|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
6.6.2009 19:49:37   
gapii27
kittyy  user posted image user posted image user posted image  superca, potem pa kr s polno paro dalje

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
6.6.2009 19:51:15   
gapii27
         user posted image

user posted image
  • barbara31 TEST (1.IUI-05.06. user posted image
  • markle - TEST (1.IUI) - 05.06user posted image
  • gapii27 - greje user posted image user posted image   test 17.06.09 user posted image  (1.IUI (prehod na IVF)) user posted image
  • Fargi - IUI 29.05. (6. in zadnji IUI )user posted image  
  • storžica81 - 4.UZ 30.05. (1. IUI)user posted image
  • klavirka TEST 10.06.09 (1.IUI)user posted image
  • kittyy - julija dela na user posted image
      user posted image        user posted image    malo počitka:   user posted image user posted image

• hanybany - čaka pošto za IVF
  • dysan - čaka pošto za IVF
  • ejla - odklop
  • grety - odklop
  • buča - odklop

user posted image

user posted image user posted image user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI)
  • kitka1 (uspešen 2. IUI)
  • obayifo (uspešen 4. IUI)
  • boob (uspešen 2.IUI) 
  • neela( uspešen 3.IUI) 
  • emsika ( lastna režija!!)
  • kimsy ( 1.IVF)

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
8.6.2009 9:44:27   
Klavirka
Drage moje soborke,

žal nama ta mesec ni uspelo, saj sem danes dobila user posted image Niti IUI ni pomagal user posted image , tako da sploh ne vem kaj je narobe, ker sva oba v redu. No, on ima malo slabši rezultat spermiograma, a so rezultati še vedno v mejah normale. Kaj bi sploh lahko bil vzrok, če niti z inseminacijo ne gre? user posted image
Sem prav žalostna
Vsem soborkam pošiljam pozdravčke in držim pesti za vas!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
8.6.2009 10:54:45   
markle
Klavirka...saj je bil prvi IUI...nama tudi ni ratalo...ampak vem da enkrat bo...glavo gor in steci v nov krog....user posted image

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
8.6.2009 11:57:38   
kimsy
klavirka - user posted image   user posted image   user posted image !Ta iui je za mene itak bolj kot ne loto. Z nama je blo vse ok, tud spermiogram, pa sva 2x pregorela na celi črti. Ko mi je dr. D rekel za IVF, sm bla takoj za, čeprav bi vmes lahko šla še na IUI sm raje 3 m počakala. In končno zagledala +.

(odgovor članu markle)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
8.6.2009 15:20:21   
Storžica 81
Klavirka ne obremenjuj se, bo pa ta mesec uspelo. Jaz po pravici povedano ne pričakujem nič, sn se že kar navadila da ni nič. imam pa težave s prebavo že od prve stop injekcije, včeraj sem si dala še eno in sedaj ista pesem....
jutri imam zdravnika, ker me moja kila kar boli in nevem, če ne bom malo prekinila in šla prej na operacijo. bom videla kaj bo rekla zdravnica. Ali mogoče veste kaj sledi, če imaš kilo in zanosišuser posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
8.6.2009 15:56:07   
Storžica 81
Punce povejte mi ali je še kateri med tem postopkom postal trebuh ful napet. Moj je tak kot da bi bila v  četrtem mesecu nosečnosti. če me sedaj kdo vidi bo ziher rekel da sem user posted image . groza ta prebava...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
8.6.2009 20:20:51   
Barbara31
Klavirka...tud jaz sem bla zelo žalostna ko sem dobilauser posted image ... moje prijateljice so mi rekle da je vse za nekaj dobro in da se vse to dogaja z razlogom. Tud jaz sem zelo pesimistična glede teh zadev in še vedno mislim da ne bom kar tako lahko zanosila. in še vedno ne razumem zakaj se enim zgodi že prvič... drugi pa se moramo matrat že par let.
Se mi zdi da sem po teh inekcijah še toliko bolj občutljiva... kar za vsako stvar ki mi jo kdo reče bi se zjokala.

Stroržica
...verjetno imaš hiperstimulacijo... pravijo da če se pojavi 7 dni po inseminaciji da je zelo velika možnost nosečnosti. če pa boš zraven čutila še kakšne bolečine ali pa da boš malo težje dihala pa direkt na urgenco.

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
8.6.2009 22:03:26   
Storžica 81
Barbara, ne resnično ne verjamem da bi bila noseča. Trebuh imam ogromen takega še nisem imela. boli me v trebuhu tako kot zjutraj če ponoči ne grem na vodo. Ponavadi to mine, včeraj in danes pa se občasno kar pojavlja. Če jutri ne bo bolje bom  poklicala gospo Tatjano in jo vprašala kako in kaj....

