Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in to ob pol sedmih zjutraj!
Tako konkretnih brcik pa res še nisem čutila...
tako da moramo čez teden nadoknadit...
.
šel daleč od mene!!!Danes sem šla v 21 teden čeprav imam 4 velike razgrajače med njimi že pubertetnika komaj čakam da bo oktober.Naš Sebastjan je tako živahen v trebuhu da me kar meče.Samo da še valeta mine pa bo me je kar nekako strah iti tja ker komaj sedim zaradi moje okvare na hrbtenici.Pravite da rade jeste jaz tudi sem se zredila za 10 kg.Začela sem z 53kg sedaj pa jih imam 63kg.Samo meni se sploh ne vidi ker sem bila suha kot GRINTA
nazaj v akciji. No pa kar tako naprej z zdrajem a ne ?
sploh ni nagnjen k prehladom, če pa ga že kaj muči to odpravi v dnevu, dveh...zdej pa kr že traja cel tedn, me je kr mal začel skrbet kaj z njim dogaja...glede na to da se držim pretežno doma se mene (morm potrkat) ni nič (še) prijelo in goltam vse možne vitamine, aktimele in pijem ko zmešana...čeprav sem pa kihat začela...si pa govorim da bom zdržala
vse živo mam v glavi, bi vsakega po malo, se je že začelo...
ker z nečim se pač morm sladkat
ne pijete??? Jaz jo normalno kot prej. Že pri tamali sem jo in ne mislim komplicirat, ker 1/dan lahko spiješ tudi med dojenjem, tako da... itak pa toliko strupov zaužijemo čez celi dan, da si ne mormo kaj pomagat
ali
.