Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Anej Ian (2) 19kg
9 kg
fant (2)
= 111
=111
18101811 
. En teden nazaj sem imela še lase malo čez ramena, zdaj pa sem se kr čist na kratko postrigla in se mi kg mal bolj vidijo
...ta ta debelo bom pa tudi naredila še...če ne bom prevelika za RR
.
, ker sem toliko postorila doma. Pa še po nakupih sva šla popoldne, sva mislila kupit nek sistem polic, ker prenavljava en mini kabinetek, pa sva se potem premislila.... Bo treba kakšno drugo malce cenejšo rešitev najti
Sva pa šla pogledat sandale in jaz sem si kupila dve torbi - mogoče bo ena od njih lahko celo uporabna za v porodnišnico. Ni tako velika, ampak jaz itak ne mislim ne vem kaj s sabo jemat.
.
.S pisanjem ste tako pridne da vas enostavno ne dohajam več.
. Ma že pol leta govoriva, da morava ta Siol ukint. Plačujeva skoraj 30€, zato, da vsaj 2x na teden zgubljam živce.
bo tudi zraven, in je že v MŠ komentiral da bo, pa če bo kdo kaj pameten pa da ne bodo poskrbeli zame, jim bo že povedal. A ni moj heroj?