|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 18:50:15   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: duda1

Pozdravljene vse user posted image  in tudi vse tiste, ki ste že 1+1

Danes sem imela CTG, ki je bil OK. Naš user posted image  je veselo brcal.

Drugače pa tudi jaz že komaj čakam, da tale naš pikec pokuka na ta svet.

V soboto 11.04. imam pregled v bolnici v SG-ju pri svojem porodničarju. Verjetno bom izvedela, kateri bo naš srečen datum, ko bomo spoznali našega novega člana.



Duda- če imaš pri Lužniku, bo ta datum kar verjetno datum poroda user posted image user posted image . Tako je bilo pri meni...user posted image user posted image . Šla na CTG in potem kar ostala.

Ob 9h sem z user posted image  prišla na CTG. Potem pa sem imela še pregled in UZ, pri katerem je ugotovil da je Anže obrnjen na glavico ampak je imel obrazek namesto obrnjen navzdol, proti mojemu hrbtu, obrnjen na zgornjo stran. Ugotovil je tudi, da imam malo količino plodovnice in mi priporočil, da ostanem in mi bodo sprožili porod in skušal z popadki obrniti Anžetovo glavico v pravilni položaj, če pa se ne bo obrnil, pa bo naredil carski rez... Poslal me je direkt v porodno sobo, kjer so mi dali infuzijo. Niso mi mogli dati tabletke, ker sem astmatik in alergik. Na infuzijo so me priklopili ob 11 uri, mojega dragega pa so poslali domov, naj si malo počije, ko bo pa šlo proti koncu pa ga pokličejouser posted image . Ob 16 uri še vedno nisem inela popadkov, tako da mi je G. predrl mehur. Čez 15 minut so se popadki pričeli na 15 minut. Po eni uri pa na 2 minuti, bili so močni a ne dovolj dolgi, tako da se do 21 ure nisem odprla več kot le 1,5 cm....Ker je G. ugotovil, da se kljub popadkom Anže ni niti malo obrnil z glavico se je odločil da mi naredi carski rez... Ob 21 uri so me pripravili za CR in Anže je na svetprikukal ob 21.51... Seveda ga je pred operacijsko sobo čakal njegov oči. Meni pa so ga o naročje pripeljali ob 2 uri zjutraj.user posted image user posted image

_____________________________

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu duda1)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 18:52:16   
aljab
Tinaaja bravo!!!!user posted image user posted image user posted image Fouš!

Čestitke tudi Tini...m, pa BriniBa!!

Krfjolca kako si ti??? Smo meli tud mi podobne težave, pa smo zdaj mal bolje......

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 18:56:59   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Oj user posted image
Danes sem imela spet ctg in spet ni bil ok, tako da ga imam ponovno jutri,.... in bomo videli kako in kaj,.... spet sem na tem, da ne vem kaj sledi,.... piuser posted image  no to je na kratko javljanje, vas grem prebrat, je dosti za pogledat user posted image


jau...pa kaj ni ok...a se vidijo popadki, ali ni dober srčni utrip ali kaj??? držim pesti, da bo jutri vse ok...



Otroček je vedno premiren user posted image  ,..... o popadkih pa ne duha in ne sluha,..... zdej pa sem začela (ta teden) še bolj kot prej zatekat, res res fejst,.... eh svašta,... pa tam tud nič konkretnoi ne rečejo,.... user posted image

