|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
9.6.2009 9:56:12   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

čESTITKE ZA OBMESEČNICE...

NOBADY TAJ 3.MESECE

MAJALE LEON 3.MESECE

Čestitke! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
9.6.2009 9:59:00   
Najaa
Pa še dobro jutro. user posted image

Dolgo jutro je za nami. Pa še daljša noč, ko je Tija vztrajno kašljala in kašljala tako da jo peljemo danes h P. Pa tak je sitna, da joj!
Pri zajtrku sem ji naredila pomarančni sok s pesinim. In ga je polila po vsej kuhinji! PESA je bila POVSOD!!!! Še dobro, da imamo ploščice po tleh in ene stare stole, da ga ni škoda, ker ne gre čisto dol rdeča barva. Pol pa smo šle perilo obest in se je Nika tak začela dret... Pa sam duda ji je manjkala, ker notri jo je pol takoj zmanjkalo. user posted image  Ah... Pester dan, ni kej. Važno, da zdaj kofe spijem. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
9.6.2009 10:26:57   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

NOBADY TAJ 3.MESECE

MAJALE LEON 3.MESECE

Čestitke! user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
9.6.2009 10:51:20   

Vem da sem pozabila komentirat ampak sam da se setavim pa čvekam z vami 300/huser posted image user posted image user posted image bom takšna čveka kot ste ve...

Le glej, da res! user posted image user posted image
Je Lia zdaj zdrava?

Lia zdrava sedaj in upam da bo tako tudi vstalo...aja za seznamček nov datum pregleda 09.07...
Upam da se Tija čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
9.6.2009 11:25:23   
pocka
Daaan po dolgem času!

Se malo javim,da me ne boste s seznama brisale.user posted image

Mi smo v redu, otroci kar pridni, spimo vedno več ponoči, ponavadi s samo enim dojenjem vmes, podnevi pa vedno manj.
Mene pa že malo preutrujenost daje, ne folgam več, sva si malo preveč zadala...zidarija, poroka, obiski...se mi kak dan kar meša, za likat me čaka cca. 8 strojev ampak jih nimam kdaj zlikat, ker zvečer nimam kje likat (kaj čmo, je veliko stanovanjeuser posted image ), no če ne prej, naslednji mesec bomo že imeli več prostora. No, dovolj jamranjauser posted image ...

Vidim,da ne bova z mojim edina, ki sva se zdaj odločila za poroko. Čestitke še ostalim, ki se boste podale v to.user posted image user posted image

tehtanje - naša ga vedno tehta v bodiju, ponavadi pa še pampersko (suho) gor damo,da se ne popišauser posted image

bolančki - držim pesti,da se hitro pozdraviteuser posted image user posted image user posted image , zdaj bi pe res lahko bilo že konec teh bolezni

primorke - vidim,da se kar pridno dobivate na čveku, jaz pa očitno nisem več zaželjenauser posted image user posted image user posted image ,ker mi sploh ne javite, da ste zmenjene, saj mogoče bi pa imela kdaj čas, pa magari za eno urco...ma ne bom se štulilauser posted image

Če se Blaž prej ne zbudi, bom še slikico pripopala, ker tista,ki je na seznamu, je že zeeelo stara.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
9.6.2009 11:30:19   
Najaa

Vem da sem pozabila komentirat ampak sam da se setavim pa čvekam z vami 300/huser posted image user posted image user posted image bom takšna čveka kot ste ve...

Le glej, da res! user posted image user posted image
Je Lia zdaj zdrava?

Lia zdrava sedaj in upam da bo tako tudi vstalo...aja za seznamček nov datum pregleda 09.07...
Upam da se Tija čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da bo zdaj Lia pokala od zdravja! user posted image
Hvala za pike.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
9.6.2009 11:30:26   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
primorke - vidim,da se kar pridno dobivate na čveku, jaz pa očitno nisem več zaželjenauser posted image user posted image user posted image ,ker mi sploh ne javite, da ste zmenjene, saj mogoče bi pa imela kdaj čas, pa magari za eno urco...ma ne bom se štulilauser posted image

Zdaj te bom pa po riti! Saj sem ti vsakič poslala sms! Sam si sama rekla, da imaš preveč dela pol pa nisem hotla več težit. Brez skrbi, da bi te rade vidle! Ne smeš tako mislit, vsakič te katera omeni.
Ok naslednjič imaš, da prideš!!! user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
9.6.2009 11:38:11   
lejca
lep pozdrav vsem skupaj..

user posted image to je nas soncek ko se kopava...prosim najaa ce zamenjas slikico, hvala!!!!

lp lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
9.6.2009 11:39:15   
pocka

Zdaj te bom pa po riti! Saj sem ti vsakič poslala sms! Sam si sama rekla, da imaš preveč dela pol pa nisem hotla več težit. Brez skrbi, da bi te rade vidle! Ne smeš tako mislit, vsakič te katera omeni.

