|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
23.4.2009 17:36:13   
Klaudia
mama06 - držimo pesti. Ma saj si zagotovo razturala user posted image

micla - BRAVO!! user posted image  Vidiš da se je splačalo imeti natrpan urnik user posted image

Samo koliko je zdaj novih dojenčkov. V nedeljo ena daljna soseda, v ponedeljek oktoberka, včeraj pa še mamina sodelavka, ki ima tudi oktobrko07... joj kako lepo.

kasija - boš dobila ZS!

živa - končno se boste rešili taščine kleti user posted image ... bravo!

babi, dedi - pri nas so vsi hoteli da se jih kliče po imenu, po njegovi strani pa sta babi in dedi, tako da ni zmešnjav

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
23.4.2009 19:15:37   
živa
Hoj!

Jooooj, kolk je moj čvergi bogi!!! user posted image user posted image user posted image  Saj ne, da ima ne vem koliko noric, ampak že od ponoči kuha čez 39, ko svečka popusti ... Zdajle se dobila totalno slabo vest, ker sem ga, ko je bil malo bolje, pustila toliko tašči, da sem šla po N. v vrtec in po ploščice, da jih zdajle dragi in bratranec polagata, in po pipe in kot nalašč sem imela rok za vrnit knjige v knjižnico ... Sem besna kot user posted image  na mojega, ker ima vedno druge prioritete kot družino - ne le, da je zjutraj šel v službo in me pustil, da se znajdem z enim bolanim otrokom in enim za v vrtec, ampak tudi zato, ker me je obtožil, da ga nisem spomnila, da bi se moral danes prijaviti za letovanje v službi! Ufff user posted image user posted image user posted image . Tako letos mogoče poleti sploh ne bomo šli na morje user posted image . Ker za druge variante razen prek sindikata itak nimamo denarja ...

Zdaj pa čvergi javka v postelji, pa-pa,

živa

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
23.4.2009 21:58:08   
živa
Aja, vse to se mi dogaja na obletnico poroke user posted image .

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
24.4.2009 15:03:35   
10ka
živa - user posted image user posted image user posted image pike poke, da se čvergi čim prej pozdravi in da dobro prenese to bolezen.

klaudia - ko sva se danes srečali v lekarni sem bila čisto zmedena, ker mi je tista farmacevtka začela razlagati nove smernie glede krem in mi čisto nič ni bilo jasno. tako da sori, ker sem bila taka zmeda. sem se pa potem končno spomnila imena kreme - ilrido. seveda sem se spomnila šele, ko sem se doma vsedla za mizo.

uživajte med prazniki, cartajte se s svojimi družinicami, pa se pišemo

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
24.4.2009 15:25:36   
Kasija
pozdravljene

živa ej, gradnja zna ubiti duha veze user posted image  Da financ na nuli ne omenjam. Drži se, baje bo potem bolje, saj boste kmalu na svojem delu hiše user posted image

klaudia zs nisem prejela

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
24.4.2009 17:28:22   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
klaudia zs nisem prejela

itaq... ker sem ga pozabila poslat user posted image

živa - user posted image  da boš to pregurala. Se prav spomnem da ste imeli lansko leto na obletnico poroke tudi neke burke... aja, pa čestitke da ga prenašaš že ? let user posted image

10ka - tista lekarničarka zna človeku zamorit dan. Kolegici ni hotla prodat brizge, ker naj bi tako otroku uničila nos ( če bo z brizgo čistila sekret iz nosa user posted image ). In kakšne so nove smernice za sončenje? Mattr a zdej je že tle neki modern in drugo ne al kaj user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
24.4.2009 17:30:40   
Klaudia
aja.... 10ka, daj si spol spremeni v ženskega... da ne boš muško! user posted image

user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
24.4.2009 19:27:40   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

aja.... 10ka, daj si spol spremeni v ženskega... da ne boš muško! user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
24.4.2009 19:35:19   
skuštrana
Živa, user posted image user posted image saj bo, še malo...user posted image

Desetka, daj mi malo povej kakašne cene ima tvoja sestrica, stvari so fenomenalne. Bi imela kaj za po porodu, sevedauser posted image A tole stran sta videlli http://www.kesidov.com/ , mogoče dobi kakašno idejouser posted image

Jasna, moj buši je že kar ja, ampak še vedno manjši kot pri Arsenu. Je g komentirala, da ni prevelik, ravno pravuser posted image Me pa vse bolj daje išijas, pa vse me boli - medenica, pa otrdevat mi je začel trebuh,...Mah...Še malo, pa bo.

