Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba14 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka najboljše da v 50 kg črnem žaklu čepim do P pol pa samo vodo ven vlije al pa si dam lavor pod rit pa sedim v lavoru do tja. Saj to pa sem opazila, da ti tle v Mb ne dajo napotnice za rešilca. Ko sestrična jo je pri nas dobila, ker v njihovi MŠ so ful poudarjali,da ko ti voda odteče moraš nujno v horizontalo, pa klicat rešilca,da te odnesejo vn...tu pa moraš kar sam po stopnicah,pa v avto,pa parking Glej biba sej ni take sile. Jaz nisem imela popdakov, ampak mi je zujutraj ob 7h začela odtekati voda. Ne tako kot v filmu , ampak tako da veš, da to ni lulanje. Sem poklicala v P, mi babičar reče, ja najbolje, da pridetete čimmprej. Samo kaj ko sem bila jaz lačna, pa še stuširat sem se morala. No po oblinem zajtrku in obisku kopalnice, me je moj peljal v P. Torej tam sem bila ob 8h, cartali pa smo ob 10h. Torej nisem rodila v 5 minutah. So mi pa rekli, naj naslednjič res pridem takoj, če je že v prvo šlo tako hitro. Tako, da za popadke ti ne morem rečt kako izgledajo, ker sem dobila umetne. Ampak, ko se stopnjujejo na 5 minut, vem da ja čas. Moj nasvet je da greš čimmkasneje v P, ker koliko berem, tam ure gredo full počasi. Meni sta 2 minili expresno.
|