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 18:58:26   
klavdyk
hej
da še js napišem o današnjem pregledu.
ctg-čist ok
urin-ni kaj komentiral, da bi bilo kaj narobe
mv-ok, sm bojde že mal odprta, sm ne 8 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image . sn ga hotla prepričat, da sm pa le 8 cm odprta in bi šla kr rodit, pa ni šlouser posted image user posted image user posted image .
drugače pa mam nasl. sredo spet pregled, vendar mi je rekel, da bom verjetno rodila v roku 1 tedna. bog ga uslišiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sm mu rekla, da bi rada v petek, pa je rekel, da se čist lahk zgodi.
je bla na ctgju ena babica in mi je rekla, ko sva se menle o EA, da če sn prvič brez da bom drugič tut. sicer pa brez bolečin tk ne gre in mal pa tk morem vedet, kk boli ko rodiš. tk da bomo probali brez EAuser posted image user posted image user posted image

aja moram povedati, da sn dobla vstopnico za Rim-končno mi je napisal napotnico za bolnicouser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa ni ovir za rodit.

sm bla pa ful presenečena, ko me vpraša če bom v sgju rodila. pa rečem, da ja. pa reče, da bere po forumih kako so ene nezadovoljneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . no sn si mislila, menda pa ja kak naš forum prebere, da vidi kk ga hvalimo.
torej DR.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KOSI zakon ste

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 18:58:50   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Imam ravno par minut - otrokcek spi, ta velika pa je zunaj z babi.

Skratka - UZIVAMOOO user posted image Tok sem srecna, da ni vec trebuha, ampak da je z nami nasa Dita. No v petek grem na pregled, vsa boga, ekr me je bolela glava. Sem si zjutraj merila pritisk in je bil 120/80. Na pregledu sem ga imela 140/93. Me pregleda in rece, da sem 3cm odprta, da je vse pripravljeno za rodit. Pol gleda pritisk in ji ni bilo vsec. Ker jaz pametujem, da sem ga imela zjutraj bp, me poslje se enkrat merit in pristisk se visji kot prej user posted image Me gleda in rece - vi greste kar rodit. Jaz pa user posted image user posted image user posted image No pol je sledila birokracija in telefonijade, da smo uredili varstvo.. Porodna zgodba je brez nekih posebnosti. Klistir - nekega ucinka ni bilo. V porodni mi mal pred 3 predrejo mehur, mal cez 3 mi dajo umetne in 3:15 dobim prvi popadek, ki si sledijo na 3 min. Babca je bila fantasticna (lila), svaka ji cast. Tokrat mi je dala super dozo protibolecinskih zadev. No ob ene pol 5 me spet pogelda in rece, da ce bom pridna bom rodila. mene skoraj kap, ker sem bila pol ure prej odprta 4 cm. In je slo pol zares. Iztis je bil svinsko bolec in naporen, ampak dokaj hiter. Porod je bil cisto drugace kot prvic. Mala je prisla na svet s 3350g in 51cm. Jaz sem dobila en lepotni siv, za kar se imam za zahvalit babci, saj sta tako porodnicar in asistentka kazala, da naj me reze, pa me ni. Kapo dol res.
Kaj se? Za tiste z MV - so imeli ravno za mano en vaginalen porod z MV user posted image

Alarm ... napisem kasneje se par zadev, ki se mi zdijo koristne za vse cakajoce



ful lepo...te pa kar zmedejo ne ko ti povejo rodit pa še nisi pripravljen...a ti si imela kao naravne porod ali si imela kako ultivo ali kaj? no, čakam na dodatne koristne informacijeuser posted image


Glede ultive na hitrco - v LJ jo ful priporocajo zgleda. Ker me je moja G sprasevala, ce jo bom vzela, pa sem jo vprasala, da ce ni skodljiva mal za otrocka. pa je odvrnila, da neee, da je zadeva super user posted image No pri meni je bilo vsega konc v 1,5hr - od prvega popadka do iztisa, tko da niti ni bilo casa za ultivo.
Prosila sem sama za masko - smejalni plin - ne znam rec, a pomaga al ne, ampak mi je bilo kul. Pol mi je dala en shot buscopana, ker sem imela zategnjen MV, da se je lazje odpiral in kljub temu, da sem rekla,d a dolantina ne zelim, sem na njeno priporocilo sprejela polovicno dozo - tudi zaradi lepsega odpiranja in poteka poroda. moram rect, da mi je tokrat rpesenetljivo vse tole zadevanje ornk pasalo, prvic mi sploh ni. Tko da morda nasvet - da babci recete, da zelite bit ornk prisotne ob koncu poroda in da zelite, da kakrsnakoli protibolecinska sredstva pravilno tempirajo.

