|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi znaki nosecnosti?
6.5.2009 0:15:15   
Tomi000
Pozdravljeni.
Sem nov tukaj, ne vem ce pisem v pravo temo, ampak vseeno da povem svoje stališče.
Star sem 25let in imam punco ki bo v jeseni dopolnila 18let, skupaj sva 8 mesecev, sva v resnem razmerju, punca mi pravi, da hoce biti vedno moja, jaz sem ji pa rekel, da ce bo me vedno imela rada bom jaz vedno njen, no rad bi pa povedal to, da vedno po spolnem odnosu me sprasuje ce je vse vredu, da ne bi do cesa prislo (nosecnost).
Punca jemlje kontracepcijske tabletke in jaz se imam dodatno zascito (kondom), pred dobrim mesecom se mi je strgal pri spolnem odnosu in ker jo je bilo strah sem kupil tester in naredila je nosečniški test in je bilo vse vredu, torej negativno ter tudi dobila je menstruacijo ob dolocenem dnevu kakor ponavadi, torej je vse vredu.
Vceraj pa me je spet preseneceno vprasala..saj nima biti kaj narobe...ker imam neke krce v trebuhu (ta vikend je pa ze imela menstruacijo, kakor je prav po datumu)...torej jaz menim da je skrb brez potrebe...kaj pa pomeni da ima krce pa jaz ne vem, kajti kakor jaz in kakor ona sva bolj sveza glede tega kaj bi pa bilo v primeru da bi se zgodilo..jaz ne vem in nekako bi se rad s tem bolj seznanil, da bova tudi lahko imela mirno spolne odnose, ker si zeliva, zato sem pa se obrnil na vas oz. pisem na forum.
Jaz osebno menim, da se prevec obremenjuje z nepomembnimi stvarmi, res pa je da to je pomembna stvar, ce zadave ne poznas dovolj dobro, povejte mi kakasni pa so sploh prvi znaki ce postane ženska noseča...toliko da vem če mi karkoli reče..pa lahko rečem...aha to pa vem kaj pomeni.

Prosil bi vas, če bi imel kakršnokoli vprašanje da mi odgovorite..hvala vsem!
lp
T.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvi znaki nosecnosti?
6.5.2009 0:59:55   
sanja nk.
krči imajo lahko več vzrokov, samo glede na to kaj si napisal, sigurni ni nosečnost, če je dobila "ta rdečo"user posted image
prvi znaki user posted image , odvisno , ene bruhajo, druge imajo res krče, samo najbolj pa je siguren test in pa seveda ni "ta rdeče"user posted image
lp

p.s. lahko pa ima samo ženske težave, naj obišče ginekologa

(odgovor članu Tomi000)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prvi znaki nosecnosti?
6.5.2009 9:38:42   
Akil
Če jemlje tabletke, je brez pomena da uporabljata še kondom, čeprav je lepo da sta odgovornauser posted image user posted image

Znaki zgodnje nosečnosti so: boleče prsi, krči, slabosti (mogoče še kaj, ampak ti so bili moji) Ponavadi so znaki nosečnosti isti oz. podobni znakom pred menstruacijo. Dokler menstruacija ne izostane za vsaj nekaj dni nima smisla kupovati testov za ugotavljanje nosečnosti.


Vglavnem pomirita se, če jemlje tabletke je 1% možnosti, da bo zanosila, ker so tabletke 99%.  Uživajta rajši v spolnosti!!!  Najj se tvoja draga sprosti, nič ne bo narobe!!!user posted image


_____________________________

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu Tomi000)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prvi znaki nosecnosti?
6.5.2009 10:02:38   
anika87
Tomi zelo lepo od tebe, da tudi ti toliko skrbiš o tem "problemu", ker je dosti takih fantov, ki mislijo, da je to "problem" ženske in se jim ne lušta o tem razmišljat.

Kot so ti že povedale, najbrž tvoja punca ni noseča, če je dobila M.

Sicer se pa spomnim ful takih občutkov, ko sem tudi jaz razmišljala tako s strahom.
Ampak poleg tega, da jemlje kontracepcijske tabletke ji razloži še, da obstaja zelo zelo mala verjetnost da se zanosi tudi brez kakršnekoli kontracepcije, če ni v plodnih dneh.
Ko pa se veliko parov kasneje prestavi na drugo stran - se pravi, ko hoče zanositi, ugotoviš koliko so pomembni ti plodni dnevi in jih vedno loviš ter težko pričakuješ naslednji mesec, da spet nastopijo.

