Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 21:40:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ... Mene pa čaka en ogromen kup cunj za zlikat. Najaa mene tud. A danes je najin likalni dan ali boma raje jutri likali?? mama_m .. kak sta lepa A je spiderman zdaj IN?? tasa_m; in še kako je IN ta Spiderman; meni se že rola od njega ampak Žigcu je full dober
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 21:43:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa_m; in še kako je IN ta Spiderman; meni se že rola od njega ampak Žigcu je full dober počakaj ko bo še Lea imela svojo super junakinjo..pol se ti bo pa lahko zrolalo, ne samo rolalo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lepe ste..ampak bebiji so še lepši! to pa itak, če pa so marčevski
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 21:49:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
JAz sem zlikala en mali kup, preoblekla posteljnino, peljala psa ven, pregledala maile,...Valentin pa še kar spi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 22:10:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 JAz sem zlikala en mali kup, preoblekla posteljnino, peljala psa ven, pregledala maile,...Valentin pa še kar spi... pridna si ti, pridna Jaz pa sem danes prvič odkar imam Lijo spala popoldan. Lijo je pazil ati,jaz pa sem se zaprla v spalnico in pančala debelo uro in pol. Joj kak je pasalo. Je pa mi danes full slabo tak da,grem zdaj kr spat! LEPO BODITE in ko se boste odpravljale spat vsem želim lepo in predvsem mirno in dolgo noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 22:23:59
|
|
|
|
yania
|
ojoj...jaz sem pa ravno s sestro nazaj prišle, sva šle en krog, ona s kolesom , jaz pa z rolarji...kako je pasalo.....zdej morm pod tuš, samo nekaj sem mogla nujno na net pogledat.....sam kaj nuca, če sem se v šport vrgla, ko sva doma navalile vsaka en kos pice, ko je ostala od kosila ,,,,ah, bo že...že to je neki,da smo se razmigale... nič punce, ne bom nazaj brala....Timon aja, jaz pa se grem mal pocrklat k mojmu, da ne bo reku, da sem čist nedružabna....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 22:26:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 22:33:11
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj grejo kake viroze? mene grlo boli pa kašljam,sin tudi nos mu teče,upam da tia ne dobi,kar pa je skoraj nemogoče...malo ji teče z noska.danes sem 1krat samo opazila..upamo da ne bo nič hujšega,ampak samo prehlad
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 23:27:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ... Mene pa čaka en ogromen kup cunj za zlikat. Najaa mene tud. A danes je najin likalni dan ali boma raje jutri likali?? Danes danes. Si zlikala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 9.6.2009 6:39:57
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro. Mi pa smo danes prvič prespali svo noč . Pravijo da je za dojene otroke vso noč, če spi od 21-3 al 4h. Mi pa smo spali od 20.30-6h AAA, zdaj pa grema na sprehod. Očitno bo spet en vroč dan danes. Se tikamo ko pridema nazaj..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 9.6.2009 6:40:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ... Mene pa čaka en ogromen kup cunj za zlikat. Najaa mene tud. A danes je najin likalni dan ali boma raje jutri likali?? Danes danes. Si zlikala? ne , bom danes
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 9.6.2009 7:21:42
|
|
|
|
|
Jutro, sem prva sej ne morem verjet...pr nas nč kaj novega vse teče po starih tirih Lia vredu pač scartana ampak ok drugače pa vse BP že trkam...Sedaj pa imava 14 dni atija doma na dopustu upam da se vsaj malo odpočijem ker sem kot da mi be vlak povozil... Vem da sem pozabila komentirat ampak sam da se setavim pa čvekam z vami 300/h bom takšna čveka kot ste ve... NO šibam nazaj k Lii ki se trenutno igra in še ni nekega pritoževanja... Lep dan vam želim bo sonček...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 9.6.2009 7:22:20
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutro. Mi pa smo danes prvič prespali svo noč . Pravijo da je za dojene otroke vso noč, če spi od 21-3 al 4h. Mi pa smo spali od 20.30-6h AAA, zdaj pa grema na sprehod. Očitno bo spet en vroč dan danes. Se tikamo ko pridema nazaj.. Bravo za tako dobro spanje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 9.6.2009 7:22:39
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ... Mene pa čaka en ogromen kup cunj za zlikat. Najaa mene tud. A danes je najin likalni dan ali boma raje jutri likali?? Danes danes. Si zlikala? ne , bom danes Tud mene čaka kupppppppp perila...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 9.6.2009 7:44:26
|
|
|
|
|
čESTITKE ZA OBMESEČNICE... NOBADY TAJ 3.MESECE MAJALE LEON 3.MESECE
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 9.6.2009 7:56:25
