MAŠKA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka Aeure, moja 2 spita od prvega dne vsak v svoji posteljici (kjer tudi sama zaspita ), od 6m dalje pa tudi v svoji sobici....zdaj imata pa tudi že oba velike postelje ...kar se tega tiče smo bili zelo pridni ....v praksi pa z vidika mojega spanja zgleda to nekako tako, da vsakič, ko se kateri od njiju zbudi in me kliče, moram vsatat in se sprehodit do njune sobe ....kadar se to zgodi 10x na noč, se mi zdi, da se samo sprehajam in ne spim nič...ravno se dobro uležem in že je alarm... jaz pijem radensko...z mehurčki...ne morem se ji odrečt...pa saj če je problem gaziranih pijač le v sladkorju, se ji tudi ne bom na špargetu imam kosilo...šibam... Tretjinka ti pa imaš energije! Moja tudi sicer tudi kar pridno spi v svoji sobici, ampak če se pa zbudi, jo kar popokam in odnesem ka nama in potem vsi trije spimo dalje - ona sicer čez obe postelji, midva pa vsak na 15 cm ob robovih postelje ... ampak energije pa nimam, da bi vztrajala in večkrat hodila k njej, čeprav se tako malo bojim, da bi ji prišlo v navado, da bi se popolnoma preselila k nama.