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 24.4.2009 19:48:55 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
24.4.2009 22:12:44   
mama06
živa potrpi malo, pa bo bolje....

skuštrana - kdaj boš kaj v SLO, da se mogoče kaj dobimo. Samo ne takrat, ko bom pred kakšnim izpitomuser posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi ti še malo potrpi, pa bodo vse bolečine pozabljene.user posted image

Danes sem šla v slžbo, kljub temu, da sem zaradi malega na bolniški. Sem rekla samo za tri urce, pa sem prišla domov šele ob 5-ih. No, pa saj sem šla ob 10:30user posted image . Je dragi vzel dopust, da je bil s tamalimuser posted image user posted image . Smo odštekana familija, aneuser posted image .

Punce, držite se!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
24.4.2009 22:45:48   
valči
živa,želim ti mirno noč in ostale dni ion da se čvergi kmalu pozdravi,ter da te dragi malo vzame an.Če veš,kaj to pomeni-po naše,da se malo več tebi posvetzi je prevod.
Bo pa naslednja obletnica lepša ob svečkah in tako...

Ko vas berem,sem res vesela,da sva hišo ritala pred otroki,ker pol je to res težko,z mnogo odrekanja,živci trpijo,vse je hudo...Kapo dol vsem,ki rihtate hiše z malčki!!!

Micla,z zamudo,apak resnično iskrene čestitke!Carica,res si pridna.sem mojmu zadnjič govorila,da si diplomirala in je vedel,kera primorka si.Sem mu včasih rekla,da "naša" primorka Mikla je taka facauser posted image Sedaj imaš en razlog več,da si asica.Bravo.

Mišk,glede popadkov si spraševala.Pri drugem porodu sem imela ves dan rahle popadke,ob treh CTG in pregledal me je-2 centi odprta,poslal rodit,ob 6. zvečer v Brežicah prav tako 2 centi odprta.Klistir,porodna ob 15 do devet-4 centi odprta.Lara se rodi 22 15. minut,torej v uri in pol.

Nina-ob pol treh ponoči me nekaj črviči,deset do tri skapčam,da so popadki na sedem minut,ob pol štirih  na šest minut,vedno močnejši,zbudim mojega.Petnajst do štirih kreneva,prideva štiri in petnasjst,popadki na 5 minut,ctg jih zazna do 110 ferkvence,torej orng hribi za popadke,odprta 8 centi.Grem v porodnopetnajst do petih,popadki total minejouser posted image Mi da umetne in šele ob 6. rodim Nino,torej dobro uro po prihodu v porodno.Se pa ni spuščala,babica pa ni nič silila,je lepo pustila mnaravno.Super babica Sanela?

Glede na napisano,ti pomoje ni treba it takoj,koot čakaš na 5 minutne popadke,saj vidiš,da pri meni ni bilo tako hitro.Kako si?Kero babico si imela prvič?Javi se,reden greš po bebico.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
25.4.2009 9:29:11   
oktoberka
Najprej hvala vsem za čestitke!

Naj povem, da je bil ta porod bolj boleč kot prvi, saj so mi dali zelo, zelo malo proti boličinam.
Porod so mi sprožili v ponedeljek.
Zjutraj sem čutila neko čudno bolečino, kot rahle krče in pritisk navzdol. Ampak niso bili popadki.. Pa drisko sem dobila. No, pa je Miha ves vesel (ker je že 14 dni bil čist neučakan in me je skoz spraševal če se greva kr pokazat v p user posted image ) rekel da me pelje v p. Jaz sem pa rekla da ne grem ker itak nč ni in da ga peljem v službo, še prej pa Zarjo v vrtec, potem pa grem k mami, ki je bila ravno na bolniški. Ampak se je vsedel za volan in smo šli. Peljal me je v p, ker je vztrajal da naj se grem samo pokazat, pa da sej me bojo itak domov poslali....
Ob pol 8h sva bila v p, kjer so mi naredili ctg, ki itak da ni pokazal nobenih popadkov. Potem sva mogla počakat še na vaginalni pregled. Pred nama so bile 3 nosečke. Ob pol 9h se je vsulo nosečnic, tako da sva na koncu prišla na vrsto šele ob pol 11h. Katastrofa. Notr je imel g še študente, ki jih je učil, tako da je vse potekalo res počasi. No, g me je pregledal in  rekel da gremo rodit. Jaz pa njemu, če ne bi še rajši malo počakali. Pa me je gladko malo zavrnil, češ da sem odprta že dobre 4 cm in 3 dni čez rok. Tako so me sprejeli, me sklistirali (naj povem da je bila v p kar gneča) na klistzirju sem bila na srečo prva, ampka za mano jih je prišlo še 6. Tako da sta bila 2 wcja kar premalo in je bila cela panika kam na wc. Potem sem šla  v porodno, kjer so mi takoj predrli mehur in čakali smo da se začnejo moji popadki. Ampak se niso, tako da smo se skupaj odločili da zadevo pospešimo. Odprta sem bila že 5-6cm. Dali so mi umetne popadke, ampak najmanjšo dozo-10 kapljic  na minuto. Popadkov še vedno kar nekaj česa ni bilo. Potem se je pa začelo. Kar dolho časa nisem želela nič proti bolečinam, potem ko sem pa prosila, je bilo pa skoraj že prepozno, saj je babca rekla da ni dobro dati prepozno, ker potem je otrok lahko ves omotičen. Dala mi je vseeno malo proti bolečinam, ampak je potem hitro odklopila, zato me je kar močno bolelo. Babca je bila mlada mamica eno leto starega otročička in tato najbrž tako zelo prijazna in razumevajoča. Med popadki mi je masirala križ, držala za roko, me vzpodbujala... Skratka bila je 1a!!!!!!! Ves čas je bila ob meni. Sam porod je izpeljala do konca, ob tem pa ji je še ena teta pomagala. Ful je pazila tudi na prespredek, tako da nimam tudi ene same praskice!

