|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
26.3.2009 9:10:56   
Ejla
Tu smo...danes je tisti 14 dan in če preživim danes in še jutri brezuser posted image ...potem ....si ne upam niti pomislit!!!

Dobro jutro vsem, mislite danes kaj name in uživajte dan!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
26.3.2009 9:19:19   
gapii27
MISLIMO NATE IN DRŽIMO PESTI.....ti boš naša marčevska srečka nosečkauser posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
26.3.2009 9:21:10   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

MISLIMO NATE IN DRŽIMO PESTI.....ti boš naša marčevska srečka nosečkauser posted image user posted image

JA, ja, ja , ja....se strinjam!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
26.3.2009 9:23:44   
gapii27
user posted image   punčka bo user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
26.3.2009 9:59:33   
HANYBANY
Ejla, držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
26.3.2009 10:18:07   
Ejla
A da bo punčka??user posted image user posted image
Hvala hanybany...ti kar stiskaj zdej 2 dni!user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
26.3.2009 12:55:48   
kimsy
Ojla lepe moje!

Sam da vas mal pozdravim...
Ejla - full mislimo nate in držimo pesti!!! Upam, da je še dva 2 ne bo, pa pol še ene 8,5 mescev!!!

Jst pa upam, da  kmal dobim user posted image , ker mam v sredo UZ ne glede na stanje med nogami! user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
26.3.2009 15:32:34   
Ejla
Kimsy ti dam mojouser posted image , naj pride pr tebi, mene pa pusti na miru...Fajn opravi UZ!
Zaenkrat mi dobro kaže...danes še nič! Matr sta ta dva dneva dolga...pa skozi visim tle gor in neki berem pa pišem user posted image ...in skozi o tem razmišljam.
Drage moje, če pa bo to moj mesec, pol...pol...se mi res strže od veselja...v ponedeljek praznujem r.d...zagledam magični user posted image in po vseh teh težkih mesecih in letih , ki sva jih dala čez z možem zaradi bolezni...bi se nama odprlo nebo in sončke ne bi več nehalo sijati. In bi naša Ta mala imela bratca/sestrico, midva pa sva itak že najsrečnejša človeka na svetu, ker imava njo in imava drug drugega. Še en pikec pa bi še bolj obogatil našo družinico.

IN vedno bolj ko tako razmišljam, vam vsem, še posebej tistim, ki še nimate otrok, tako močno želim, da bi doživele tisti dan ko v naročje stisneš malega, še celega sluzastega in mokrega pikeca...in ne veš več za bolečine, ne za strah...veš samo, da je prišla velika sreča v tvoje življenje in te bo vedno spremljala. Objemčke vsem in pa vztrajajmo na tej poti in vse se bo obrnilo tako, kot se mora.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
26.3.2009 15:41:14   
Rakica_80
Ejla, smo na istem kar se tiče pisanja, razmišljanja,....non stop visim doma, namesto da grem ven, veš kakšen leeeep sonček imamo v Kopru, ampak mene to sedaj ne briga prevečuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
26.3.2009 15:53:59   
kimsy
Ejla in BEBIII - se mi zdi, da smo tle gor kar vse podobnih misli, upanja in želja! Jst se morem orng potrudit, da se vsaj čez vikend malo odklopim od forumov in razmišljanja o user posted image
Mi je nekaj časa nazaj brat povedal, da bo očka in jst... Ok, sm bla vesela, ampak podzavestno razočarana, zakaj pa jst ne??? Pa jima full prvoščm in nisem hudobna, sam me je zlomilo, vam povem...

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
26.3.2009 16:01:13   
Rakica_80
Ohhh jaaaa, zelo dobro vem, kako je meni bilo pred 9 mesci, ko mi je tudi od brata punca povedala da je noseča, jaz pa v jok od veselja in žalosti- zakaj pa jaz neeeeeeuser posted image
Sedaj pa imamo 5 dni staro Sofijo doma in sem ful srečna da imamo njo- ful daja pozitivno energijo!!!!!
Vem pa kako se počutišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
26.3.2009 16:51:03   
Ejla
Joj to je pa res težko...na srečo okol mene ni nosečk, sam vem pa da bo sestra hmali kej skuhalauser posted image ( ona kr se odloči kar rata v prvouser posted image )...in vem, da bi mi blo težko, ko bi rekla, da pričakujejo, sicer da je mal prezgodaj, da bi loh blo mal kasneje, sam da je vseeno ok?!?