Če ima tvoja punca redno M si lahko tudi preračuna plodne dneve. In sicer od prvega dneva naslednje menstruacije odšteje 14 dni (če ima na 28 dni M je to potem na polovici, a ne).
Plodni dnevi trajajo kakšna 2 dni, lahko tudi malo več... Odvisno od človeka. Jajčece sicer ne preživi dolgo, ampak sperma pa lahko tudi do več dni v ženskem telesu, tako da lahko sperma že prej čaka in ulovi jajčece...
Seveda pa ni pametno, da se zanašata samo na to metodo, sploh dokler je tvoja punca še tako mlada, tako da uporabljajta naprej enako metodo zaščite. Ampak tako v vednost sem ti napisala, ker je fajn če tudi to razumeš.

Tako da uživajta lepo naprej in mislim, da ko bosta te vse "odrasle" stvari malo bolj razumela, da bosta tudi uživala brez skrbi.

Če pa te še kaj zanima vprašaj, ti bomo z veseljem povedale!
LPuser posted image



_____________________________

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Prvi znaki nosecnosti?
6.5.2009 10:08:39   
Felicita
anika, tole je sicer čist res, ampak kadar jemlješ KT nimaš plodnih dni, ker kontracepcija deluje na 3 načine: preprečuje ovulacijo, stanjšujejo maternično sluznico in naredijo sluz neprehodno za semenčice. torej v telesu ustvarijo nek čisto svoj ritem in hormonski cikel, zato ti izračun 'plodnih' dni pove blizu nič.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Prvi znaki nosecnosti?
6.5.2009 17:16:43   
anika87
Ja saj vem felicita, samo hotla sem mu razložit plodne dneve.
Sicer pa poznam ene 2 punci, ki sta zanosili kljub jemanju KT, se pravi, da 100% ni nič, a ne... Onidve sta potem imeli plodni dan, a neuser posted image


_____________________________

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Prvi znaki nosecnosti?
6.5.2009 17:52:08   
flora1
lepo od tebe tomi da tako skrbiš za vajino zvezo in si odgovoren. čestitam

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Prvi znaki nosecnosti?
12.5.2009 14:47:19   
Anonimen
Sem prebrala tole in tut z moje strani čestitke skrbnemu fantu!

Imam pa samo eno "čudno" vprašanje, pa nisem hotla odpirat nove teme, pa vseeno pričakujem kak odgovor. Namreč, ko sem bila prvič noseča, ampak sem bila takrat že kar kakih 5 ali 6 tednov, sem imela tak občutek v trebuhu, kot da bo vsak čas prišla M. No, to je bilo kar 2-3 tedne in sem naredila test, ki je bil pozitiven. Maternica se pač razteguje in boli, tako da je bilo meni zelo težko ločiti med občutkom, ko čakaš M oziroma prvimi znaki nosečnosti.

M imam na 28 dni, redne, vse ok. Danes je 12 dni od moje M, torej bi morala O nastopiti zdaj zdaj. Nezaščiten spolni odnos sem imela 3 dni nazaj, torej na 9. dan od M. Ampak že dva dni čutim spet ta občutek, kot da bo zdaj zdaj nastopila M - pa je komaj odšla oz. še O ne bi smela biti! Vem, da je O lahko tudi prej ali kasneje, ampak ali je možno, da bi 2 dni po oploditvi imela že take znake? Ali bi katera od vas ob tem pomislila na nosečnost, ali je to samo moja psiha. Res me zanima, pa nisem neučakana zaradi nosečnosti, ampak ne vem, a je to sploh mogoče in če je katera že tako kmalu sumila na nosečnost z "utemeljenimi" znaki.

(odgovor članu flora1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Prvi znaki nosecnosti?
12.5.2009 16:27:28   
Mateja4
dva dni po oploditvi... po moje ne.. je pa vseeno še prekmalu. Mislim da je vse bolj v tvoji glavi in si podzavestno obremenjena s tem. Mislim da zaenkrat še ni razloga za preplah.

Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Prvi znaki nosecnosti?
12.5.2009 16:29:21   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

dva dni po oploditvi... po moje ne.. je pa vseeno še prekmalu. Mislim da je vse bolj v tvoji glavi in si podzavestno obremenjena s tem. Mislim da zaenkrat še ni razloga za preplah.  oziroma držim pesti da so to tapravi znaki če je user posted image zaželjena

Srečno


(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?