|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
10.6.2009 9:44:09   
Ulaa
Ojla
Vidim - berem da ste se imele na srecanju fino. Mi smo jo popihali na morje. Smo itak dostavljali tavelikega v solo v naravi pa smo malo podaljsali to pot user posted image
Morje je mokro, slano in malo hladno, ampak smo vseeno veselo cofotali v njem.

Ta teden smo brez velikega otroka in je stanovanje takoooo prazno. Pa se Nik ga pogresa, ga kar skoz nekaj klice in isce po stanovanju user posted image .

majcke-hlacke:  mi hlac niti ne potrebujemo veliko, ker ga v vrtcu lahko preoblecem v njihove in to iskoristim, ceprav sem ena redkih user posted image . Ja majck se mi zdi da pa kljub nenehnemu dokupovanju ni nikoli dovolj. Ravno ta vikend mi je na morju dve tako zapacal (mu je ati dal v roke sladoled user posted image ) da se ne operejo vec. Jaz mislim, da jih je nujno imet vsaj ene 15. Je pa res da jaz ne perem vsak dan ampak naceloma cez vikend.

copatki: jaz bi pa rada dobila kake odprte, tko ala sandale, kje bi jih staknila?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
10.6.2009 12:33:52   
pingi
Hej, dekleta!

Jaz sem pa doma!!!user posted image  Včeraj sem opravila še zadnji del; poslovilna v službi in to je zdaj to.
Ma, mi je kar malo čudno...

Danes imam prvi roditeljski(!) sestanek v vrtcu, ampak sem že sporočila, da Jakata ne bomo vpisali. Pa moram vseeno nekaj podpisatuser posted image  Pa za drugo leto bomo po vsej verjetnosti zviseli, ker bodo vsi ti letošnji vpisani otročki šli naprej in bodo isti standardi. Mah, bomo že.

Dopust - jaaa, zdaj sem čist not padla, ker je pač zdaj še ravno možnost, da gremo kam z avionom (čez 2 tedna dopolnim 30 tednov in potem, bognedaj, da bi morala kje v tujini rodit, ker ti to zavarovalnica nič ne krije).
Po moje me tudi zdaj ne bodo spustili na avion, ker imam že tak trebuh, da skoraj vsak reče: o, to bo pa že kmalu!user posted image
Drugače se relativno v redu počutim (nosečnost je itak naravno stanje, a neuser posted image ), če odpišem boleč križ, krče v mečih, stalno vroče itd.user posted image  
Upam, da bo zdaj malo bolje, ko bom doma in bom lahko (recimo da) malo počivala. Če mi bo Jaka pustiluser posted image

Skuštrana - mi smo pa očitno na isti valovni dolžni glede dopusta. Mi imamo tudi Lefkas v mislih user posted image  Sva bila na Jonskih otokih (Lefkas, Kefalonija, Zakintos) pred leti s kolesom in je fanatastično. Sploh Lefkas ima noro lepe plaže (zahodn stran otoka: Egremni, Porto katsiki, Kathisma...) in je prav goto vreden obiska. Pa še ni tolk turističen in je idealna izbira za septembrski dopust (morje še vedno toplo, čez dan ravno prav toplo, skoraj nič folka...)

S trajketom greš iz Benetk (včasih je bilo fajn, ker je bil iz Trsta) do Igoumenitse, kjer imaš nato do otoka dobrih 100km vožnje (pribl. 2 uri), otok je povezan s celino z mostom, tako da ti ni treba na noben drug trajekt.

Aja, vožnja iz Benetk do Igoumenitse traja pribl. 24 ur, najcenejši prevoznik je Anek, vozi 4x na teden.
Cena za povratno karto (avto, kabina za 4, 2 odrasla) je okrog 600 evrov, za palubno karto oz. avionske sedeže je bistveno ceneje (okrog 300 evrov), ampak z dojenčkom oz. majhnim otrokom je to bolj tako tako. Otrok do 4 let je zastonj.

No, jaz sem se ful zagrela za kampiranje na Lefkasu, ampak možek ni glih navdušen nad fijakanjem z avtom sem in tja.
Apartmajev imaš nekaj na voljo, se dobi kontakte na netu. Jaz sem jim malo pisala, pa so cene okrog 40 evrov na noč za apartma oz. studio.

2ursae, sem zjutraj videla, da si me klicala. Očitno sem zvečer ravno dajala Jkata spat, da nisem slišala. Oprosti.user posted image

Srečanje, nisva prišla, ker sem itak računala, da se dobite popoldne, takrat smo pa bili na poroki. Pred tem sva pa s tamalim šla malo na izletek, tako da se opravičujemuser posted image  Če bi prej izvedela, da ste prestavile na dop., bi prišla. No, pa drugič, a ne.
Verjamem pa, da so že vsi otročki pravi fantki in punčkeuser posted image

Majčke - jah, če je doma ga itak lahko cel dan imaš v malo umazani majčki in se ne bo noben sekiral. v vrtcu pa verjamem, da ga kje bolj vestno preoblačijouser posted image
Jaz imam majčk malo morje, ker ponavadi kupim v Hoferju po 3 skupaj in se jih hitro nabere 10.