user posted image user posted image user posted image

zdaj ste se že parkrat dobile,pa sem šele na RR prebrala,da ste bile zmenjene...saj tu pa tam imam kako jutro čas, mogoče pa mi kdaj rata pridet...no,če ne prej, pa jeseni user posted image ,ko bo konec tega direndaja pri nas doma

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
9.6.2009 11:40:59   
pocka
tu je pa obljubljena slikica, prosim,če jo lahko katera zamenja na seznamu...hvala!

user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
9.6.2009 11:43:36   
Dali*
Najaa - podatki za seznam, če sem sploh še gor...nič ne čekiram namreč...

61 cm in 5980g.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
9.6.2009 11:46:26   
mama_milchy

ti, ti, ti....pa kolko dela si si na glavo natrpala, pocka?....ti verjamem, da si kdaj pa kdaj zmantrana;
se strinjam z Najo, vedno se spomnemo nate samo tudi tej naši čveki so skoraj vedno zadnji trenutek splanirani in ker imaš tolko dela, ti nismo hotle težit; naslednji teden se spet dobimo pa glej da prideš....se bomo vsaj dan ali dva prej zmenle, OK?
te pa imamo vse rade user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
9.6.2009 11:48:09   
mama_milchy

tu je pa obljubljena slikica, prosim,če jo lahko katera zamenja na seznamu...hvala!

user posted image

iiiiii, je lepi user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
9.6.2009 12:14:05   
mama_milchy
Najaa, a boš tudi našo slikco zamenjala?

user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
9.6.2009 12:17:54   
Najaa

zdaj ste se že parkrat dobile,pa sem šele na RR prebrala,da ste bile zmenjene...saj tu pa tam imam kako jutro čas, mogoče pa mi kdaj rata pridet...no,če ne prej, pa jeseni user posted image ,ko bo konec tega direndaja pri nas doma

Nič se ne zgovarjaj zdaj. Ko se nasl. dobimo, ima da si zraven! user posted image  Zdej so tavečji otroc bolani tak da ni planov, nasl. teden pa verjetno že. A ne primorke? user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
9.6.2009 12:18:42   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

61 cm in 5980g.

Si gor ja...
Lahko bi se vseeno kaj več javila in povedala, kako sta kaj ti in tvoj mali princ. user posted image

Zvečer bom seznam prenovila. pocka, lejca in mamaM tudi vaše slike bom dala zvečer gor.  user posted image  Pa svojo bi že lahk zamenjala in popravla datum za pregled pri P... Ja, kovačeva kobila je zmeraj bosa! haha user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
9.6.2009 12:32:14   
mama_milchy

Nič se ne zgovarjaj zdaj. Ko se nasl. dobimo, ima da si zraven! user posted image  Zdej so tavečji otroc bolani tak da ni planov, nasl. teden pa verjetno že.
A ne primorke? user posted image

seveda; sam da se Tija pa Žiga pozdravita user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
9.6.2009 12:56:04   
Dali*

61 cm in 5980g.

Si gor ja...
Lahko bi se vseeno kaj več javila in povedala, kako sta kaj ti in tvoj mali princ. user posted image

Zvečer bom seznam prenovila. pocka, lejca in mamaM tudi vaše slike bom dala zvečer gor.  user posted image  Pa svojo bi že lahk zamenjala in popravla datum za pregled pri P... Ja, kovačeva kobila je zmeraj bosa! haha user posted image

Naslednji pregled 23.7.

Sej vem, da bi lahko kaj več napisala, ampak sem čisto ven pri vas, tko da ne vem o čem teče debata in pol rajš niti ne komentiram.

Kdaj prideš v CE?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
9.6.2009 13:52:27   
Najaa

61 cm in 5980g.

Si gor ja...

Naslednji pregled 23.7.

Sej vem, da bi lahko kaj več napisala, ampak sem čisto ven pri vas, tko da ne vem o čem teče debata in pol rajš niti ne komentiram.

Kdaj prideš v CE?

Nobena ni več čisto noter. Debate ni oz. se začne, ko kakšna vrže kost. user posted image  Drugače pa nobena ni već čisto in, brez skrbi.