No, ampak, saj smo vesele tud za druge, sam ta naša želja nas včasih mal zaslepi, da nam je namesto lepo hudo.
Mene bl jezi to, da kdo reče.." Ma ne ta mesec še ne, ker imam to in ono, sam pol maja pa bi blo že fajn, da bi se rodil tm enkrat spomladi...ja ja, sam ne junija, ker bo dvojček po horoskopu! "Ja pa še fantek mora bit in blond s plavmi očmi!!Pa še glasbeno željo zraven!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2337
26.3.2009 17:18:10   
Rakica_80
Ja ma prav res, svašta na tem svetuuser posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
26.3.2009 18:12:01   
neela
Jej, Ejla!!!!.....bodi ti naša prva spomladanska rozika!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Mi je nekaj časa nazaj brat povedal, da bo očka in jst... Ok, sm bla vesela, ampak podzavestno razočarana, zakaj pa jst ne???

...hmmm....a ti da bi bla rada očka?!?!? user posted image user posted image user posted image user posted image

dysan, bravo punca, tako se dela!!! user posted image user posted image user posted image

Punce, nehimo jamrat! Pomlad je pred vrati, naši pluski pa bodo padali k domine.....samo v vrsto se moramo postaviti....dajmo....ena za drugo!!!!
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2339
26.3.2009 19:23:06   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Jej, Ejla!!!!.....bodi ti naša prva spomladanska rozika!!! user posted image

Jaaaaa...se bom potrudla...ti pa pol takoj za mano!!!!
Da le nisi pozabla na najin dogovor: V tretje gre rado(za naju)!!!

P.s.: Če bom pa še tokrat zadela, obljubim da grem med vedeževalke...j****š moj šiht, itak se moram sam učituser posted image ...tam bom pa sam sebe poslušala!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ejla -- 26.3.2009 19:25:23 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
26.3.2009 19:28:32   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

P.s.: Če bom pa še tokrat zadela, obljubim da grem med vedeževalke...j****š moj šiht, itak se moram sam učituser posted image ...tam bom pa sam sebe poslušala!user posted image user posted image user posted image

hmmmm...Ejla, pa sej ti imaš že kar dober renome.....al pa instinkt al pa nos....kakorkoli želiš, da se temu reče. Potem se pa vendar skašljaj, katera bo naslednja padla....seveda - poleg tebe....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
26.3.2009 19:33:52   
neela

user posted image

user posted image
  • BEBIII - ??.IUI - štart: 24.3. ?????????
  • HANYBANY - 2.IUI - 2.UZ: 27.3.
  • Ejla - 3.IUI - test: 28.3
  • Fargi - 5.IUI - 2.UZ: 30.3.
  • kimsy - 1. IVF - 1.UZ: 1.4.
  • neela - 3.IUI - test: 6.4.
  • gapii27 - posvet: 8.4.
  • dysan - 4.IUI- test: 10.4.
  • emsika - 3.IUI - 1.UZ: ??? 
  • kittyy HSC v maju, juniju                   
  • grethy -user posted image odklop
  • buča - user posted image odklop

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image
  • boob (uspešen 2.IUI) user posted image  

BEBIII, kdaj imaš 1UZ???

HANY, veeeelikoooo sreče jutri!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
26.3.2009 19:39:01   
Rakica_80
Neela, jaz imam ICSI, me lahko brišeš s seznamauser posted image
1 UZ pa imam 7.4user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
26.3.2009 20:28:44   
gapii27

ejla... bo pa razturalauser posted image user posted image user posted image
hanybany  jutr bojo foliklčki vsi cvetočiuser posted image

user posted image in vsem skupaj

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2344
26.3.2009 20:46:29   
Rakica_80

user posted image

user posted image

• HANYBANY - 2.IUI - 2.UZ: 27.3.

• Ejla - 3.IUI - test: 28.3
  • Fargi - 5.IUI - 2.UZ: 30.3.
  • kimsy - 1. IVF - 1.UZ: 1.4.
  • neela - 3.IUI - test: 6.4.
  • gapii27 - posvet: 8.4.
  • dysan - 4.IUI- test: 10.4.
  • emsika - 3.IUI - 1.UZ: ??? 

