|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
10.6.2009 11:25:23   
yania
dobro jutro...no , dober dan...jaz sem ravno po zajtrku...je bil božanskiiiii...palačinke z nutelo in gozdnimi jagodami...njami.....sem se s 4.kar silila user posted image user posted image
Gremo pa danes po Najo, mi je kar dolgčas, samo u bistvu če pomislim, pa tudi paše malo biti frej, pa ko vem da ima ona tam 200 % pozornost....se ji naveliko dogaja...sem ravno klicala jih, pa je mami rekla, da sta šla z očijem (atom) ribicam kruhka v ribnik dat, ona pa malo pospravlja, zdaj pa spet kopat...uživači...
no mi gremo ob ene 14.30 od doma, pa komaj čakam, ko je naš ritual gostilna Amon,,,a pozna to katera -v Olimjah?....njami, kako imajo dobre stvari...mislim da si jaz vzamem neko račko, pa mlinci, pa neke brusnice, pa polno je enih stvari gor...nek popečen kruhek je tudi ....
jutri pa imamo zaključek v vrtcu, pa še ne vem kaj naj spečem...vsaka mamica nekaj prinese...pa sem z eno govorila, pa je rekla, da bo kar sadje kupila da nima časa pečt....no ja, jaz ga skor da imam, samo jutri morm še spakirat, ko gremo direkt s piknika, na Krk, pa gre moj user posted image  v nedeljo nazaj z enimi prijatelji, jaz pa ostanem do torka zvečer, oz.srede dopoldan...odvisno od vremena in pridnosti otrok user posted image user posted image ma saj Naja je fuul velika že in ji zaupam, pa če bova sami spoloh ne bo problema, se ujameva.,.,,kaka pohvala vmes pade, pa ti z roke je...lahko se katera oglasi, če se ji da....povabim...imamo veliko prikolico, 5 komot ležišč, lahko pa se še stisnemo....
nič, grem mal prebrat novice, da ne bom tako uzad....
aja, a tiste ki ste začele z AD3, je zdaj uredu s krči?....naš je super, zdaj ko nima železa.....samo 4 kaplice AD3, pa je danes neki ga sračkal, tako se je smejal, pa mehurčke delal, ven pluval kaplijice....sva se oba smejala,,,drugače pa jih lepo poje z žličke....
zdej se je pa malo s knjigico poigral na ležalniku , objel tetra pleničko in zaspal...ma sploh ne rabi dude, tako je zlati...
imamo pa vnete učke, sej ne vem, a sem to že napisalauser posted image ....na 3 ure v oko moram dajati 1 teden...samo ponoči pač  ne, oz. če mi spi, ga tudi ne budim...saj v navodilih piše na 4 ure, če je blago vnetje,,,takoda po mojem ni panike...
ok, se slišimo..papa, pa dobro kuhajte...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
10.6.2009 12:50:32   
Najaa
yania, ti pa delaš lušte... user posted image
Jaz kuham kar pašto s tunino omako. Pa rdeča pesa, upam da brez nezgode danes. user posted image
Smo bile celo dopoldne vzunaj. Tija je prav pridkana, me uboga in je užitek it z njo ven. Resno, prav druga je. user posted image  Nika je pa skoz spala, ko smo šle proti domu se je začela zbujat in je še igračke opazovala. Doma pa je jedla, zdaj pa sedi na mizi in mi "pomaga" kuhat user posted image , Tija pa gleda Piko N.

Aja, yania, Nika tud nima več problemov z železom. Bolj jih imam jaz, ker ji pozabim dat. user posted image  Sploh če je Tija doma in gremo dopoldan ven. Pol se tak na hitro spokamo, da tud jest nimam časa. user posted image
Lepo se imej na morju!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
10.6.2009 13:01:40   
trezika
DanDan!
Jaz sem še tudi tu user posted image

Mojo pikico je pa bodoči boter na sprehod peljal... zdaj jo že upa prijet, ko je malo večja user posted image user posted image user posted image

Drugače smo pa super... aja, imam pa eno vprašanje...se je kateri zgodilo, da ji je otrok začel čez noč manj jest?? Potem ko sva se znebili sora je začela spet normalno jest, zdaj pa že dva dni spet nekaj štrajka user posted image saj vem, da poleti baje manj pojejo, samo kaj ko niti čaja noče pretirano piti... po drugi strani pa ne vem, kaj bi se sekirala, ko pa je skoz takšen dobrovoljček, pa ponoči spi (enkrat jeva vmes)... user posted image ne vem no, nič mi ni jasno...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
10.6.2009 13:29:12   
lejca
Ciao..

