yania
|
dobro jutro...no , dober dan...jaz sem ravno po zajtrku...je bil božanskiiiii...palačinke z nutelo in gozdnimi jagodami...njami.....sem se s 4.kar silila Gremo pa danes po Najo, mi je kar dolgčas, samo u bistvu če pomislim, pa tudi paše malo biti frej, pa ko vem da ima ona tam 200 % pozornost....se ji naveliko dogaja...sem ravno klicala jih, pa je mami rekla, da sta šla z očijem (atom) ribicam kruhka v ribnik dat, ona pa malo pospravlja, zdaj pa spet kopat...uživači... no mi gremo ob ene 14.30 od doma, pa komaj čakam, ko je naš ritual gostilna Amon,,,a pozna to katera -v Olimjah?....njami, kako imajo dobre stvari...mislim da si jaz vzamem neko račko, pa mlinci, pa neke brusnice, pa polno je enih stvari gor...nek popečen kruhek je tudi .... jutri pa imamo zaključek v vrtcu, pa še ne vem kaj naj spečem...vsaka mamica nekaj prinese...pa sem z eno govorila, pa je rekla, da bo kar sadje kupila da nima časa pečt....no ja, jaz ga skor da imam, samo jutri morm še spakirat, ko gremo direkt s piknika, na Krk, pa gre moj v nedeljo nazaj z enimi prijatelji, jaz pa ostanem do torka zvečer, oz.srede dopoldan...odvisno od vremena in pridnosti otrok ma saj Naja je fuul velika že in ji zaupam, pa če bova sami spoloh ne bo problema, se ujameva.,.,,kaka pohvala vmes pade, pa ti z roke je...lahko se katera oglasi, če se ji da....povabim...imamo veliko prikolico, 5 komot ležišč, lahko pa se še stisnemo.... nič, grem mal prebrat novice, da ne bom tako uzad.... aja, a tiste ki ste začele z AD3, je zdaj uredu s krči?....naš je super, zdaj ko nima železa.....samo 4 kaplice AD3, pa je danes neki ga sračkal, tako se je smejal, pa mehurčke delal, ven pluval kaplijice....sva se oba smejala,,,drugače pa jih lepo poje z žličke.... zdej se je pa malo s knjigico poigral na ležalniku , objel tetra pleničko in zaspal...ma sploh ne rabi dude, tako je zlati... imamo pa vnete učke, sej ne vem, a sem to že napisala ....na 3 ure v oko moram dajati 1 teden...samo ponoči pač ne, oz. če mi spi, ga tudi ne budim...saj v navodilih piše na 4 ure, če je blago vnetje,,,takoda po mojem ni panike... ok, se slišimo..papa, pa dobro kuhajte...