Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...
,jo morm klicat pa že vidm da bo pametna spet...se mi pa gre zarad plače ,da mi majska not pade in ne aprilska... 
...mislim to za ščitnico mi ni nihče omenil, pa bi bilo pri meni zelo možno, ker sem imela pred 1
povečano in sem jedla tablete in potem, ko sem rodila se mi je vse uredilo in je bilo o.k. (menda se lahko v nosečnosti zaradi hormonov pozdravi ali pa poslabša...) in sedaj bi bilo možno, da se mi je poslabšalo, ker sem že sama na to pomislila (tudi zaradi kg in pa zaradi ostalih znakov, ki jih lahko pripišem tako nosečnosti, kot tudi povečanemu delovanju ščitnice...
, bom tudi jaz ju3 vprašala svojega G. Hvala za informacijo.
), no bomo videli kako se izkaže...
-grupno mislim...??? Men nič pametnega ne pride v glavo
(junijski sončki, pa kr neki glupega...)
, ma bom potrpela še te tri tedne...moji bojo pa tud mogl
kako bodo pa vedeli, da imaš popadke in kako bodo spremljali srčni utrip tvojega še nerojenega
? Jaz bi jim na naslednjem pregledu na tvojem mestu pošteno zatežila ali pa bi šla z napotnico za P v porodnišnico, da mi naredijo CTG.