be back..



jaz tudi upam, da bom v 1,5 h  rodilauser posted image user posted image  saj pri ultivi si baje tudi tak mal zadet...verjetno nekaj takega kot pri smejalnem plinu...sam ultivo ti itak odklopijo preden se začne zadnja faza poroda...joj, jaz se ne morem odločit kaj bi, če ultivo ali ea...najrajši bi bila, da bi vse tako hitro šlo, da bi sploh ne kaj ekstra rabila...sicer pa ko bom tam pa bo bolelo bom se kar hitro odločila ,a ne?user posted image



Jst tud se bom v zadnjem trenutku odločla, še ne vem, čist ziher,.... upam, da bo porod hitro minil user posted image

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 19:01:54   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23



Krč - jst sem jih mela full in res bolečeuser posted image , da me je noga še naslednji dan bolela in niso pomagale kalcijeve tablete niti magnesij in ker je blo toliko krčev sem  enkrat na lepem ponoči ugotovila, da ko čutim da me bo zagrabil, da moram prste stisniti proti sebi,.... poskusi mogoče ti pomaga tako kot je meni


ja, to vem, da pomaga...sam pa je vpr. če čutiš prej, da bo krč ali ne...mene ponavadi samo tako iz nič zagrabi pa ne morem noge niti dvignit ne pa da bi jo premaknila...sem nazadnje morala dragega zbudit, da mi je mal zmasiral..sam kaj hudič, ko te vleče krč je mišica tako boleča, da sem mislila, da mi jo bo moj odtrgal..



Ja vem da se full čudn sliši sam ko maš po par krčev na noč,.... ja kriza ,...ampak res, samo prste na nogi če stegneš in meni pomaga, da me potem krč ne zgrabi.

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 19:03:41   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

IZVIRNO SPOROČILO: duda1

Pozdravljene vse user posted image  in tudi vse tiste, ki ste že 1+1

Danes sem imela CTG, ki je bil OK. Naš user posted image  je veselo brcal.

Drugače pa tudi jaz že komaj čakam, da tale naš pikec pokuka na ta svet.

V soboto 11.04. imam pregled v bolnici v SG-ju pri svojem porodničarju. Verjetno bom izvedela, kateri bo naš srečen datum, ko bomo spoznali našega novega člana.



Duda- če imaš pri Lužniku, bo ta datum kar verjetno datum poroda user posted image user posted image . Tako je bilo pri meni...user posted image user posted image . Šla na CTG in potem kar ostala.

Ob 9h sem z user posted image  prišla na CTG. Potem pa sem imela še pregled in UZ, pri katerem je ugotovil da je Anže obrnjen na glavico ampak je imel obrazek namesto obrnjen navzdol, proti mojemu hrbtu, obrnjen na zgornjo stran. Ugotovil je tudi, da imam malo količino plodovnice in mi priporočil, da ostanem in mi bodo sprožili porod in skušal z popadki obrniti Anžetovo glavico v pravilni položaj, če pa se ne bo obrnil, pa bo naredil carski rez... Poslal me je direkt v porodno sobo, kjer so mi dali infuzijo. Niso mi mogli dati tabletke, ker sem astmatik in alergik. Na infuzijo so me priklopili ob 11 uri, mojega dragega pa so poslali domov, naj si malo počije, ko bo pa šlo proti koncu pa ga pokličejouser posted image . Ob 16 uri še vedno nisem inela popadkov, tako da mi je G. predrl mehur. Čez 15 minut so se popadki pričeli na 15 minut. Po eni uri pa na 2 minuti, bili so močni a ne dovolj dolgi, tako da se do 21 ure nisem odprla več kot le 1,5 cm....Ker je G. ugotovil, da se kljub popadkom Anže ni niti malo obrnil z glavico se je odločil da mi naredi carski rez... Ob 21 uri so me pripravili za CR in Anže je na svetprikukal ob 21.51... Seveda ga je pred operacijsko sobo čakal njegov oči. Meni pa so ga o naročje pripeljali ob 2 uri zjutraj.user posted image user posted image