no,nas je pa danes dobil pikico in je bil zelo priden...malo pojokcal in se potem umiril..sedaj pa spi ..zgleda ,da ga je ta pikica zmatrala...bomo videli do vecera ,ce bo kaksna reakcija..upam da ne

lp lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
10.6.2009 13:35:48   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

VIKTORIJA OD LONI77 VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE! user posted image   user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
10.6.2009 13:40:19   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Ciao..

no,nas je pa danes dobil pikico in je bil zelo priden...malo pojokcal in se potem umiril..sedaj pa spi ..zgleda ,da ga je ta pikica zmatrala...bomo videli do vecera ,ce bo kaksna reakcija..upam da ne

lp lejca

user posted image user posted image user posted image

Mi pa imamo jutri 1. cepljenje.user posted image Kaj se da bebijem, če pride do kakšne vročine oz. druge reakcije po pikecu? Je možno dobiti brez recepta?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
10.6.2009 13:42:58   
Lolita23
Živjo!

Mi smo spet malo po obiskih naša Tjaša je tudi tak dobrovoljček, da so  vsi tak blaženi, ko se smmeje pa jih ogovarja, no sej potem tudi vedno kaj dobiuser posted image

yania uživaj na morju, spet sam rečem, da jaz že konkretno odštevam še 15 dni, pa verjeten bojo tisti 3 tedni prehitro minili, no sej bomo pa še šli za kak mesec.user posted image Se pa pripravljam, kak nama bo ratevala, saj kolegica ima 11 mesečnega fantka, jaz pa 3 mesečno Tjašouser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
10.6.2009 14:01:50   
lejca
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ciao..

lp lejca

Mi pa imamo jutri 1. cepljenje.user posted image Kaj se da bebijem, če pride do kakšne vročine oz. druge reakcije po pikecu? Je možno dobiti brez recepta?

ce je vrocina nad 38,5 se da paracetamolo, mozno dobit brez recepta

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
10.6.2009 14:03:22   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Da še jaz kaj napišem sem tko žalostna povejte kaj naj nardim...

Midva sva danes mogla it v cerkev na priprave za krst ki ga imamo v nedeljo in ker naša Lia gre spat ob 18 sem jo dala spat že tko težko je zaspala seveda potem le zaspi in jo je moja pol sestrca pazla ki jo ima fulll rada...midva greva in jo jaz pokličem ob 19:15 ko je bilo koinec pa rečem kako je in zadaj slišim Lio kako joka pa ne joka joj hudo hudouser posted image user posted image user posted image mi je bilo midva sva se peljala res hitro pridem domov Lia je bila čist boga sem jo prijela ji mal govorila jo stisnala in je lahko rečem takoj zaspala res takoj...danes popoldne sem želela it mal počivat ko je ati doma in jo gre hranit tamal je tko jokala da sem se vstala jo nahranila pa je bilo vse ok...sej je lepo da je navezana name ampak po drugi strani pa tudi ne lahko rečem da nikamor ne morem it pa ne da bi kam šla žurat ampak tko mislim...ko vidi koga in če jo imam v rokah ali pa če sem zraven pa jo nekdo ugovarja Lia začne takoj jokat sedaj že pr babici ni šans če pa ne vidi mogoče malo malo ampak prej ne kot ja...a mi lahko poveste kaj naj nardim...sploh nočem pomislit kako bo ko bo treba it v varstvo glede na to da vrteca nismo dobiliuser posted image user posted image user posted image ...nikoli nisem imela teh problemov ker je Laura čist drugačen otrok bila kot je sedaj Lia...pa sem mislila da še to ni mogoče ampak očitno je...

PROSIM POVEJTE SVOJE MNENJEuser posted image user posted image user posted image

cita, dala ti bom moje iskreno mnenje... jaz nikoli nebi pustila 3 meseca starega otroka v varstvu 10 letnice kot prvo, kot drugo pa je normalno da je mala navezana nate, sej je popolnoma odvisna od tebe... čas za odvajanje od tvoje prisotnosti bo prišel šele čez kako leto... no to je moje mnenje, pa brez zamere...

