Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Se mi zdi, da si celo za mano sedela.
, saj vem da je vsaka izguba huda, ampak vse se da preživeti! Saj ni mož kriv, da je
umrl. Pa res dolgo žaluje. Ste ji svetovali naj si poišče pomoč kakšne svetovalke v stiski? Jaz bi na njenem mestu definitivno šla na kako terapijo k psihoterapevtki. Prepozno bo spoznala, da ji mož veliko pomeni. Ko ga bo odgnala stran bo prepozno...Jah te psihične so težke
zanima me če katera kaj ve ali se lahko pri pranju dojenčkovih oblačilc uporablja mehčalec??
.
in ima vsak pravico do drugega mnenja...še sreča da si šla k drugi G. na UZ!!!
ravno po telefonu skregala
, ker imam že kar nekaj časa zelo zaotečene noge (sploh levo-desne niti ne toliko) in sem mu včeraj zvečer malo pojamrala...no sedaj me pa kliče iz službe in me napade kao, da itak si naj zdaj za zajtrk privoščim malo soli na žlici...(pa moram rečt, da zelo pazim kaj jem in soli skoraj ne jem...oziroma se je izogibam kolikor le lahko...ker pa kuham za 3 osebe pa zopet ne morem nič solit oziroma bi morala potem zase posebej kuhati, kar pa mi zaradi izgube službe in s tem € tudi finančno ne znese
) Ma sej bom ju3 svojega G. vprašala kako in kaj naj naredim, ker pritisk imam pa običajno full nizek (90/60).
...
bo očitno še večja kot prva (3790g, 53cm), ker ima že danes dobri 2 kili