Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Drgač pa trbušček raste,...oziroma kar koli je že to, napihnjenost. Sem si v petek v h&m kupla nosečniške hlače...kolk so komot. Sicer se mi v polnem 9 t kao še nebi smel poznat sam mene moti, če me v bušija tišči.

, pobalinčka sem mislila tko otroka, ne spol...upam, da bo imela pupo, ker bo res princeska..ane zoya???
...
ful se mi je apetit povečal ta teden. Drugače pa ja...dlje časa bit s takim počutjem res ni fajn...greš že kar sam sebi potem na živce in si si v napoto verjetno...ampak bomo vse potrpele za naše čmrle ane?
!
. Opažam pa že od samega začetka, da je zajtrk ravno zaradi slabosti pri meni zdaj obvezen. Zjutraj je dovolj da pojem en piškot, kozarec jogurta...pa se slabost čez dan zagotovo ne pojavi.