user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 19:04:18   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

hej
da še js napišem o današnjem pregledu.
ctg-čist ok
urin-ni kaj komentiral, da bi bilo kaj narobe
mv-ok, sm bojde že mal odprta, sm ne 8 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image . sn ga hotla prepričat, da sm pa le 8 cm odprta in bi šla kr rodit, pa ni šlouser posted image user posted image user posted image .
drugače pa mam nasl. sredo spet pregled, vendar mi je rekel, da bom verjetno rodila v roku 1 tedna. bog ga uslišiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sm mu rekla, da bi rada v petek, pa je rekel, da se čist lahk zgodi.
je bla na ctgju ena babica in mi je rekla, ko sva se menle o EA, da če sn prvič brez da bom drugič tut. sicer pa brez bolečin tk ne gre in mal pa tk morem vedet, kk boli ko rodiš. tk da bomo probali brez EAuser posted image user posted image user posted image

aja moram povedati, da sn dobla vstopnico za Rim-končno mi je napisal napotnico za bolnicouser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa ni ovir za rodit.

sm bla pa ful presenečena, ko me vpraša če bom v sgju rodila. pa rečem, da ja. pa reče, da bere po forumih kako so ene nezadovoljneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . no sn si mislila, menda pa ja kak naš forum prebere, da vidi kk ga hvalimo.
torej DR.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KOSI zakon ste



klavdyk- tudi jaz moram povedat da sem bila zelo zadovoljna z porodom v SG, sestre so bile vse zelo v redu, dr Lužnik pa tk itak da je nr.1.user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 19:10:07   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

tako zdaj pa grem za kratek čas pred tv, ker drugače se bom kotnila iz stola me ful začel križ bolet...na riti pa imam že žulje od sedenjauser posted image user posted image user posted image user posted image  bebi pa mi bo itak trebuh raztrgal...

cveta a tvoj migec je ful živahen? moj je čisti živček...brca noč in danuser posted image


ej naš tudi zadnje čase....kot da bi mel rdečke v ritkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 19:12:57   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

evo miška.....zdej pa da vidimo tvoje radarjeuser posted image

pa ti maš res radarjeuser posted image user posted image user posted image user posted image , boš baje moja nadzorna, ko gre detelja v Rim tako, da upam da te bom podkupila s kako ritkouser posted image user posted image user posted image



user posted image

user posted image

user posted image

uuuuppppssss to pa ni ritkauser posted image user posted image user posted image user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se opravičujem za prejšnjo pripombico.........hvala za vse ritice in tudi to, ki ni riticauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



_____________________________

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 19:13:52   
BrinaBA
Zdravo nosečke in mamice!!

Hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image user posted image , izgleda, da sem si res splanirala datum za rodit user posted image user posted image user posted image

Z Zalo sva že doma, bolj ali manj spi in je. Mleka imam za izvoz, tako da je sploh super. ooooooooooBratec in sestrica sta navdušena, meni pa še vedno maka kakšna noč spanja...user posted image user posted image user posted image .

Porodna zgodba pa še sledi..

