pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Pocka...sem mislila nate s poroko...če boš rabila cvetlični aranžma, se obrneš lahko na mojo sestro, ki ima cvetličarno v Luciji...sporoči-jo bom kaj našunatala za kakšen popustič Primorke...mi pridemo čez vikend dol, ma mislim, da ne bomo utegnili kaj preveč laufat okoli (pride tudi naš tatko)...tako, da ...kar ne vem, kaj bi si še zmislila, da bi lahko otroke spokala na morje, ker me moj in tašča postrani gledata ...ufaaa... Naš "čevapko" raste in postaja vedno večji lisjak...čez dan, ko je buden ni druge variante kot ga po rokah nosit, ker v ležalniku in na "igralih" upali tak jok, da mu kar sape zmanjka-pol ga je pa treba dvignit in se začne smejat, da mu skoraj ne moreš zamerit iznajdljivosti ...vozičkanje postaja vedno težji obred, ker nikakor noče spat notri...zaenkrat v košari nič ne vidi in pol imamo celo pot čivkanje, stokanje in jokanje ... Neki me zanima...naš Neo se grozno joče, ko ga hočem podojiti (sede) iz leve zize, leže ni problema, pa ne vem zakaj ...ima še katera podobno izkušnjo? Piruri hvala glede rožic, ti javim, bom pa rabila samo šopek in en mali šopek za Tajo,da bo prstančke prinesla...super,če ti uspe kak popustič zrihtat. Ti kar pridi na morje, ne se sekirat, kaj si tašča misli, pa itak ni važno ... ziza defekt - pri nas je enaka situacija, leva ziza mu ni všeč že en čas, leže je pa ok, ampak se mi niti približno ne sanja zakaj...pri Taji je bilo tudi eno tako obdobje in isto leva ziza...boooo ...pa pa...šibam večerjat,,,in tokrat za spremembo ni pica