|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS
13.5.2005 20:06:20   
pufi 2003
Lep pozdravček po dolgem času vsem. Imam eno vprašanje za tiste, ki ste že bile na pregledu NS. Ali ti tam poleg UZ pregledajo tudi kri ali ne? To me zanima, ker sem imela na zadnjem pregledu krvi slabokrvnost in sem nekoliko zaskrbljena. NS imam 26.5. v PO.
Hvala za odgovor in uživajte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NS
13.5.2005 21:54:48   
MojcaG
da bi ti hkrati naredili uz in vzeli kri? meni so kri vzeli samo enkrat do sedaj, in to sem šla z napotnico v laboratorij. eno z drugim nima povezave. če je pa to kako drugače urejeno v postojni, pa res ne vem.. kolikor vem, mi bojo kri vzeli in pregledali še dvakrat, ker še nisem prebolela toksoplazme.

glede slabokrvnosti pa: trudi se čimbolj kvalitetno prehranjevati..

lp

(odgovor članu pufi 2003)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NS
14.5.2005 17:15:38   
NinaŠ
Ne pregled NS je samo UZ. Ne lastno željo (ponavadi če je tveganje nekoliko večje - če je več kot 1:300 te itak pošljejo na AC) lahko v 24 urah potem daš še kri, da naredijo še dodatne teste (ne vem kako se jim reče), ki to tveganje zmanjšajo ali povečajo, vendar ne bistveno.
Sama slabokrvnost (premalo hemoglobina) pa ne vpliva na nič pri tej preiskavi - itak si pa verjetno že dobila Legofer sirup ali Retafer tablete - te ti pa v kratkem času bistveno dvignejo raven hemoglobina (preverjeno).

LP

(odgovor članu pufi 2003)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NS
16.5.2005 15:15:01   
Andy13
Test, ki se ga opravi 24 ur po NS je DHT - dvojni hormonski oz. presejalni test.

Lp, Andy

(odgovor članu pufi 2003)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?