Lep pozdrav vsem!

user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 19:14:41   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

hej
da še js napišem o današnjem pregledu.
ctg-čist ok
urin-ni kaj komentiral, da bi bilo kaj narobe
mv-ok, sm bojde že mal odprta, sm ne 8 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image . sn ga hotla prepričat, da sm pa le 8 cm odprta in bi šla kr rodit, pa ni šlouser posted image user posted image user posted image .
drugače pa mam nasl. sredo spet pregled, vendar mi je rekel, da bom verjetno rodila v roku 1 tedna. bog ga uslišiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sm mu rekla, da bi rada v petek, pa je rekel, da se čist lahk zgodi.
je bla na ctgju ena babica in mi je rekla, ko sva se menle o EA, da če sn prvič brez da bom drugič tut. sicer pa brez bolečin tk ne gre in mal pa tk morem vedet, kk boli ko rodiš. tk da bomo probali brez EAuser posted image user posted image user posted image

aja moram povedati, da sn dobla vstopnico za Rim-končno mi je napisal napotnico za bolnicouser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa ni ovir za rodit.

sm bla pa ful presenečena, ko me vpraša če bom v sgju rodila. pa rečem, da ja. pa reče, da bere po forumih kako so ene nezadovoljneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . no sn si mislila, menda pa ja kak naš forum prebere, da vidi kk ga hvalimo.
torej DR.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KOSI zakon ste



klavdyk- tudi jaz moram povedat da sem bila zelo zadovoljna z porodom v SG, sestre so bile vse zelo v redu, dr Lužnik pa tk itak da je nr.1.user posted image user posted image user posted image



sej prvič so meni tut bli vsi ful fajni-pač ene izjeme se najdejo-salbe-sm tk je tuk vsepovsod

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 19:14:57   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

IZVIRNO SPOROČILO: detelja
pol pa za vsak gol povej, da bosta enkrat user posted image  sam pol srčno upam, da dajo tvoji kakih 5 golov, ali želiš več?user posted image user posted image


Bodimo realni....vsak gol pomeni 1 x user posted image in manj bele tekočine, ki bi vplivala na MV. Naj bosta 2 gola in tista pošteno podmazana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 19:15:56   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

Zdravo nosečke in mamice!!

Hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image user posted image , izgleda, da sem si res splanirala datum za rodit user posted image user posted image user posted image

Z Zalo sva že doma, bolj ali manj spi in je. Mleka imam za izvoz, tako da je sploh super. ooooooooooBratec in sestrica sta navdušena, meni pa še vedno maka kakšna noč spanja...user posted image user posted image user posted image .

Porodna zgodba pa še sledi..

Lep pozdrav vsem!

user posted image


brinaba
ful fajn. zdaj ko vidim, da vse mamice, ki ste že rodile, dojite-sn js tut ful pomirjena in vem, da bo nam tut ratalouser posted image user posted image user posted image


(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 19:16:02   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: duda1

Pozdravljene vse user posted image  in tudi vse tiste, ki ste že 1+1

Danes sem imela CTG, ki je bil OK. Naš user posted image  je veselo brcal.

Drugače pa tudi jaz že komaj čakam, da tale naš pikec pokuka na ta svet.

V soboto 11.04. imam pregled v bolnici v SG-ju pri svojem porodničarju. Verjetno bom izvedela, kateri bo naš srečen datum, ko bomo spoznali našega novega člana.



super za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image ...mogoče boš pa že v soboto zibalauser posted image

_____________________________

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu duda1)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 19:16:42   
klavdyk
Zala je pa tk cart... mrem povedati, da če bi bil naš Gregor punčka, bi bil Zala..user posted image user posted image user posted image user posted image ful lepo ime

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 19:18:06   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Oj user posted image
Danes sem imela spet ctg in spet ni bil ok, tako da ga imam ponovno jutri,.... in bomo videli kako in kaj,.... spet sem na tem, da ne vem kaj sledi,.... piuser posted image  no to je na kratko javljanje, vas grem prebrat, je dosti za pogledat user posted image


jau...pa kaj ni ok...a se vidijo popadki, ali ni dober srčni utrip ali kaj??? držim pesti, da bo jutri vse ok...