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
10.6.2009 14:07:48   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Midva sva danes mogla it v cerkev na priprave za krst ki ga imamo v nedeljo in ker naša Lia gre spat ob 18 sem jo dala spat že tko težko je zaspala seveda potem le zaspi in jo je moja pol sestrca pazla ki jo ima fulll rada...midva greva in jo jaz pokličem ob 19:15 ko je bilo koinec pa rečem kako je in zadaj slišim Lio kako joka pa ne joka joj hudo hudouser posted image user posted image user posted image mi je bilo midva sva se peljala res hitro pridem domov Lia je bila čist boga sem jo prijela ji mal govorila jo stisnala in je lahko rečem takoj zaspala res takoj...danes popoldne sem želela it mal počivat ko je ati doma in jo gre hranit tamal je tko jokala da sem se vstala jo nahranila pa je bilo vse ok...sej je lepo da je navezana name ampak po drugi strani pa tudi ne lahko rečem da nikamor ne morem it pa ne da bi kam šla žurat ampak tko mislim...ko vidi koga in če jo imam v rokah ali pa če sem zraven pa jo nekdo ugovarja Lia začne takoj jokat sedaj že pr babici ni šans če pa ne vidi mogoče malo malo ampak prej ne kot ja...a mi lahko poveste kaj naj nardim...sploh nočem pomislit kako bo ko bo treba it v varstvo glede na to da vrteca nismo dobiliuser posted image user posted image user posted image ...nikoli nisem imela teh problemov ker je Laura čist drugačen otrok bila kot je sedaj Lia...pa sem mislila da še to ni mogoče ampak očitno je...

PROSIM POVEJTE SVOJE MNENJEuser posted image user posted image user posted image

cita, dala ti bom moje iskreno mnenje... jaz nikoli nebi pustila 3 meseca starega otroka v varstvu 10 letnice kot prvo, kot drugo pa je normalno da je mala navezana nate, sej je popolnoma odvisna od tebe... čas za odvajanje od tvoje prisotnosti bo prišel šele čez kako leto... no to je moje mnenje, pa brez zamere...

Kakor sem jaz razumela, je ni pazila Citina hčerkica (10-letno) temveč za Citina polsestra! Al se motim? user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 10.6.2009 14:09:02 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
10.6.2009 14:18:38   
pondelak

tudi jaz sem hodla prejšnji teden v cerkev za krst in je medtem mala mogla jest flaško ker drugače jo samo dojim pa sploh ni blo problema...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
10.6.2009 14:51:14   
Pupa7

Kakor sem jaz razumela, je ni pazila Citina hčerkica (10-letno) temveč za Citina polsestra! Al se motim? user posted image

če sem narobe zastopla se opravičujem...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
10.6.2009 15:04:05   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

DanDan!
Jaz sem še tudi tu user posted image

Mojo pikico je pa bodoči boter na sprehod peljal... zdaj jo že upa prijet, ko je malo večja user posted image user posted image user posted image

Drugače smo pa super... aja, imam pa eno vprašanje...se je kateri zgodilo, da ji je otrok začel čez noč manj jest?? Potem ko sva se znebili sora je začela spet normalno jest, zdaj pa že dva dni spet nekaj štrajka user posted image saj vem, da poleti baje manj pojejo, samo kaj ko niti čaja noče pretirano piti... po drugi strani pa ne vem, kaj bi se sekirala, ko pa je skoz takšen dobrovoljček, pa ponoči spi (enkrat jeva vmes)... user posted image ne vem no, nič mi ni jasno...

jaz se tudi sekiram, ker se mi zdi, da naša manj poje. ne vem... no, kak keri dan. včeraj ni kaj dosti. pa je nazadnje jedla ob pol osmih zvečer. potem je zaspala nekje ob devetih in se je zbudila šele ob šestih... upam, da se v redu redi in napreduje. čaja pa itak sploh noče pit....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
10.6.2009 15:05:11   
MalaČebelica

Ciao..

lp lejca

baje da dobiš recept kar ob cepljenju za svečke al pa sirup proti vročini. ne vem pa če se da dobit tudi brez recepta....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
10.6.2009 15:06:12   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!