Porod je trajal 2 uri, bil je kar naporen, ampak lep. Ajda je velika baba in zelo pridna. Rada je in se zbuja lepo na 3 ure, vmes pa pridno spi. Ima velikop temnih laskov. Pravo nasprotje Zarji. Zarja je ponosna sestrica, ki Ajdo boža, lupčka in jo pestva..

Vsem ki v teh dneh pričakujete, želim čim lažji porod in čim lepšo izkušnjo.

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
25.4.2009 11:17:14   
živa
user posted image  bravo mami!

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
25.4.2009 12:16:39   
10ka
oktoberka -še enkrat čestitke, samo da ste uredu. a v porodnišnici je pa takšna gužva??? šment

klaudia - sej bom popravla, sam se mi nikol ne da user posted image user posted image bom jutri al pa kak dan kasneje. una lekarnarka je res kar neki user posted image o smernicah za sončenje pa drugič, ok?

skuštanka - mikice ima od 30 do 50 eur, kiklce do 70-90. ful je odvisno od materiala in dela, ki ga vloži notr. meni je tolk lepo nosečniko obleko naredila, da sem čist presrečna. in ko bom rodila, bo zamenjala blago od trebuška in bo obleka postala nenosečniška. ej meni je tolk fino user posted image

nosečnost - mene tolk dajejo tečnoba in slabi živci, da je kar za znort. uboščki okoli mene (predvsem tjaša in user posted image ) me morjo pa prenašat. pol se pa s tjašo ukvarjam in mi gre FUL na živce, ker si mora 15 minut roke umiva ali pa zmeče celo kosilo po tleh. in ker pač do nje ne morem bit tečna, vso svojo tečnobo stresem na user posted image , ki mu pa valda ni nič jasno, pol je pa čist užaljen in vsa ful skreganauser posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
25.4.2009 14:31:14   
mišk
Oktoberka: OMG, to je pa res šit, da si imela tako gužvo!user posted image  Pa da je bil 2. porod bolj boleč... Kakorkoli, bravo bravo za tebe in malo Ajdo!!!user posted image user posted image  Pa čimprej nam postrezi s kakimi slikcami!user posted image

10ka: Ooo, tudi jaz zadnje čase zelo velikokrat povzdignem glas!user posted image  Tudi nad Dono. Sej mi je pol tako žal, ampak res zna že prav izzivat!user posted image  Se mi zdi, da se cel dan prepogibam pa igrače pobiram, tak da se mi že kar dviguje od tega sklanjanja. Neki jo učim, da vsaj malo za sabo pobere, a vseeno še vedno zame veliko ostane. Pa na cesto laufa, jst pa za njo... Ob tem mi user posted image  tako na mehur pritiska, da ne vem če bo zdržal (mehur) al ne!user posted image
Pa ko se naje, pa da ji takoj krožnika ne vzameš, ga vedno okol obrne, seveda z vsebino vred.
Eh, zdej smo pa še bolj občutljive, ko smo noseče, pa še prej "zaropotamo".