Upam, da bom zdaj bolj pridno kar se pisanja na forum tiče...

Lepo se imejte!

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
10.6.2009 13:30:59   
skuštrana
Pingi,  hvala ti za informacije user posted image user posted image Jaz bi tudi v kamp, samo s trimesečnim otrokom se mi nekako ne da, pa potem moraš šotor s seboj nosit, pa če bo slučajno dež...Ma, drugič, letos bom bolj komot user posted image Trajekt, ja, sem slišala da je drag ko user posted image , je pa ena na RR pisala da se da full švercat - vzameš eno odraslo osebo, notr spita pa dve...Ali pa vzameš 1 odraslo, enega otroka, ostalo pa švercaš... Ma, sem gledala ponudbe od agencij, verjetno bi prišla enaka cena, samo meni ni za viset tam v hotelu, pa bit odvisen od njih...Pa na letalo s tremi malimi froci mi tudi ni, a avto le stlačiš vse kar rabiš(in ne rabiš) in grešuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
10.6.2009 19:55:44   
mama06
Helou!

skuštrana ti še vedno 2in1user posted image user posted image

majčke in hlače - imam res ogromno vsega. Mislim, da imam majčk okoli 30 ali celo več, prav tako z dolgimi rokavi majčke. Hlač pa trenerk pa okoli 15 za poletne dni. Res je, da ogromno dobim od kolegice, ki iam čisto nove stvari še, ker je sama dobivala toliko, da ni uspela vsega ponosituser posted image , nekaj pa tudi kupim. Ugotavjam pa, da toliko rabim, ker med tednom ne perem, pa se porabi ogromno stvari. Je pa tudi res, da za v vrtec rabiš več,kot pa če je otrok doma.

Po izpitu imava z dragim dopust in bomo malo rihtali okoli hiše, pa če bo sreča, gremo v LJ v ZOO. Je treba atija nafehtat, da si vzame čas, ko je pa taki lenuh za take zadevščneuser posted image

Včeraj smo imeli drugo ceplenje proti KME in je mali postal pravi frajer. Prej, ko ga je pregledoval, se je vedno drl kot jesihar, včeraj pa je prav užival.

Aja izvidi - KM, jagode,.... in celiakija je vse negativnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobili smo zeleno luč za uvajanje kravjega mleka in mali veselo je sladoleduser posted image user posted image user posted image user posted image in skutice. Kako sem vesela, ker je tudi blato normalno.

Drugače pa se mu počasi polni besedni zaklad, samo proti vašim je itak sto let zadajuser posted image user posted image user posted image Imamo mama, mami moja, talo (letalo), ata, ceta(cesta), ana (ananas), dedo(i), apa(opa), ajš(ajs), haja(hvala), Taja (soseda), še in tu se počasi konča. Je še kakšna, amapak se je ne spomnim. Sicer pa ponavlja, da bi pa sam kaj pa ne. V svojem jeziku se pa tako pogovarja, da ga ne moreš ustavituser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3479
10.6.2009 21:28:25   
10ka
mama06 user posted image čestitke za ugodne rezultate alergičnih testov

pingi - a je fino doma? jaz ful uživam zadnje tedne...

majčke oz. poletna garderoba - ma jaz sem začela tjaši kar sama hlače šivat, mikice ima tudi iz hoferja; sam res, okoli 10 bodijev s kratkimi/brez rokavov, 8 mikic s kratkimi, 4 mikice z dolgimi - nekaj takega... ful bo treba še nabavit, se mi zdi...

pri nas je kar kriza, pokvaru se je hladilnik (no sej še drži temperaturo na 12 C, sam nižje ne pride), tjaša je zbolela (vročina/driska), tudi user posted image je zbolel, pa naslednji teden ima dva ful huda roka za oddajo enih stvari v službi, moja user posted image v trebuščku se je čist umirila, vse CTG-je lepo prespi, sem imela ta teden že dva pregleda, baje sem odprta za dober prst, so mi dali obrazec za štetje plodovih gibov. cel žur.

aja, pa še to. tjaša se v ponedeljek v ZOO-ju zaletela v roko s cigaretom. en človek je kadil, pač držal cigaret v roki, naša tamala se pa z veko zaleti v cigaret!!! na srečo ni bilo panike, sploh ni mogla jokat, ker ji je tolk dogajal. sam pol, ko sem videla da ima ožgano veko, mi je kar slabo ratal. sam je bilo vse ok - trepalnice in obvi so cele, tako da ni bilo panike. sam ful se bojim, da je tjašika ena taka nepazljivka, kot sem jaz...

