|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lupinica
19.5.2005 12:46:38   
pi
Mogoče veste katera od lupinic je najlažja Glede na to da moraš nesti dva na enkrat mislim da je fajn da že sama lupinica čim manj tehta.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   lupinica
19.5.2005 12:59:30   
Teni_
Neseš enega ti, enega pa ati. Je najlažje.

Drugače pa res ne vem. Se že odpravljaš po nakupih?

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   lupinica
19.5.2005 13:19:19   
ursk@
Od Romer je najlažja lupinica (ne primerjat tistih za 10 kSit in 4 leta star model). Zelo blizu je tudi Maxi Cosi Cabrio nekj g težji.
Najboljše, da oči nosi, ker tako pa je sploh najlažje...

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   lupinica
19.5.2005 13:19:19   
pi
Ne, se še ne odpravljam po nakupih. Na našega atija pa ne morem preveč računat saj je cele dneve v službi. Želim si da bi si vse uredila tako da bi lahko šla kdaj kam sama z :duda::duda:.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   lupinica
19.5.2005 16:33:26   
lutka
pi...........da greš pa sama kam z dvojčki je pa že pravi podvig:)-:)-:)-:)-:)-:)-

najboljše,da v trgovini vprašaš katere lupinice so najlažje. Od začetka tako ne bo problem obeh naenkrat nest,ampak potem bo pa to malce težje.

pri šestih mesecih ju je moj mož še komaj nesel,potem pa sva dala lupinice stran,ker tudi pasala nista več v njih:zmeden:

jaz bi ti bolj priporočala "kengurujčka" pa si daš enega spredaj,enega pa zadaj:bravo::bravo:,tudi tvoja hrbtenica bo manj trpela.

lp:rozica::rozica:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   lupinica
20.5.2005 12:30:02   
marta2

Ja, to je res pravi podvig kam iti sama z dvojčkoma. Jaz imam lupinici firme CAM (iz paketa) in tehta vsaka 4 kg. Moji dvojčici imata pri šestih mesecih vsaka okrog 7 kg in ju je zelo naporno nesti vsako v eni roki, vendar včasih ne gre drugače. Prve tri mesece ju pa sploh nisem mogla sama nesti zaradi carskega reza. Najboljša možnost mi je nesti eno v lupinci in drugo v kengurujčku. Tu sva se malo zafrknila, ker sva kupila kengurujčka, ki se ga lahko nosi samo spredaj.

LP Marta:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?