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dobro jutro, kako ste zgodnje, kaj pa kavice, zajtrk???? Pupe, pupe Izvolite: in pa No, naša noč je bila kr OK, Žigec se je vmes 2x zbudil zaradi kašlja, pa Lea 1x za dojenje, ker je gospodična včeraj po kopanju takoj zaspala in šla brez večerje spat ampak se ne pritožujem; naspali smo se sedaj pa Žigec animira Leo na postelji, ona pa se mu smeji in dela balončke zraven Pri nas je tak lep ma kaj ko ne smemo ven kaj dosti, nam je rekla P, da je Žiga lahko zunaj kako urco na dan tako da si bomo to urco mal razporedili. Zdaj gre pa mami en cunj vklopit za oprat, da bo pol imela kaj za likat lep dan čveke
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 9.6.2009 7:57:03
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutro. Mi pa smo danes prvič prespali svo noč . Pravijo da je za dojene otroke vso noč, če spi od 21-3 al 4h. Mi pa smo spali od 20.30-6h AAA, zdaj pa grema na sprehod. Očitno bo spet en vroč dan danes. Se tikamo ko pridema nazaj.. čestitke za prespano noč paše, ne? meni je tako lepo ko oba tak fajn spita; tudi če grem za njima spat, se dobro naspim....evo zdaj se še premetavata po postelji, mami pa že na RR visi in čveka, pa kavico seveda pije zraven
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 9.6.2009 7:57:11
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo*tia kaj grejo kake viroze? mene grlo boli pa kašljam,sin tudi nos mu teče,upam da tia ne dobi,kar pa je skoraj nemogoče...malo ji teče z noska.danes sem 1krat samo opazila..upamo da ne bo nič hujšega,ampak samo prehlad ja, je kr neki viroz naokoli; vročina, kašelj, teče iz noska; pri nas je Žiga tak, upam, da Lea kaj ne stakne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 9.6.2009 7:57:18
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa_m; in še kako je IN ta Spiderman; meni se že rola od njega ampak Žigcu je full dober počakaj ko bo še Lea imela svojo super junakinjo..pol se ti bo pa lahko zrolalo, ne samo rolalo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lepe ste..ampak bebiji so še lepši! to pa itak, če pa so marčevski tasa_m; ma si predstavljam ja kako bo na eni strani polno spidermenov na drugi pa nekih barbik in princesk; madonca.....že tako je dvorišče polno kopačev, kamionov in traktorjev; kaj šele bo spet v hiši
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 9.6.2009 8:02:09
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita čESTITKE ZA OBMESEČNICE... NOBADY TAJ 3.MESECE MAJALE LEON 3.MESECE
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 9.6.2009 8:45:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita čESTITKE ZA OBMESEČNICE... NOBADY TAJ 3.MESECE MAJALE LEON 3.MESECE ČESTITAM!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 9.6.2009 8:47:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro...Valentin še spi..moram vam povadati, da je spal do 04h, pa čeprav je za večerjo ob 19h pojedel le 60ml! Potem je ob 04h dobil zizo, pa še flaško s 60ml, pa spi še sedaj.... Ja, danes bo pa spet zelooo vroče... Tasa- čestitam za tako noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 9.6.2009 9:08:43
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: cita čESTITKE ZA OBMESEČNICE... NOBADY TAJ 3.MESECE MAJALE LEON 3.MESECE ČESTITAM!!! tudi jaz
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 9.6.2009 9:26:05
|
|
|
|
Grahec
|
Ojla, hm jaz sem pa takoooo zaspana! Pa ni Lucija kriva, ampak sem do 1 iskala apartma, pa zdaj tudi še iščem. Lucija pa spančka... Se mi zdi, da smo že pozni in je težko kaj najdet. Sem pa vesela, da je Ok vreme, ker je Lucija zelo rada zunaj... in je prav tečna če je dež...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 9.6.2009 9:55:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutro. Mi pa smo danes prvič prespali svo noč . Pravijo da je za dojene otroke vso noč, če spi od 21-3 al 4h. Mi pa smo spali od 20.30-6h AAA, zdaj pa grema na sprehod. Očitno bo spet en vroč dan danes. Se tikamo ko pridema nazaj.. Bravo za spanje! Kaj vidve res hodita tako zgodaj ven?? Sem kar pogledala, kdaj si post napisala... pred 7h zjutraj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 9.6.2009 9:56:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Vem da sem pozabila komentirat ampak sam da se setavim pa čvekam z vami 300/h bom takšna čveka kot ste ve... Le glej, da res! Je Lia zdaj zdrava?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Mama, ki doji v bazenuMama štirih otrok deli prelepe fotografije, s katerimi želi poudariti lepoto in naravnost dojenja.
Zadnje s foruma
Kava v nosečnostiSadrikaAli ste pile/pijete kavo v nosečnosti?Ja - do 1/dan (
40%)

Ja - do 2/dan (
21%)

Ja - več na dan (
4%)

Ne (
35%)
Število vseh glasov: 572Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!