valči
|
živa,želim ti mirno noč in ostale dni ion da se čvergi kmalu pozdravi,ter da te dragi malo vzame an.Če veš,kaj to pomeni-po naše,da se malo več tebi posvetzi je prevod. Bo pa naslednja obletnica lepša ob svečkah in tako... Ko vas berem,sem res vesela,da sva hišo ritala pred otroki,ker pol je to res težko,z mnogo odrekanja,živci trpijo,vse je hudo...Kapo dol vsem,ki rihtate hiše z malčki!!! Micla,z zamudo,apak resnično iskrene čestitke!Carica,res si pridna.sem mojmu zadnjič govorila,da si diplomirala in je vedel,kera primorka si.Sem mu včasih rekla,da "naša" primorka Mikla je taka faca Sedaj imaš en razlog več,da si asica.Bravo. Mišk,glede popadkov si spraševala.Pri drugem porodu sem imela ves dan rahle popadke,ob treh CTG in pregledal me je-2 centi odprta,poslal rodit,ob 6. zvečer v Brežicah prav tako 2 centi odprta.Klistir,porodna ob 15 do devet-4 centi odprta.Lara se rodi 22 15. minut,torej v uri in pol. Nina-ob pol treh ponoči me nekaj črviči,deset do tri skapčam,da so popadki na sedem minut,ob pol štirih na šest minut,vedno močnejši,zbudim mojega.Petnajst do štirih kreneva,prideva štiri in petnasjst,popadki na 5 minut,ctg jih zazna do 110 ferkvence,torej orng hribi za popadke,odprta 8 centi.Grem v porodnopetnajst do petih,popadki total minejo Mi da umetne in šele ob 6. rodim Nino,torej dobro uro po prihodu v porodno.Se pa ni spuščala,babica pa ni nič silila,je lepo pustila mnaravno.Super babica Sanela? Glede na napisano,ti pomoje ni treba it takoj,koot čakaš na 5 minutne popadke,saj vidiš,da pri meni ni bilo tako hitro.Kako si?Kero babico si imela prvič?Javi se,reden greš po bebico.