Anonimen
|
malaMravljica... pa kje siiii ti?? Pol sta pa oba najina.. moj Rižko in miniMravljica včeraj norela. Men se je tud premikal, vse me je žgečkal, to je tko lepoooo... in smešno. Ma sam, da migajo. Drugač pa ja, kdo bi rekel... , da sm za tabo. Zgleda, da ga maš bolj zadaj, moj je čisto spredaj in sm tud bolj drobižka..., ozka.. in to je najbrž to. No, oči pravi, da je zarad lulčka... tok velik trebušček. Sam me je kr strah kakšna še bom in kok bo hudo ... sicer pa še mal pa pridejo te naše mal štručke. Lepga bušija maš čeprav ga skor ni. No, pač prehitevam... dons smo stari 23t. Uuuuuuiiiii.... Ej bejbi... dej mal poglej za mojga vozička koliko bi me stal tam pri tebi.... talele je.. VOZIČEK in še zmer sm zaljubljena v njega... PILOTINA... tok, tok, tok mislim nate... in ja, priznam... mam velik cmok, sej veš zakaj. Sicer pa hvala za vse pohvale na račun mojga bušija... A se lahko še neki pohvalim... , pogleeeejte meee..., ker sm zmagovalka... so me dali malo na njihovo spletno stran... , spet sm mal važičke in upam, da ste vesele zame... Evo me.. sam na desno glejte... SLIKICA. Sm dobila bončka in si kupla še eno tako oblekco v črni barvi. Lupčka vsem vam... jst grem pa pisat navodila za ta novo, ki prihaja... Juuupi... še 2 meseca in grem iz te službe blesave... Sonček85... to je pa zaročni prstanček... na mojh otečenih prstkih. Mi otekajo full, so tebi tudi? Juuupi, da kakaaaaaa... kr nej vse pokaka, pa nej vse umaže in nej vse smrdi.... sam, da ga ne matra več. Sm se odločla, da bom voziček naročila 15. julija... čisto ta pravi cajt. Dostava baje traja tm 25 dni. Kaj praviš? Še zmer mi je noro všeč in najin dil tud. Kdaj boš kaj v CE, da prideš k meni.... ?
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 15.6.2009 11:24:06 >
|