dysan
|
Ojla pupike moje! no jaz se vam moram opravičit kr se nisem nič javljala pa poročala kaj se dogaja, sm bla tolk na tleh... ....., da nism še vas hotla morit,ampak so se zadeve izboljšale....... no pa vseeno na hitr povem za vzpodbudo HANYBANY 1.UZ -nič, čez tri dni -2.UZ nič, čez dva dni -3.UZ se je mal premaknilo -eden 12 in 7, čez dva dni -4.UZ stanje isto eden 12, drugega ni bilo čez dva dni -5.UZ pa bum je že 16 in 12+ naslednji dan oz. danes na 6.UZ je že 18, endometrij 7mm tak, da danes si zapičim stopko in v četrtek pa IUI.... .... na peti UZ sm šla dejansko postopek prekinit, kr sm mislila, da nima smisla se kr naprej pikat, če se skoraj nič ne dogaja, al pa na mestu stoji, in me je kr prijetno presenetilo , tak, da upam na najboljši možni izid , ne !!!!! tak, da HANY NE OBUPAT, SE BODO ZBUDILI ........... Fargi - dobro obavi jutri Gapii - Ejlica draga kako si mi ti ? Močno stiskam pesti zate, šccc to zvijanje , oz. je lahk sm v primeru če napoveduje .......... Neela - pupika močno stiskam pesti tudi zate.......... ja pa za ostale tudi bebiii, kimsy, emsika, ....... en lep pozdrav tistim ki so na odklopu, pa seveda našim nosečkam tudi.........