Prej sem šla na malo daljši sprehod pa sem se tisti čas počutila bolje.....

Kako je pa z vami punce.....

(odgovor članu Barbara31)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
8.6.2009 22:41:21   
Klavirka
Markle, Kimsy, Storžica81 in Barbara31,

hvala vsem štirim za spodbudo, mi zelo pomenijo vaše besede. Šele sedaj mi je jasno zakaj sploh smo na forumu user posted image
No, sem že dokaj boljše. Delam z otroci, tako da mi že njihovi nasmehi v službi dvignejo voljo. Vsaj to imam user posted image

Kimsy, kako si pa uredila da si lahko šla že po drugem poskusu IUI-ja na IVF? Tudi jaz bi rada kar preskočila, če nama drugič ne uspe. Pa veš zakaj si imela IVF, ne pa ICSI? Ne vem v čem je razlika, če ne vedo vzroka za neplodnost.

Storžica81, sama sem imela dva tedna enake težave kot jih opisuješ. Zgleda da so za to pri meni krive STOP inekcije in Klomifen. Ves čas sem bila napeta in sem še vedno, imela sem bolečine v jajčnikih in prsih, bolj pogosto sem hodila na stranišče... itn.

Pa še eno vprašanje imam za vas. Ker ta mesec ne bom mogla iti v bolnico po drugo STOP inekcijo, me zanima če si jo lahko kar sama dam? Je že katera od vas to poskusila? Če je, naj me malo pouči o tem user posted image

Pa-pa punce ... in lepo spančkajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3010
9.6.2009 8:20:04   
kimsy
klavirka - jst sm si vedno vse injekcije dala sama, tudi stopko!  Glede ivf, ko mi drugič inseminacija ni uspela je dr. rekel da gremo naprej. Sm se strinjala, je pa res, da je on mislil, da bom ene 2x še IUI probala, pol pa na ivf, sam ni čakalnih rokov in sem iui pol kar spustila. Mislim, da greš na IVF, če je z obema vse ok, če pa ima partner bolj slabo spermo greš na ICSI. Vsaj jst tok mislim, nisem pa ziher. (Mogoče ni zavlačeval, ker je moj že kar precej star, jst sm sicer še pod 30)
storžica - mislim, da smo po večini vse dobile večji trebuh! Vsaj jst, skoz sm bla napihnjena. Ko sm čakala na izvid po ivf mi je sestrična rekla, da sm ziher noseča. user posted image  Pa sm ji rekla-noseča ne, debela pa! user posted image

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
9.6.2009 14:05:45   
Barbara31
Pozdravljene,

Jaz sem danes imela 1UZ.... in šok. Zaradi hiperstimulacije so še od prejšnega ciklusala ostali 3 veliki folikli.
Baje da se potem preimenujejo v ciste. Klicali Dr. Drobniča in takoj mi prekinl terapijo do nadaljnega.
Moram počakat na naslednjo menstro in še enkrat pregled... da bo videl če bodo popokali... drugače pa ne vem???
Upam da ne bom šla spet na kakšno operacijo user posted image

BB

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
9.6.2009 14:43:33   
kimsy
Barbara - tale je pa močna! Kaj zaeno terapijo pa imaš in koliko, da si tako hiperco fasala? Kriza! Upam, da kmalu mine!

Neposredna povezava do sporočila: 3013
9.6.2009 14:45:38   
Storžica 81
Ojla punce,

glede na to, da  se moje bolečine v trebuhu stopnjujejo sem se vseeno oglasila na GK. Rekli so da imam močno povečane jajčnike in da bo bolečina minila v nekaj dneh. danes se je od zjutraj že močno poslabšalo. tudi sedeti skoraj ne morem, ker me ves čas pika v jajčnikih.

pojma nimam kaj  bo če bolečina še ne bo minila ko pride user posted image .

Klavirka, jaz sem si vse injekcije dala sama tako da.....

Barbara žal mi je. Grem za teboj. Se bojim, da enaka usoda čaka tudi name. Kakšno zdravilo pa imaš?

Neposredna povezava do sporočila: 3014
9.6.2009 15:26:31   
Fargesia
še tukaj... Fargi se ne gre več...fajn bodite!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 3015
9.6.2009 15:28:50   
Storžica 81
Fargi kaj je pa narobeuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
9.6.2009 15:29:46   
Storžica 81
 Klavirka zanima me kakšno terapijo si imela oz. imaš?

Neposredna povezava do sporočila: 3017
9.6.2009 20:11:02   
HANYBANY
Zivjo dekleta!
Da vas malo pozdravim, vidim da je kar nekaj testov v kratkemuser posted image
Jaz se kar cakam posto, morda katera ve kdaj majo konzilij???