Valči: Pri prvem porodu sem imela babico Hamido Šehovič. Bla mi je super!!user posted image user posted image  Kot porodničarka je bla noter tista mlada, črna, ki je ponavadi na UZ. Anestezistka je bla tista ta starejša, tudi ne vem imena. Pol proti koncu so noter pršli še dr. Šehovič, dr. Kočnarjeva in ene tri sestre. Ja, je blo kar pestro.user posted image  Se vidi, da sem rodila popoldne in pol zgleda, da se skor vsi, ki so takrat na šihtu zberejo v porodni sobi... Kolikor berem in poslušam v ostalih porodnišnicah ni tako. Še babica ni vseskozi prisotna, ampak pride le občasno pogledat in potem na koncu. Zato mi je v Brežicah všeč. Ker ni tiste gužve in nisi samo porodnica št.x v porodni sovi št.x.

Vrtec: Zadnjič me kliče psihologinja in mi reče, da naj še isti dan povem, ali hočem da gre Dona v vrtec letos septembra, ali drugo leto septembra!user posted image  V mes kao ni šans, da pride noter. Tudi user posted image  bo sprejet v vrtec šele drugo leto septembra, torej, ko bo star skoraj 18 mesecev. Potem sva se z možem na hitro pomenila in se odločila, da bova oba/e dala v vrtec šele septembra prihodnje leto. Če slučajno dobim službo al pa kej, pa ju bo varovala moja mami. Dono bom samo drugo leto spomladi dala v cicibanove urice, da se malo navadi. Trenutno sicer ne bi bilo problema z uvajanjem, saj je zelo družabna, neboječa in kar z vsakim bi šla, brez da bi se veliko ozirala.user posted image user posted image

Mož: Sadi rožice za na okna!!user posted image user posted image user posted image  Jst pa na računalniku, haha!! Ne, sej ne, sej jst sem pa pospravljala, samo zdej sem si en break uzela.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
26.4.2009 21:22:42   
mama06
oktoberka - lepo, da si z nami delila svojo zgodbo. Vem, kako je, če nimaš lastnih popadkov, ker jaz nisem imela niti  enega in sem bila nabasana s samimi umetnimi. Vse me je bolelo, še kožauser posted image . Ampak glavno je mimo in sedaj je ati spet ponosen, da je ponovno postal blažen med ženamiuser posted image user posted image . Uživajte in se razvajajte!

Mi pa čakamo še na zadnjo trojko, ki se prebija ven in posledično ima spet malo vročine. Pa to še ni problem. Kriza je, ker spet nič ne jeuser posted image , pa zaradi te slinavke je itak že dobre pol kile zgubil, tako, da smo spet lažji od 9,5kg. No ja, na "stara" leta bo pri težkokategornikihuser posted image user posted image user posted image

user posted image v pričakovanju, pazite nase in če gre katera rodit, želim čimlažji poroduser posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
26.4.2009 23:24:24   
Kasija
10ka Eno pozno nočno vprašanje - kakšen material si uporabila za sling - pouch in katere mere? Prosim  da mi olajšaš delo user posted image  se mi ne da iskat in sprobavat.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
27.4.2009 12:14:35   
skuštrana
Oktoberka, veš, mene je tudi drugi porod bolj bolel kot prvi, ampak očitno ne dovolj da grem spetuser posted image

Desetka, se bom "naročila" pri tvoji sestrici, ampak enkrat po porodu, ko pride moja linija nazajuser posted image

Mama06, ma, jaz sem v Slo vsake toliko, ker imam tam g, ampak to je takoo brzinsko da je jojuser posted image Če ne prej, junija, ko rodim, bom v Ce rodila in potem malo taborila v hotelu Pri mamiuser posted image

Kasija, za pouch lahko uporabiš lan, je super za poleti, ali nekaj bolj tankega. Pa če misliš noter nosit še starejšega otroka potem uporabi nekaj takšnega kar ni raztegljivo. Pa meni so iz svile full lepi, misim da je brokat svilauser posted image user posted image http://www.pixiekid.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=87

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
27.4.2009 12:18:23   
skuštrana
Nosečke, vas čisto razumemuser posted image Živci in nepotrpežljivost in touser posted image Uh, saj bo boljše. Jaz sem trenutno zelo zelo hvaležena ( nisem si mislila da bom kdaj to rekla, ker drugače mi ni problem) da je Liza v vrtcu od 7 do 15 h, drugače bi popiz...Sem bila cel vikend sama z njima, jezik imam čisto pogrižen od griženja v njega da malo zadržim živceuser posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
27.4.2009 19:17:45   
10ka
kasija - za pounch sem vzela nek navaden malo debelejši in močnejši bombaž, ki sem ga dobila v city parku v trgovini papilon (oz edina trgovina z blagom tam). ful je pomembno, da se v eno stran (po širini) malo razteza, v drugo stran (po dolžini) pa skoraj nič. tako se ponavadi obnaša jeans, ki pa je za poletje pretopel. sem se prav zato naučila delat francoski šiv, ki naj bi najbolj trdno povezal pounch v celoto. delala sem po tehle navodilih http://www.sleepingbaby.net/jan/Baby/index.html#pouch
pounch mora biti širok med 40-60 cm (jaz sem jih delala 55 cm),
dolžina je pa 2xdolžina od ramena do nasprotnega boka + 5 cm za šiv + 10 cm za otroka