• kittyy HSC v maju, juniju                   
  • grethy -user posted image odklop
  • buča - user posted image odklop

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image
  • boob (uspešen 2.IUI) user posted image  

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
26.3.2009 20:52:15   
Ejla

hmmmm...Ejla, pa sej ti imaš že kar dober renome.....al pa instinkt al pa nos....kakorkoli želiš, da se temu reče. Potem se pa vendar skašljaj, katera bo naslednja padla....seveda - poleg tebe....user posted image user posted image user posted image

A poleg mene???...sva se zmnle, da ti naslednja...sam se nejki neumno delaš!!!user posted image Pa ti pravim, da se brez veze na IVF pripravljaš!
Sam tko sva se zmenle, ker pa se bl mal zadnje čase oglašaš in nič ne poročaš o znakcih in tem pol pa ne morem bit ziher...user posted image

Hanybany tebi pa fejst peidelek jutri! Pa saj veš...zdej si v ta uspešnem drugem krogu!!!user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
26.3.2009 20:53:48   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Neela, jaz imam ICSI, me lahko brišeš s seznamauser posted image
1 UZ pa imam 7.4user posted image

Ja BEBII me smo te kar posvojile!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2347
26.3.2009 21:07:44   
neela

Sam tko sva se zmenle, ker pa se bl mal zadnje čase oglašaš in nič ne poročaš o znakcih in tem pol pa ne morem bit ziher...user posted image

jebelacesta....veš, jaz počasi že sovražim debate okol znakov...takšnih in drugačnih. Ker vsaka punca je individum zase in znaki, ki so eno punco pripeljali do user posted image še ne pomenijo, da bo imela druga identične. Sploh pa tako razpravljanje lahko samo napsihira posameznico v dnevih tik pred user posted image , tko da sam še o tem razmišlja. Zato jaz od 2. kroga iui-ja sploh več ne iščem znakov (naj bodo tam, kjer hočejo biti - zaradi mene tud za šankom....user posted image )....I'm just going with the flow. Če ne bo sedaj, bo pa mesec kasneje....enkrat pa sigurno že.

BEBIII, ja, res smo te kr posvojile....ti se pa do sedaj nisi nič preveč upirala temu...user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
26.3.2009 21:08:51   
Ejla
In kaj sem še pravkar odkrila: DA JE TA NAŠA POSVOJENKA BEBII NOSEČKA!!! Čestitke še tu!!!!
Sam pol je ta 1 UZ 7.4. že tisti ta lepi UZ, ko vidišuser posted image ? Zdaj pa veš zakaj nisi izvedla ti pred 9 -imi mesci, da boš očkauser posted image user posted image user posted image ...zato, da si zdej zvedla, da boš mami... a ni to bolje!!!user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
26.3.2009 21:12:10   
Ejla

jebelacesta....veš, jaz počasi že sovražim debate okol znakov...takšnih in drugačnih. Ker vsaka punca je individum zase in znaki, ki so eno punco pripeljali do user posted image še ne pomenijo, da bo imela druga identične. Sploh pa tako razpravljanje lahko samo napsihira posameznico v dnevih tik pred user posted image , tko da sam še o tem razmišlja. Zato jaz od 2. kroga iui-ja sploh več ne iščem znakov (naj bodo tam, kjer hočejo biti - zaradi mene tud za šankom....user posted image )....I'm just going with the flow. Če ne bo sedaj, bo pa mesec kasneje....enkrat pa sigurno že.

a sem te prav razjezila?!?user posted image Ja, saj vem kako je ...tud jst si ne upam nič o teh znakcih pisat, ker jih ni, pa tud pri prvi nosečnosti jih ni blo...tko da prav, naj bodo za šankom in se nacejajo, tko da še sami ne bodo vedli kam pašejo...ma jst bom še vedno navijala zate za naslednjo srečko nosečko!user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Znaki, ki kažejo, da imate preveč "moš...
Ko gre za žensko neplodnost, je večkrat težava v preveč kot premalo testosterona. V članku preverite, kateri so znaki, d...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?