Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

!tko da sm res že prv sita vsega....v ponedeljek imam ctg pa pogledala bo če se kej odprta!tko,da upam...da bo vsaj kej v ponedeljek....
 !tko da sm res že prv sita vsega....v ponedeljek imam ctg pa pogledala bo če se kej odprta!tko,da upam...da bo vsaj kej v ponedeljek....  )
 ) 
			 Jupiii!
  Jupiii!  WTF? Mar ne piše v vseh knjigah in povsod, otekanje in visok krvni pritisk znake preeklampsije?? Mislm res ne vem, kaj naj si mislim. Sm kr mal jezna na svojega G!
  WTF? Mar ne piše v vseh knjigah in povsod, otekanje in visok krvni pritisk znake preeklampsije?? Mislm res ne vem, kaj naj si mislim. Sm kr mal jezna na svojega G!  
   . Dobrodošle vse nove
 . Dobrodošle vse nove  

no alpa dva srečka
  no alpa dva srečka  

pa
  pa  ( če ga bom spravla stran od računalnika
  ( če ga bom spravla stran od računalnika  
   za vse kuham
  za vse kuham  da ti končno da tisto napotnico! Pa upam da se se spoznamo, če ne prej poleti k bo že kaj cajta in da pridemo na gorenjsko malo pogledat kaj se dogaja
  da ti končno da tisto napotnico! Pa upam da se se spoznamo, če ne prej poleti k bo že kaj cajta in da pridemo na gorenjsko malo pogledat kaj se dogaja to ponavadi pospeši zadevo
  to ponavadi pospeši zadevo  Ful me skrbi, da bo kej narobe in bi že reees rada šla rodit.
  Ful me skrbi, da bo kej narobe in bi že reees rada šla rodit.   , da bo vse ok, pa da čim prej dobiš v naročje svojo
 , da bo vse ok, pa da čim prej dobiš v naročje svojo  
  js mam itak skoz cajt k moj dela zjutri tamala je pa v vrtcu
   js mam itak skoz cajt k moj dela zjutri tamala je pa v vrtcu