jaz sem vse svoje pounche razdala user posted image in sem zdajle čist brez. ga bom pa imela šele od 4 mesecev naprej, ker se mi ne dopade za novorojenčke, pa še eno super štorkjo imam za 0-3 mesece.

tjaša je pa tolk grdo padla, da ima eno ful veliko šljivo na ličku user posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
27.4.2009 20:08:08   
10ka
in postala sem ženska... user posted image

moram še tole zgodbo povedat. zdaj smo bili 3 dni na morju, preden smo šli, smo celo hišo našpricali z biokilom in drugimi strupi proti mravljam. danes smo se vrnili in mravelj ni bilo več user posted image user posted image user posted image . vsaj dokler user posted image ni dvignil pokrov od laptopa - se se skrile pod tipkovnico!!!! ne morš verjet. vadla računalnika nismo biokilal. še to bo treba user posted image

skuštranka - moja sestra je iz okolice celja, tko da se bosta komot dobile. saj ti tudi tja dosti hodiš če prav razumem.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
28.4.2009 8:25:21   
Kasija
Dobro jutro!

Če boste kaj hodile na forum, naj vas pričaka ena jutranja kava
user posted image

10ka Za sling: A potem je to prav: recimo, da je od rame do boka 80cm (izmišljen podatek), potrebujem 2 krat 80 =160 + 10 + 5 Torej 175cm ?

Elian že zelo lepo ponavlja besede za drugimi. Tudi sicer jih je nekaj osvojil tako, da jih zna ves čas. Najljubša beseda "goga" - žoga. Cela klepetulja bo iz njega user posted image .

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
28.4.2009 8:26:37   
Kasija
Skuštrana kam je pa izginila tvoja spletna stran? Sem hotela dat link eni kolegici, pa ni delal ali ni bil pravi?
Pa hvala za pomoč glede poucha. Bom najprej probala z lanom ali bombažem, potem pa brokat user posted image

< Sporočilo je popravil Kasija -- 28.4.2009 8:27:46 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
28.4.2009 9:25:00   
noa1
Pozdravljene po dolgem času!

Da se nekrat še malo pohvalim in ne samo jamram....mi smo zdraviuser posted image user posted image user posted image . Pa imam  kljub temu bolj malo časa, saj smo bili cele dneve naokoli. Je bilo treba izkoristiti lepe dneve, ker sedaj spet nekaj dežnapovedujejo.
Ker imajo ta teden v vrtcu samo eno skupino (za celi vrtec) je šla A na počitnice k moji mami. Bo danes tam prespala, jutri pa greva ponjo. Pa mi je kar malo čudno pri srcu, da mala princeska ne bo spala doma (mi bo manjkala).user posted image user posted image user posted image  Greva pa zato lahko midva danes zvečer v kino (juhuhu), nazadnje sem bila, ko sem bila noseča z Ajšouser posted image , tako da je že skrajni čas, ker drugače me bo druga runda bebijev prehitela.

Oktoberka: čestitke še enkrat in hvala, da si z nami delila svojo zgodbo. Sedaj pa samo še uživajte.

Vsem bolančkom pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sling:user posted image kje pa ste kupile obroče? Jaz imam namen narediti še en mei tai za drugo bebico, pa mogoče bi si sling tudi naredila. Še posebej sedaj, kom i delate lušte tule gor.

Skuštrana: tudi jaz sem iskala tvojo stran in je nisem našla

Lepo se imjete še naslednje praznike in uživajte , vsem user posted image  pa prijeten čas s trebuščki in lahek ter kratek porod

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
28.4.2009 11:24:53   
živa
http://www.altermama.com/ - od skuštrane stran, meni dela.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Ime za oba spola
MorjeMorje

Zanima me vaše mnenje glede predlaganih imen-katero vam je najbolj všeč?

Meta (10%)

Julija (31%)

Mija (20%)

Marko (9%)

Filip (19%)

Vasja (11%)

Število vseh glasov: 457

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!