi jih bile zmožne prenesti. Res je, kot je BEBIII rekla....ti imaš že enega sončeka, da ga objameš; verjamem pa, da je želja po drugem user posted image enako močna kot za prvega. Sej BO, boš vidla....na nas je samo to, da smo potrpežljive!

user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2386
28.3.2009 10:05:09   
kimsy
Ta M je res en user posted image . Ko si je ne želiš pride prehitro, ko pa si jo fejst želiš... Je pa ni! Jst sm že na robu živcev, ker jo čakam in čakam... Najbolj mi je bedno, ker bom mogla na UZ tud če bom mela M.
Ejla - user posted image , full škoda, jst sm bla ziher da tokrat bo... Mogoče pa res ni slabo, da si vsaj mesec časa vzameš pred naslednjim IUI-jem, Da se mal odklopiš...  Pa prov lepo se zjokaj, meni vedno pomaga.
Neela - lepa naša, kako pa kaj ti? Kdaj bomo zagledali user posted image ???

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
28.3.2009 12:24:30   
gapii27
user posted image

ejla.... res mi je žal za tebe user posted image   sej boma me tud kmalu na vrsti...trenutno res ne pomaga nobena beseda...ampak tako kot si že sama enkrat napisala, da je čez kak dan že veliko boljše in da razmišljamo že bolj pozitivno...

držimo pesti še naprej in mislimo na tebe in na vse nas...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
28.3.2009 16:46:04   
HANYBANY
Ejla  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
28.3.2009 21:59:22   
gapii27
ojla punce...
pa ne, da že vse spite....jes pa v nočni, ko bi tak lepo lahk doma se stisnila k svojmu..
sem danes mal zgodi vstala, pa se mi že spi...ki je še ura sedem....sicer bo pa mal krajši delavnik danesuser posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
29.3.2009 12:13:45   
buča
dan....eno lepo,sicer deževno nedeljo vsem skupi.......
ejla,sorči lubči za user posted image ,,,pa že tko more bit....jest sem tud v 1 iui dobla user posted image  18.dan,v 2 iui pa pomoje v drugo tud 18.,al 19.dan,pa sej se spomniš,da v 2.je clo še ratal,pa je šlo v maloro....sedaj sva v naravni insemnacijiuser posted image ,tko kt že par let prej,pa ni nč ratal-sedaj se ne bom več obremenjevala-če po naravni ni šlo,pa ni šlo na iui-u,poj pa nej ne gre več-sicer je to moje mnenje,moja tolažba,ker user posted image že imam....pa sem bla že 4 noseča,verjetn še večkrat...mah.....ene 3 leta mi bo moj še not spuščaluser posted image user posted image user posted image ,poj pa ne bom več dovolila..user posted image

neela,držim pa pestke zate.....user posted image

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
29.3.2009 19:46:17   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: buča

ejla,sorči lubči za user posted image ,,,pa že tko more bit....jest sem tud v 1 iui dobla user posted image  18.dan,v 2 iui pa pomoje v drugo tud 18.,al 19.dan,pa sej se spomniš,da v 2.je clo še ratal,pa je šlo v maloro....sedaj sva v naravni insemnacijiuser posted image ,tko kt že par let prej,pa ni nč ratal-sedaj se ne bom več obremenjevala-če po naravni ni šlo,pa ni šlo na iui-u,poj pa nej ne gre več-sicer je to moje mnenje,moja tolažba,ker user posted image že imam....pa sem bla že 4 noseča,verjetn še večkrat...mah.....ene 3 leta mi bo moj še not spuščaluser posted image user posted image user posted image ,poj pa ne bom več dovolila..user posted image

Veš kaj buča, tud jst bom tko nardila, na ta zadnji IUI ne grem, mogoče kdaj čez leta , če me spet prime...zaenkrat bova mal to odmislila, probala čim manj razvajat našo edinko user posted image , potem  pa čez čas bova kar na  naravni inseminaciji nekaj let(5-6 recimo)...in sem kar prepričana, da nama bo tudi uspelo...sicer bi blo fajn imet otroka blizu po letih , ampak pa kaj potem če ne bosta. Sem ugotovila, da moram bit malo bolj potrpežljiva in bo otrok spočet takrat ko nama bo namenjeno in bo za našo družinico najbolj prav. In tako bo tudi pri vas...boš videla!!! Ko bova najmanj pričakovali bo prišel v najino življenje kot pred tem najina in vajina hčerkica. Želim ti vso srečo!

Ostalim pa želim močno borbo še naprej...še najbolj tistim , ki še nimate otrok. Vas bom sledila, mogoče malo bolj poredko, ker sem sedaj ves čas na rr čepelauser posted image user posted image user posted image ...in bom močno navijala za vas!!!!!

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
30.3.2009 9:19:42   
kimsy
dobro jutro lepe moje... Kok beden dan, dež, premaknjena ura...