Otroček je vedno premiren user posted image  ,..... o popadkih pa ne duha in ne sluha,..... zdej pa sem začela (ta teden) še bolj kot prej zatekat, res res fejst,.... eh svašta,... pa tam tud nič konkretnoi ne rečejo,.... user posted image


upam, da bo jutri boljši. držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 19:19:03   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Imam ravno par minut - otrokcek spi, ta velika pa je zunaj z babi.

Skratka - UZIVAMOOO user posted image Tok sem srecna, da ni vec trebuha, ampak da je z nami nasa Dita. No v petek grem na pregled, vsa boga, ekr me je bolela glava. Sem si zjutraj merila pritisk in je bil 120/80. Na pregledu sem ga imela 140/93. Me pregleda in rece, da sem 3cm odprta, da je vse pripravljeno za rodit. Pol gleda pritisk in ji ni bilo vsec. Ker jaz pametujem, da sem ga imela zjutraj bp, me poslje se enkrat merit in pristisk se visji kot prej user posted image Me gleda in rece - vi greste kar rodit. Jaz pa user posted image user posted image user posted image No pol je sledila birokracija in telefonijade, da smo uredili varstvo.. Porodna zgodba je brez nekih posebnosti. Klistir - nekega ucinka ni bilo. V porodni mi mal pred 3 predrejo mehur, mal cez 3 mi dajo umetne in 3:15 dobim prvi popadek, ki si sledijo na 3 min. Babca je bila fantasticna (lila), svaka ji cast. Tokrat mi je dala super dozo protibolecinskih zadev. No ob ene pol 5 me spet pogelda in rece, da ce bom pridna bom rodila. mene skoraj kap, ker sem bila pol ure prej odprta 4 cm. In je slo pol zares. Iztis je bil svinsko bolec in naporen, ampak dokaj hiter. Porod je bil cisto drugace kot prvic. Mala je prisla na svet s 3350g in 51cm. Jaz sem dobila en lepotni siv, za kar se imam za zahvalit babci, saj sta tako porodnicar in asistentka kazala, da naj me reze, pa me ni. Kapo dol res.
Kaj se? Za tiste z MV - so imeli ravno za mano en vaginalen porod z MV user posted image

Alarm ... napisem kasneje se par zadev, ki se mi zdijo koristne za vse cakajoce



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res še enkrat čestitke za vašo pupiko...no pa super za porodno zgodbouser posted image user posted image user posted image ...javi se še kaj, zdej pa veliko užitka z novim družnskim članomuser posted image

_____________________________

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 19:20:32   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Ja pa miškin radar na pomočnike tudi danes neki štekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bom mogla kakega ritkastega dat gor, da se nam pridružiuser posted image


to sem jaz že prej tudi opazila...sem čakala kdaj bo priletela pa je ni bilo oz je pa ni opazila...mogoče pa so ga sončni žarki zamotiliuser posted image user posted image user posted image user posted image  kaj pa veš mogoče pa doma rožico zalivauser posted image user posted image


ja točno ja....ona je tudi prava lisica veš...zej je user posted image user posted image user posted image  začela, pa jo pomočniki ne ganejo več takuser posted image user posted image user posted image user posted image ...no pa sam da se ma fajnuser posted image


čaki bo sam enkrat priletela pa bo vse pomočnike pobrala...user posted image user posted image user posted image


Pravkar končala s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Grejo, grejo.....samo ne morem dveh del skupi delatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste ugotovile, da radar delauser posted image user posted image user posted image user posted image



brigita je vedela kaj mora objavit, da ti radar takoj sporoči, da moraš na rruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a ti packa ti bi pa vsak dan zalivala rožico...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti kar daj...sam ne, da bi jo preveč zalilauser posted image user posted image user posted image


ja veš da....ona bo zdej vsak dan, pa nam bo lušte delalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

_____________________________

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 19:21:28   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

Zdravo nosečke in mamice!!

Hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image user posted image , izgleda, da sem si res splanirala datum za rodit user posted image user posted image user posted image

Z Zalo sva že doma, bolj ali manj spi in je. Mleka imam za izvoz, tako da je sploh super. ooooooooooBratec in sestrica sta navdušena, meni pa še vedno maka kakšna noč spanja...user posted image user posted image user posted image .

Porodna zgodba pa še sledi..

Lep pozdrav vsem!

user posted image


Kaka lepa slikca user posted image

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 19:22:52   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Oj user posted image
Danes sem imela spet ctg in spet ni bil ok, tako da ga imam ponovno jutri,.... in bomo videli kako in kaj,.... spet sem na tem, da ne vem kaj sledi,.... piuser posted image  no to je na kratko javljanje, vas grem prebrat, je dosti za pogledat user posted image


jau...pa kaj ni ok...a se vidijo popadki, ali ni dober srčni utrip ali kaj??? držim pesti, da bo jutri vse ok...



Otroček je vedno premiren user posted image  ,..... o popadkih pa ne duha in ne sluha,..... zdej pa sem začela (ta teden) še bolj kot prej zatekat, res res fejst,.... eh svašta,... pa tam tud nič konkretnoi ne rečejo,.... user posted image


upam, da bo jutri boljši. držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



Hvalauser posted image

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 19:24:07   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

Zdravo nosečke in mamice!!

Hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image user posted image , izgleda, da sem si res splanirala datum za rodit user posted image user posted image user posted image

Z Zalo sva že doma, bolj ali manj spi in je. Mleka imam za izvoz, tako da je sploh super. ooooooooooBratec in sestrica sta navdušena, meni pa še vedno maka kakšna noč spanja...user posted image user posted image user posted image .

Porodna zgodba pa še sledi..

Lep pozdrav vsem!

user posted image


iiiiiiiiiiiiii kako smo sladkiuser posted image user posted image

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 19:25:08   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Ja pa miškin radar na pomočnike tudi danes neki štekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bom mogla kakega ritkastega dat gor, da se nam pridružiuser posted image


to sem jaz že prej tudi opazila...sem čakala kdaj bo priletela pa je ni bilo oz je pa ni opazila...mogoče pa so ga sončni žarki zamotiliuser posted image user posted image user posted image user posted image  kaj pa veš mogoče pa doma rožico zalivauser posted image user posted image


ja točno ja....ona je tudi prava lisica veš...zej je user posted image user posted image user posted image  začela, pa jo pomočniki ne ganejo več takuser posted image user posted image user posted image user posted image ...no pa sam da se ma fajnuser posted image


čaki bo sam enkrat priletela pa bo vse pomočnike pobrala...user posted image user posted image user posted image


Pravkar končala s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Grejo, grejo.....samo ne morem dveh del skupi delatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste ugotovile, da radar delauser posted image user posted image user posted image user posted image



brigita je vedela kaj mora objavit, da ti radar takoj sporoči, da moraš na rruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a ti packa ti bi pa vsak dan zalivala rožico...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti kar daj...sam ne, da bi jo preveč zalilauser posted image user posted image user posted image


ja veš da....ona bo zdej vsak dan, pa nam bo lušte delalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....


ja, dražila nas bo pa nam lušte delala...pol pa še vse pomočnike pobereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 19:26:26   
detelja
mene pa še vedno tak grlo boli pa neki mi iz nosu spet teče...joj, me to jezi...pa še to mal me je vroče mal me je mrzlo...pijem, pijem. jem vitaminčke...ližem neke tablete za grlo...pa upam, da bo boljše...

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
7.4.2009 19:27:15   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

mene pa še vedno tak grlo boli pa neki mi iz nosu spet teče...joj, me to jezi...pa še to mal me je vroče mal me je mrzlo...pijem, pijem. jem vitaminčke...ližem neke tablete za grlo...pa upam, da bo boljše...


držim pesti, da se te ne bo spet kaj lotilo.

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?