pocka
|
Daaan po dolgem času! Se malo javim,da me ne boste s seznama brisale. Mi smo v redu, otroci kar pridni, spimo vedno več ponoči, ponavadi s samo enim dojenjem vmes, podnevi pa vedno manj. Mene pa že malo preutrujenost daje, ne folgam več, sva si malo preveč zadala...zidarija, poroka, obiski...se mi kak dan kar meša, za likat me čaka cca. 8 strojev ampak jih nimam kdaj zlikat, ker zvečer nimam kje likat (kaj čmo, je veliko stanovanje ), no če ne prej, naslednji mesec bomo že imeli več prostora. No, dovolj jamranja ... Vidim,da ne bova z mojim edina, ki sva se zdaj odločila za poroko. Čestitke še ostalim, ki se boste podale v to. tehtanje - naša ga vedno tehta v bodiju, ponavadi pa še pampersko (suho) gor damo,da se ne popiša bolančki - držim pesti,da se hitro pozdravite , zdaj bi pe res lahko bilo že konec teh bolezni primorke - vidim,da se kar pridno dobivate na čveku, jaz pa očitno nisem več zaželjena ,ker mi sploh ne javite, da ste zmenjene, saj mogoče bi pa imela kdaj čas, pa magari za eno urco...ma ne bom se štulila Če se Blaž prej ne zbudi, bom še slikico pripopala, ker tista,ki je na seznamu, je že zeeelo stara.