Mi smo spet malo po obiskih naša Tjaša je tudi tak dobrovoljček, da so  vsi tak blaženi, ko se smmeje pa jih ogovarja, no sej potem tudi vedno kaj dobiuser posted image

yania uživaj na morju, spet sam rečem, da jaz že konkretno odštevam še 15 dni, pa verjeten bojo tisti 3 tedni prehitro minili, no sej bomo pa še šli za kak mesec.user posted image Se pa pripravljam, kak nama bo ratevala, saj kolegica ima 11 mesečnega fantka, jaz pa 3 mesečno Tjašouser posted image user posted image user posted image

ha ha ha. bravo Tjaša user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
10.6.2009 15:08:07   
MalaČebelica

pupa mislim, da nisi prav razumela. cita je napisala, da jo je njena sestra pazila (od cite), ne od Lie. no, razen če jaz nisem prav razumela....

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
10.6.2009 15:19:13   
Nina00
Hoj!
Se samo javim, da je imel Brin včeraj UZ kolkov in da so kolki ok user posted image
Je pa pri nas zelo pestro, kadar je tudi starejši doma. Včeraj sem uspela nekaj prebrat s spečim Brinom na rami, medtem ko je starejši spal, a nisem mogla komentirat, ker sem z roko dosegla le miško, tipkovnice pa ne user posted image  No, do danes sem pa že pozabila kaj sem hotla napisat user posted image

Najaa user posted image za Tijo!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
10.6.2009 15:22:24   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Sajmonina

zdravo ...
sem se komaj včlanla... zadj je moja čebelica stara že 3 mesece oz. bo jutri;)
hmmm moram se še naučiti kako se tele slikice in to prilepi. drugače pa sem iz lukovice (okolica domžal) tako, da če je katera blizu naj se mi javi. pa ve kako ste, ne da se mi brat vse za nazaj in niti nimam časa... me razumete upam;) pa bi bila vesela če se mi na kratko predstavite ve in otroci;)

dobrodošlauser posted image user posted image , predstavitev najdeš na seznamu Marčevskih zvončkov in trobentic, lahko pa nam ti poveš kaj o sebi, kako je tvoji čebelici ime, koliko je velika in težka, pa te uvrstimo na seznam če želiš user posted image

Dobrodošla!

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
10.6.2009 15:23:55   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Pocka...sem mislila nate s poroko...če boš rabila cvetlični aranžma, se obrneš lahko na mojo sestro, ki ima cvetličarno v Luciji...sporoči-jo bom kaj našunatala za kakšen popustič user posted image

Primorke...mi pridemo čez vikend dol, ma mislim, da ne bomo utegnili kaj preveč laufat okoli (pride tudi naš tatko)...tako, da user posted image ...kar ne vem, kaj bi si še zmislila, da bi lahko otroke spokala na morje, ker me moj in tašča postrani gledata user posted image ...ufaaa...

Piruri, glej jih nazaj postrani, pa ne sekiraj se... če ti paše it na morje ne rabiš izgovora samo naredi kot se boš ti boljše počutila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma razumem, da bi te postrani gledala, če bi sama spokala na morje user posted image , tako pa user posted image  Ti jih kar spokaj in uživajte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
10.6.2009 15:25:19   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: julam

ojla! Če že slikice ne osvežim, bom pa vsaj podatke. Sva bili namreč v posvetovalnici, dobili pikico (kakšna jeza!), pa še cepivo proti roti. Zdaj pa rajši ne pomislim na stranske učinke enega in drugega zdravila user posted image .

v prvi posvetovalnici 14.4 user posted image 4100g in 54cm
v drugi danes 9.6. 5100g in 61cm.

aja, najaa, ob rojstvu je merila 52cm (napaka na seznamu)

končno smo malo napredoval s težo, tako da je deklič čisto povprečna user posted image . slikca pa v naslednjem tisočletju user posted image

aja, smo v klubu bolnikov - oba fanta z virozo, trebušnimi težavami in visoko T user posted image

user posted image  za napredek in user posted image za fanta.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
10.6.2009 15:32:10   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

VIKTORIJA OD LONI77 VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE! user posted image   user posted image  user posted image

VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
10.6.2009 15:38:43   
Nina00

Ciao..

lp lejca

Za zbijanje vročine in proti bolečini Calpol (učinkovina je paracetamol - isto kot Lekadol). Pri nas ga P napiše ob prvem cepljenju, sicer se ga da pa tudi kupit brez recepta.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
10.6.2009 15:49:00   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

hvala vsem za čestitke!!!!
čas res hitro beži, ne morem verjet...