Neposredna povezava do sporočila: 3018
9.6.2009 20:15:06   
Barbara31
Imela se, terapijo gonal. Res si nisem mislila da lahko pride do kaj takega. Mislim, da bi zdravniki lahko malo več povedali o komplikacijah, ki lahko nastanejo.
Meni ni nihče nič razložil... kaj več o IUI sem zvedela preko vas . Najprej sem fasala hipestimulacijo nato pa še to... baje da bi po hiperci morala vsaj 1 mesec počivat... to so mi rekli šele danes.
Res sem zelo razočarana nad vsem... se mi zdi kod da smo na tekočem traku.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3019
9.6.2009 20:32:33   
Klavirka
Barbara31 tudi meni se zdi že od samega začetka da sem na tekočem traku. Poskušava že 18 mesecev, pa ne vem če je  vsega skupaj bila vsaj 1 cela ura pogovora z zdravniki user posted image   Res, kot da smo samo kakšno živo meso, ne pa ljudje....
Tudi jaz sem še vedno zelo napihnjena, komaj zapnem hlače.... in ne vem če je vse v redu. Upam.... kaj mi drugega ostane?

Storžica 81, za terapijo sem imela le Klomifen, ampak sem imela podobne težave kot jih imaš ti sedaj. Ja, pa tudi slabe volje sem bila, na jok mi je šlo kar brez razloga skoraj vsak drug dan.

Kimsy, hvala da si i razložila kako je bilo. Bom tudi jaz pritisnila na zdravnika, da grrva kar naprej, če v drugem krogu IUI ne uspe. Nisva prav rosno mlada da samo čakam. Kasneje pa energije več ne bo za otroke, ki si jih želiva.

Hvala tudi za informacije o injekciji. Super da si jo lahko kar sama dam user posted image Čeprav mi še vedno ni povsem jasno kako bom to mredila user posted image

Pa-pa!

Neposredna povezava do sporočila: 3020
9.6.2009 22:09:59   
Storžica 81
Klavirka,  tudi jaz sem imela klomifen še pri svojem ginekologu. Nobeden me ni imel pod nadzorom in od tega ni bilo nič. Upam, da vama v naslednjemu krogu uspe. Jaz od IVI- ja ne pričakujem nič, verjetno bom pa vseeno rahlo razočarana.....

Barbara,  jaz upam, da moje bolečine hitro minejo ( me kar boli. Ko sem se dopoldan usedla v avto sem mislila, da ne bom prišla do LJ.)
Hvala, ker si opozorila na morebitne nevšečnosti v nadalnem postopku. Se bom pred nadaljnjo terapijo raje posvetovala, če utegne biti kaj narobe. Rekli so mi, da bolečina nebi smela biti prevelika, ker nisem imela veliko število foliklov.

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
10.6.2009 15:06:27   
Storžica 81
Ojla punce,

pri meni je noro. Danes se mi je stanje še pošlabšalo. Ponoči ni manjkalo nič, da bi padla skupaj. Ful me je bolel trebuh in sem šla na WC in se začela kar zgubljati. Ko sem prišla v sobo sem bila kot smrt bela, še v ustnicah ni bilo barve. Danes mi že cel dan gre na bruhanje. Če bo jutri še slabše, se bom šla še enkrat pokazat v LJ. Kot kaže imam vse znake hiperstimulacije. Ne vem zakaj moram preizkusit vsepovsod vse stransske učinke ki so možni....

Neposredna povezava do sporočila: 3022
10.6.2009 19:25:30   
Fargesia
ne ga srat strožica! TAKOJ NA URGENCO!!!!!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 3023
10.6.2009 20:25:33   
veolia
Pozdrav vsem skupaj,
jaz bi naj v petek delala test po iui, pa me je že sedaj strah kaj bo pokazal. Od vseh znakov,me samo v predelu jajčnikov špika oz. boli. Nič prsa, nič utrujenosti, nič od niča. Ne vem, če bo kaj iz tega.
Storžica 81 se strinjam z ostalimi, da moraš takoj na urgenco, to niso enostavne stvari. Ko sem bila enkrat v bolnici(odtranitev pregrade) je ena tam ležala zaradi tega in so jo imeli pod kontrolo.

Neposredna povezava do sporočila: 3024
10.6.2009 20:56:41   
Storžica 81
Hvala punce. V stari porodnišnici sem bila že včeraj na pregledu zaradi bolečin. Če jutri zjutraj ne bo bolje se bom ponovno oglasila tam.

Veolia upam, da bo test pozitiven. Če moraš v petek imeti test in danes še ni user posted image je to lahko dober znak...... user posted image

(odgovor članu veolia)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?