Pridem... ne vem kdaj pridem, ker ima Tija (spet user posted image ) gnojno angino in se mi že meša od teh bolezni! Groza, odkar je cepljena imamo mir z ušesi, gre pa vse na grlo. user posted image  Sicer je dobra, živahna, kot da ji nič ni, sam kašla ful in smrka. Pa sitna mal, to paše zraven. user posted image

Kako kaj tvoj fantolin? Šibata po Cjelu? user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
9.6.2009 14:00:45   
Nina00

NOBADY TAJ 3.MESECE

MAJALE LEON 3.MESECE

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
9.6.2009 14:23:38   
MalaČebelica
ojla!

kaj dogaja? midve se malo skrivama pred sončkom, ker je že spet tak obupno vroče zunaj. no, bolj soparno. pa mala mi že tak nekaj gnjavi dva dni, da ne vem, kaj naj z njo. ma se mi zdi, da je precej občutljiva na vreme - vedno ko je kaka taka drastična sprememba, je tečna ko driska. zdaj se vozičkama tako, da mam jaz glavo nonstop v vozičku, ker je samo potem dobre volje in se smeji. drugače pa ji je takoj tečno. sploh se ne zna sama zamotit pa se mi zdi, da se je že znala bolj, zdaj pa ji je takoj dolgčas. nobena igrača ne pali, samo nekoga hoče, da bi se z njo pogovarjal.

včeraj je bila najbolj tečna na srečanju mariborčank. sem videla, da je tasa hotela Liji nadet ta naslov, ampak je naša bla ziher na prvem mestu. Lija vsaj vzame dudo al pa flaško pa se pomiri. Klara pa seveda nič od tega. še joške ni hotla en hip. tečka mala...

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
9.6.2009 15:17:06   
Sajmonina
zdravo ...
sem se komaj včlanla... zadj je moja čebelica stara že 3 mesece oz. bo jutri;)
hmmm moram se še naučiti kako se tele slikice in to prilepi. drugače pa sem iz lukovice (okolica domžal) tako, da če je katera blizu naj se mi javi. pa ve kako ste, ne da se mi brat vse za nazaj in niti nimam časa... me razumete upam;) pa bi bila vesela če se mi na kratko predstavite ve in otroci;)

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
9.6.2009 15:29:39   
Piruri
Pocka...sem mislila nate s poroko...če boš rabila cvetlični aranžma, se obrneš lahko na mojo sestro, ki ima cvetličarno v Luciji...sporoči-jo bom kaj našunatala za kakšen popustič user posted image

Primorke...mi pridemo čez vikend dol, ma mislim, da ne bomo utegnili kaj preveč laufat okoli (pride tudi naš tatko)...tako, da user posted image ...kar ne vem, kaj bi si še zmislila, da bi lahko otroke spokala na morje, ker me moj in tašča postrani gledata user posted image ...ufaaa...

Naš "čevapko" raste in postaja vedno večji lisjak...čez dan, ko je buden ni druge variante kot ga po rokah nosit, ker v ležalniku in na "igralih" upali tak jok, da mu kar sape zmanjka-pol ga je pa treba dvignit in se začne smejat, da mu skoraj ne moreš zamerit iznajdljivosti user posted image ...vozičkanje postaja vedno težji obred, ker nikakor noče spat notri...zaenkrat v košari nič ne vidi in pol imamo celo pot čivkanje, stokanje in jokanje user posted image ...

Neki me zanima...naš Neo se grozno joče, ko ga hočem podojiti (sede) iz leve zize, leže ni problema, pa ne vem zakaj user posted image ...ima še katera podobno izkušnjo?

www.by-ab.si

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
9.6.2009 15:55:58   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Sajmonina

zdravo ...
sem se komaj včlanla... zadj je moja čebelica stara že 3 mesece oz. bo jutri;)
hmmm moram se še naučiti kako se tele slikice in to prilepi. drugače pa sem iz lukovice (okolica domžal) tako, da če je katera blizu naj se mi javi. pa ve kako ste, ne da se mi brat vse za nazaj in niti nimam časa... me razumete upam;) pa bi bila vesela če se mi na kratko predstavite ve in otroci;)

dobrodošlauser posted image user posted image , predstavitev najdeš na seznamu Marčevskih zvončkov in trobentic, lahko pa nam ti poveš kaj o sebi, kako je tvoji čebelici ime, koliko je velika in težka, pa te uvrstimo na seznam če želiš user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Sajmonina)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
9.6.2009 16:00:08   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Pocka...sem mislila nate s poroko...če boš rabila cvetlični aranžma, se obrneš lahko na mojo sestro, ki ima cvetličarno v Luciji...sporoči-jo bom kaj našunatala za kakšen popustič user posted image

Primorke...mi pridemo čez vikend dol, ma mislim, da ne bomo utegnili kaj preveč laufat okoli (pride tudi naš tatko)...tako, da user posted image ...kar ne vem, kaj bi si še zmislila, da bi lahko otroke spokala na morje, ker me moj in tašča postrani gledata user posted image ...ufaaa...

Piruri, glej jih nazaj postrani, pa ne sekiraj se... če ti paše it na morje ne rabiš izgovora samo naredi kot se boš ti boljše počutila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 9.6.2009 16:05:06 >

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...

Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16

Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?