cita - joj to je pa kriza, tak je navezana na tebe... če karkoli pride je ne moreš pustit v varstvu kar je res problem... ma pomoje bo najbolje da jo počasi provajaš nazaj na druge in da jo vedno pustiš malo jokat, da ko bo vidla da z jokom ne bo nič dosegla da bo vredu...  ma ne vem, res.. sem čist zelena še o vzgoji otrokuser posted image upam da se čimprej porihta (objem) in ( pikapoke)

Jaz tako majhnega otroka ne bi pustila jokat, ker joka zato, ker nekaj rabi ali se ne počuti ok. Dojenčki so pač različni, eni so cigančki, drugi pa ne. Jaz bi jo čim več cartala in jo sicer dala drugim v naročje, a ob prvih znakih nelagodja pri joku pa sploh, bi jo vzela nazaj, tako da bi vedla, da je mami vedno tu - da bi se počutila varno. Potem bo že sama postopno začela raziskovat svet, ko bo vedla, da se vedno takoj lahko vrne v varno mamino naročje. Kdaj pa bo to pa ne vem user posted image  Lahko, da bo še dolgo trajalo.
Se mi pa zdi, da se večinoma da stvari tako organizirat, da imaš lahko dojenčka ves čas ob sebi. Boš vidla, še prehitro bo minilo to obdobje user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
10.6.2009 15:52:57   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

cita - joj to je pa kriza, tak je navezana na tebe... če karkoli pride je ne moreš pustit v varstvu kar je res problem... ma pomoje bo najbolje da jo počasi provajaš nazaj na druge in da jo vedno pustiš malo jokat, da ko bo vidla da z jokom ne bo nič dosegla da bo vredu...  ma ne vem, res.. sem čist zelena še o vzgoji otrokuser posted image upam da se čimprej porihta (objem) in ( pikapoke)

Jaz tako majhnega otroka ne bi pustila jokat, ker joka zato, ker nekaj rabi ali se ne počuti ok. Dojenčki so pač različni, eni so cigančki, drugi pa ne. Jaz bi jo čim več cartala in jo sicer dala drugim v naročje, a ob prvih znakih nelagodja pri joku pa sploh, bi jo vzela nazaj, tako da bi vedla, da je mami vedno tu - da bi se počutila varno. Potem bo že sama postopno začela raziskovat svet, ko bo vedla, da se vedno takoj lahko vrne v varno mamino naročje. Kdaj pa bo to pa ne vem user posted image  Lahko, da bo še dolgo trajalo.
Se mi pa zdi, da se večinoma da stvari tako organizirat, da imaš lahko dojenčka ves čas ob sebi. Boš vidla, še prehitro bo minilo to obdobje 

Nina00 popolnoma se strinjam s teboj, v vsem kar si rekla!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Znanost o vzgoji, je knjiga, ki lahko razjasni marsikaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
10.6.2009 17:46:11   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Se mi pa zdi, da se večinoma da stvari tako organizirat, da imaš lahko dojenčka ves čas ob sebi. Boš vidla, še prehitro bo minilo to obdobje 

Nina00 popolnoma se strinjam s teboj, v vsem kar si rekla!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Znanost o vzgoji, je knjiga, ki lahko razjasni marsikaj user posted image user posted image user posted image

jaz se tudi s tem bolj strinjam - da počasi navajaš in prilagajaš... sicer se itak vsak po svoje odloči v konkretni situaciji.

cita - mogoče da se probaš čim več družit z drugimi ljudmi, da nista z Lio vedno sami, da se navaja na druge ljudi počasi, ampak jaz je tudi ne bi pustila jokat. sicer ne vem no. moja tudi včasih tečnari, ko jo dam komu, ampak pol še bolj tečnari, ko jo vzamem nazaj - ne mara da si jo podajaš. je pa odvisno tudi od tega, komu jo dam. če vidim, da jo tisti, ki jo pestuje uspešno animira in zamoti, potem je ne vzamem takoj ob prvem pisku nazaj. če pa vidim, da nima pojma, kaj si naj z njo počne, potem jo pa vzamem takoj nazaj, ker drugače je še samo bolj in bolj nervozna... mogoče da ubereš isto taktiko kot pri uvajanju v vrtec - da se skupaj igrate s tisto osebo, ki bi jo naj kdaj pazila pa pol jo najprej pustiš tej osebi za 15 minut al pa še manj pa pol podaljšuješ... no, to je samo moje mnenje...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Mlečna hrana za dojenčke
Najti pravo mlečno formulo niti ni tako težko, če veste, kaj morate preveriti. Pri odločitvi vam lahko pomagajo te nasve...

Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16

Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?