Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sva baje ok, vse tko kaže, edin zredila sem se, tko da bom mogla mal več migat sem odločla, čeprav se mi ne da ob teh vročih dneh...bi kr cel dan mela vse 4 od sebe, pa da me vsake tok pošprica kdo, kao da si zamislm da sem na plaži v debeli senci he, he in pijem iz soda osvežilne vode
...pa bom mogla še nekaj časa sanjart ker se drug teden najverjetneje vračam v mojo "psiho" službo...sj bo boljš to si vedno pravm...
sam k doma itak nobenmu ne smem nč rečt, morm vse lepo dol požret, pol se mi pa vse skup nabere notr
naj poštima stvari, sej so njegovi tastari!!! Upam, da jutri prideta, da končno vidim Erosa
za lepši začetek sončnega četrtka.
se je včeri hecu je reku da morš še mal počakat, ker neki dela za tvojga v službi in rab še par dni
.....greva z žano po tamavga v vrtec....
. Jz ti lohk samo povem, da nisem šla na Ns, mi jo je naredil kr moj G. Oziroma je reku, da je vse ok, če pa hočem še dodatno mnenje naj pa grem k Strahovi.
Tko, da grem v ponedeljek spet na CTG, pa rekla mu bom za napotnice.
. Kdo pravi, da ne smeš ničesar rečt? Otrok je tvoj in samo ti oz. vi2 sta odgovorna za njegovo zdravje. Kr lepo povej taščici kar ji gre. Verjemi, da bo pozabila.
, danes sem šla celo samo 3x na WC... neverjetno. Dogaja se še nč ne.
taščo pa tasta ... je štala ja, smao bi morda res probala z dragim kaj dorečt da nej jih mal v red sprav... oh meni bi že zdavnaj prekipelo res... kriza....