Ejla - ti kar optimistično naprej! Enkrat bo ziher ratalo, sam mogoče bosta mal več časa rabila. S tem se tud jst tolažim.
fargi - kako je bilo na uz-ju?
neela - kje se nam tii potikaš?
kittyy - ti si nas čist zapustila, pa boob tudi?
buča - upam, da vama čim prej uspe, no, vsem nam...
BEBIII - kok si pa ti daleč s špikami? Mi je mal ušlo iz glave... user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
30.3.2009 9:49:23   
buča
veš,kaj ejla....jest mislim,da idealne razlike med otroci ni.Vsaka razlika ima svoj + in svoj -.Naša Pika gre septembra v 1.razred,torej smo tisto malo razliko-rečmo največ 24 mesecev-že zdavnaj zadaj pustili,sedaj vem,da bi mi Pika zeeeloo pomagala že,videla,kako je,če imaš dejenčka,pa videla,da ne moreš vedno vsega imeti..velik + mal večje razlike bi bil tud ta,da ko bi bila naša tavelka v šoli,bi se lahko 100posto posvetila drugemu otročku-tako,kot sem se in se še posvečam Piki.Pač tisti - in larifari,da se nebi mogla igrat skupaj,je zanemarljiv,če se pa ne zastopiš s svojo sestrico/bratcem,ker je pač 5 al 10 let mlajši,pa pomoje nima nič z leti,ampak samo z vzgojo in nasploh z vzdušjem,življenjem v družini....vse skupaj pač moraš vključiti v vsakdanji tempo življenja,pa je...pomoje...midva tud ne greva več na iui-grem še na uz ta teden,da vidjo,če je še kaj pregrade ostalo,potem pa vse naravno...sprijaznila sem se tud s tem,da bi imela edino Piko.Ejla,marsikatera bi podpisala,da bi imela to,kar imava midve,ane punce?user posted image

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
30.3.2009 9:52:53   
Rakica_80
Kimsy, danes bo padla 7 špika,.....uhhh kaKo gre vse skupaj počasi, vsaj se meni tako zdiuser posted image
Kaj pa ti, si dobilauser posted image , sej si jo čakala neuser posted image
Sedaj imaš UZ če se ne motim?
Kako si bomo zapomnili vse katera kaj ima, če tudi same nevemo zaseuser posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
30.3.2009 10:12:26   
kimsy
BEBIII - ja, včeraj zvečer sm jo dobila. Tok da me je celo noč full bolelo, pa niti ne vem kaj, al trebuh al jajčniki, al želodec... Nisem skoraj nč spala. V sredo pa mam 1 uz, za zdaj sm dala čez 11 špikic suprafacta. A ti si že na menopurju? Ne vem pa kam bom še naslednje. Mam kar nekaj hematomčkov! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2396
30.3.2009 13:14:24   
Rakica_80
Kdaj pa bi jo morala dobit? koliko ti je zamujala?
Jaz sem na Superfactu 14 dni, danes je 7, za tem pa dobim Menopur.
Zakaj, kaj ti že imaš Menopur, al kako, kaj ne dobiš po Superfactu?user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
30.3.2009 13:43:16   
kimsy
BEBIII - dobit bi jo mogla v torek, običajno je točna. (zamuda 5 dni). Me je pa že cel tedn tok zvijalo, da je blo kar hudo, še nikol prej tako. Tud danes mam cel napihnjen vampek in me boli za znort.
Sem 11 dni na superfactu, v sredo, če bo vse ok na uz-ju dobim pa še menopur, 2 ampuli. Tok da bo še kar nekaj špikic do cilja... user posted image  Pikam se pa zvečer, ker mi je lažje.

Neposredna povezava do sporočila: 2398
30.3.2009 15:10:41   
HANYBANY
Veš kaj buča, tud jst bom tko nardila, na ta zadnji IUI ne grem, mogoče kdaj čez leta , če me spet prime...zaenkrat bova mal to odmislila, probala čim manj razvajat našo edinko user posted image , potem pa čez čas bova kar na naravni inseminaciji nekaj let(5-6 recimo)...in sem kar prepričana, da nama bo tudi uspelo...sicer bi blo fajn imet otroka blizu po letih , ampak pa kaj potem če ne bosta. Sem ugotovila, da moram bit malo bolj potrpežljiva in bo otrok spočet takrat ko nama bo namenjeno in bo za našo družinico najbolj prav. In tako bo tudi pri vas...boš videla!!! Ko bova najmanj pričakovali bo prišel v najino življenje kot pred tem najina in vajina hčerkica. Želim ti vso srečo!

Ostalim pa želim močno borbo še naprej...še najbolj tistim , ki še nimate otrok. Vas bom sledila, mogoče malo bolj poredko, ker sem sedaj ves čas na rr čepelauser posted image user posted image user posted image ...in bom močno navijala za vas!!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

IZVIRNO SPOROČILO: buča

Veš kaj buča, tud jst bom tko nardila, na ta zadnji IUI ne grem, mogoče kdaj čez leta , če me spet prime...zaenkrat bova mal to odmislila, probala čim manj razvajat našo edinko user posted image , potem  pa čez čas bova kar na  naravni inseminaciji nekaj let(5-6 recimo)...in sem kar prepričana, da nama bo tudi uspelo...sicer bi blo fajn imet otroka blizu po letih , ampak pa kaj potem če ne bosta. Sem ugotovila, da moram bit malo bolj potrpežljiva in bo otrok spočet takrat ko nama bo namenjeno in bo za našo družinico najbolj prav. In tako bo tudi pri vas...boš videla!!! Ko bova najmanj pričakovali bo prišel v najino življenje kot pred tem najina in vajina hčerkica. Želim ti vso srečo!

Ejla, želim ti srečno pot do drugega otročka, prav tako tebi buča

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
30.3.2009 15:13:19   
HANYBANY
jst sm bla danes  na uz pa je sam na levi strani en 19, tok da danes dobim stopko, v sredo pa inseminacija, hkrati me je sestra renata naročila k dr. Bokalovi na posvet 22.4., ker itak najbrž ne bo nč.
Želim vam vsem en lep popoldan, čeprav malo deževen user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Znaki, ki kažejo, da imate preveč "moš...
Ko gre za žensko neplodnost, je večkrat težava v preveč kot premalo testosterona. V članku preverite, kateri so znaki, d...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?