dysan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Ohooojjj, jaz bi vas pa neki vprašala, glede na to da ste bolj informirane na tem področju, kaj vse potrebujem da me dajo na konzilij za IUI in do kterega leta stroške IUI-ja krije zavarovalnica ?????? Pa še dodala bi nekaj, kar se tiče naših okroglin ... po vsej verjetnosti nam kile nagajajo pri marskiaterih tegobah da smo tam kjer smo, je pa tudi res, da doktorjem (vseh strok) pride prav, da se prav dolgo ne ukvarjajo z nami in nas odpikajo s stavkom "Ja gospa, bo treba mal shujšat, ste predebela" (povejte mi prosim kej nowga !!!!!)... pa veste kaj ... tu če vas prst na roki boli vam znajo to rečt, sam da vas ne vidjo več in če bi jutr pršla nazaj, bi verjetno rekli; " ja a vam nismo rekli najprej shujšat .... ?" ... tkole imamo ... bi se dal fajn burlesko s tega ven naredit ... pa imamo in suhice in standardne in debeluškaste vse imamo težavce pri zanositvi in naši vrli zdravniki se trudijo nam pomagat,eni bolj drugi manj, enim smo sam cifre, eni se pa zavzamejo za nas, za svoje pacientke in pacientke ostalih, ki se jim to ne zdi potrebno ... Ne pustite si zbijat morale s takimi besednimi izpadi, vse ki smo debelajsike jih bomo še miljonkrat slišale, zato pride prav trda koža in gluho uho ... hujšanje pride v poštev samo takrat, ko se vsaka sama odloči za to pri sebi, v glavi in duši ... če se kteri hujša z vso hrano v primerni kombinaciji (ni ločevanje) naj si kupi knjigico "Kuharica v Zoni" - zanimivo slastno hujšanje ... VSAKA SE SAMA ODLOČA ZASE !!!!!!!!!!!!!!!!!! Vesela bom vaših odgovorov glede IUI-ja in vsem korajžnim lep pozdrav oj..... jaz sm se naročila zdravniku (tistemu ki ga sama izbereš) in na prvi pogovor sm imela s seboj vse izvide ki sm jih do takrat imela (histero, laparo, s-gram, s kakšnimi zdravili je je moja ginekologinja poskušala da bi zanosila (dejansko kopijo kartona) on si je to vse lepo ogledal in mojega napotil na še eden s-gram...... po tem dal papirje naprej na konzilij...... to je bilo maja...novembra sm dobila odgovor da naj pokličem ob menstruaciji,ampak je bilo potem prepozno (zaradi praznikov) in sm v prvi postopek šla januarja..... glede let in kritja stroškov pa nimam pojma ti se kr naroči k enemu dohtarju pa boš vidla kaj ti bo on povedal, kr ena od druge se razlikujemo glede na težave, leta............. pa naj ti čimprej rata zagledati ta magični plusek..........
< Sporočilo je popravil dysan -- 27.3.2009 19:39:10 >