|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nič dobrega
23.5.2005 12:45:46   
krokodil
LEP POZDRAV.
PREJŠNJI TEDEN SEM BILA NA PEDIATRIČNI KLINIKI V LJUBLJANI NA UZ OTROKOVEGA SRČKA -30 TEDNOV. UGOTOVILI SO PRIROJENO SRČNO NAPAKO. POTREBNA BO OPERACIJA KMALU PO ROJSTVU DO ENEGA MESECA. SEM ČISTO OBUPANA IN NE VEM KAKO NAJ PREŽIVIM DO PORODA.
ALI IMA KATERA PODOBNO IZKUŠNJO OZ. JE KAJ SLIŠALA GLEDE TEH OPERACIJ.
KAKŠNA JE LJUBLJANSKA PORODNIŠNICA?
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nič dobrega
23.5.2005 12:49:28   
ameli
Ojoj, to je pa hudo. Jaz grem danes na morfologijo in sem že vsa zaskrbljena. Na žalost ti ne vem pomagati, upam, da se javi katera s podobnimi izkušnjami.

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nič dobrega
23.5.2005 12:54:44   
Anonimen
Nimam take izkušnje in mi je žal, da je pri tebi tako.

Verjamem, da so zdaj zate dnevi težki vendar ti lahko rečem le to, da poskusi imeti čim več volje za malega :duda:.

S tvojo voljo in upanjem daš le to tudi njemu, stres pa se ravno tako prenaša nanj.

Želim ti srečo in upam, da se bo vse dobro izteklo.:rozica::rozica::rozica:


(odgovor članu krokodil)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   nič dobrega
23.5.2005 12:57:31   
Leni72
Znanka ima punčko (5 let), ki se je tudi rodila s srčno napako in je bila v LJ operirana. Te napake so po mojem zelo različne, tak da je brez pomena primerjat med sabo.
Mislim na vaju in držim pesti, da se vse v redu izteče :rozica:

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nič dobrega
23.5.2005 12:57:31   
Rozalija
Joj grozno... upam, da bo vse ok. Ti probaj biti čimbolj optimistična, pa bo. Saj je to lahko reči, ampak težko narediti. Je pa najbrž bolje da to vedo v naprej tako bodo vsaj takoj nudili ustrezno pomoč dojenčku in se na to že vnaprej pripravili.

Jaz ti pišem o lj porodnišnici. Marca lani sem tam rodila punčko in bila sem zelo zadovoljna z vsem. Bili so prijazni, super ekipa pri porodu, pediater se mi je zdel ful fajn in je vedno lepo razlagal sproti ko je pregledoval dojenčka. Sestre so bile prijazne (ok ena nočna je bila nekaj nataknjena, a kaj češ... slab dan). Pomagale so vedno ko si jih rabil, prišle vedno. Če si kdaj šel do njih so bile kar malo nejevoljne kaj hodiš, da pokliči... torej so nas razvajale. Tako da kar se tiče lj porodnišnice ti ni treba skrbeti..... so prijazni in fajn. Sicer pa povsod lahko naletiš na nekoga ki ti ne potegne (kot meni tista sestra ni... a lahko da je bila naslednji dan čisto prijazna). Aja pa obiskov ni prav veliko, tako da imaš mir.

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nič dobrega
23.5.2005 13:01:34   
teta beta
Vso srečo tebi in :duda:!

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nič dobrega
23.5.2005 13:11:46   
Dari

Verjetno je zelo odvisno za kakšno srčno napako gre. Če bodo :duda: operirali v Lj, potem po mojem niti ni tako hudo. Moževa sestrična je tudi imela punčko, ki pa je imela hudo srčno napako, tako da so vse operacije opravili v Angliji.
Ne skrbi preveč, mogoče bo pa še vse OK in sploh ni tako hudo kot se sliši.
Držimo pesti :miska:

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nič dobrega
23.5.2005 13:48:14   
amadeusa
POZNAM DVA , KI STA BILA OPERIRANA V LJ ZARADI SRCA. ENO JE ŽE ODRASEL FANT STAR 25 LET IN GA JE OPERIRALA ISTA EKIPA KOT NAŠEGA PREDSEDNIKA TITA, ENO PA JE DEKLICA STARA 10 LET OBA STA DANES BREZ POSEBNOSTI,KOT DA NIKOLI NE BI BILO Z NJIMA NIČ NAROBE. STARŠI OBEH PA TUDI HVALIJO ZDRAVNIKE, KI SO IZVEDLI PRI OBEH ZAHTEVNE OPERACIJE. TAKO DA SE NE SEKIRAT ZAUPAJ STROKOVNJAKOM IN LEPO NOSEČNOST TI ŽELIM.

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nič dobrega
23.5.2005 14:34:42   
cebelica77
Moja sestricna je stara 27 let in vso mladost je bila zdrava kot riba. Zdaj je ponosna mama dveh otrok. Tudi ona je bila operirana na srcu, ko je bila se cisto micena zaradi prirojene srcne napake. Glavo gor punca, vse bo vredu;), drzim pesti, ti pa se cim manj sekiraj!

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nič dobrega
23.5.2005 14:45:37   
Anonimen
Od moje sodelavke punčko so tudi takoj operirali na srčku. Zanjo sploh niso vedeli, da je kaj narobe. Zdaj, pri letu in pol, je popolnoma zdrav otročiček, le kontrole imata redne.

(odgovor članu krokodil)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   nič dobrega
23.5.2005 16:50:11   
kimi
Jaz samo upam da bo vse kot mora biti in da se bo izšlo ok. Sorry druge tolažbe ne najdem to mora biti zelo težek trenutek

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   nič dobrega
23.5.2005 17:43:46   
puncica
Joj, upam da bo vse vredu in držim pesti, da bo operacija po porodu uspela. Glej pozitivno naprej, bodi močna in verjemi v tvojega dojenčka. V mislih sem s teboj:bravo:

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   nič dobrega
23.5.2005 18:45:25   
anajmad
Moja znanka je rodila pred 14 dnevi.Tamali je imel prirojeno srčno napako.V petek je šel v London(starši so sami plačali,zavarovalnica krije samo tiste stroške,koliko bi prišla pri nas operacija),včeraj je bil operiran in do sedaj je b.p.Bodo še pa enih 10 dni tam,da vidijo,če je vse v redu prestal.Baje to ni nič takšnega,samo verjamem,da si v strahu.Bodi pa vesela,da so ugotovili ti že sedaj,ker moja znanka prve dva dni sploh ni vedela,kaj se dogaja.Rodila je v Izoli(splošno znana)potem pa so jih urgentno poslali v LJ.Tam so ji dali možnost,če počaka en mesec in je na aparatih,ali gre z doplačilom v London.Odločila se je raje za tujino.Upam,da se ji bo vse v redu izteklo in držim:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:za tvojega:duda:.
en lp:morje:D.

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?