Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
)

. Itak, zakaj ne vzet, če ti dajo...ko že tak al tak mi preveč dajemo drugim....
Midva sma dala vlogo not, ko je bila stara 10 dni, danes pa je že 2 mesca pa pol pa še kuj nič ni.. Vzamejo si čas ja..
bo ime Tai
?? Midva sva tudi hotela imeti Tai-a, pol pa sem jaz hotela imeti Luko ampak Tomaž ni bil zainterisiran,tak da bi ostala na Tai-u.
. Uporabljam pa 3-6kg (težki smo okoli 4kg). Do zdaj smo imeli Pampers pa Müllerjeve in sem bila ful zadovoljna, ampak ker mi ni plenic za iz mesta vlačit (ker ima Quinny tako veliko nakupovalno košaro
da ne gre nič not) sem šla v DM. Pa ker sem v tistem DM Mama al kaj pač že, sem dobila še en paket gratis, sem pač v dobri veri jih kupila, drugi dan pa mi je še Tomaž prinesel en paket. Zdaj pa mam. En paket še čist zapakiran, enega pa uporabljam in jo pač previjam na 2 urci, da čimprej porabim odprt paket.. Kaj čmo..
Moja mami bi rekla da kr oboje, jaz pa mislim da je samo fesjt utrujena bla.
.