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
11.6.2009 19:45:23   
skuštrana

Hm, in kaj je tu smešnega user posted image user posted image user posted image Ma, še malo, še malo...Človek misli, tretji bo pa ja kaj prej, pa ničuser posted image user posted image user posted image Držte pesti da bo ta vikend..
Valči, bi rabila kak tvoj nasvet, s tistimi kopelmi in podobne stvari..Se spomnite, punceuser posted image user posted image user posted image

Pingi, veš da si mi dala bubico v uho in bi sept šla najrajši kar kampirat v Grčijouser posted image Že odkar sem tvoj post prebrala razmišljam o tem..Madona, a nisem crazy, v kamp s 4 letnico, skoraj 2 letnikom in 3 mesečnikom...Hm, no, jauser posted image Hormoni me dajejo...Sem pa pogledala app, za 40, 50e na noč že kaj najdeš. Kakšni so pa kaj kampi v Grčiji? Podobno kot na Hr ali so bolj podobni Črnogorskimuser posted image user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
11.6.2009 19:46:53   
skuštrana
10ka, za Tjaško eno pikapoko, ubogica mala...Ej, tam junijke pa rojevjo ko lude, imam občutek da bom sama ostala na koncu. Jih je že ko Rusov user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3482
11.6.2009 20:56:16   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Hm, in kaj je tu smešnega user posted image user posted image user posted image

Smešno je to, ker se ti tako mudi, dete pa še kar uživa All inclusive ponudbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še malo, pa je vsak dočakal.....tudi jaz ko sem na koncu rodila namesto 19.10., nato 26.10. komaj 3.11.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Dobro vem, kaj je čakanjeuser posted image .

Punce, držite pesti jutri, ker imam spet izpituser posted image user posted image user posted image

10ka
- mene bi infarkt. Upam, da se dobro drži in da kmalu zaceli opeklinica.

Neposredna povezava do sporočila: 3483
11.6.2009 21:04:14   
VANILI
Helou čice!

Ne morem verjet, uspelo nam je dat dva sistematska skozi, jeeeuser posted image

danes teotek, spet sem se morala malo pri sebi pojezit na tiste "psiho" teste, ki jih dela kar medicinska sestra in čist brez upoštevanja razih faktorjev - tle mo morte oprostit, to je poklicni defekt.. no jezi me, ker je veliko mamčic zaskrbljenih, ko njihovotrok česa ne pokaže... pa itak da zna!! samo npr. našasestra je ful lesena: teotek je prvič videl igračko dojenčka in valda da si ga je najprej ogledal odspredaj-odzad, potem je šele slišal njena navodila. In podobno. No, bil je cepljen in junaško prestal vbod, izmerili so ga - klaudija 89 cm in 13,5kg. Zdaj je konc s cepljenji do predšolskega leta, hb.

In v torek sta bila oba pri zobozdravnici, je teotek pokazal svoje zobno bogastvo joj sem bla ponosna ko je tko lepo odprl svoj mali "gopček"user posted image . Saj vem, da v naslednji fazi, torej čez pol leta verjetno bo vse "ne". ampak tobomo pol reševali.

To je to... aja, naša muca ima kar 4 mladičke joj kok so lepi!! enega smo šele prejšnji teden našli in prej ga je moj not prinesel, da ga mamica noče hranit in zdaj ga kar on po brizgi.. joj kok lepo. sam ne vem, kaj bomo s 6 mački in eno psico??!! kdo rabi kaj od mačkovja? so pa tkooooooooooooooo luštni da joj.

grem vabila za Živin rd v uverte dat. joj gre čas hitro.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 3484
12.6.2009 7:21:13   
maja zarja
Dobro jutro!user posted image Se pokorno javljam po doooooooolgem časuuser posted image .Odkar sem začela delati mi zmanka časa za com.
No naše mere pri 18m so sledeče 82 cm in 10,5 kg.....drugače pa smo iz enega AB na drugem od oktobra pa do danes je bila mislim, da 8 krat na ABuser posted image user posted image user posted image .Čakava na OP žrelnice in posledično ima vsake štiri tedne vneto uhico.To je za znoret.Revica se je že tako navadila na to bolečino, da niti joče več ne, ampak jo izda visoka TT tudi do 39,5 pride.Nazadnje ji niti Hikoncil in ne Ospen ni pomagal, da sva na koncu pristale kar na Sumamedu.Komaj čakam ta april,da bo konec teh muk.Še niti cepljeni nisva bili,ker je skoz bolana.Zdaj upamo,da bo po morju zdrava,da tudi to opraviva.....Drugače pa je zelo živahna in nagajiva....celo jesti je nehala ponočiuser posted image user posted image user posted image in končno spimo.user posted image

ulaa jaz sem ji ravno včeraj kupila take poletne copatke v Cicibanu imajo zelo lepe po 19 evrov.
no toliko zaenkrat zdaj pa grem likat,popoldan pa v službouser posted image user posted image user posted image . pa pa

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
12.6.2009 21:49:36   
lane31
Majazarja wb user posted image ......vse bo minlo boš vidla , op ponavadi zelo pomaga

Zdaj pa se moram skašljat .....moje dete je v 1m pridobilo 800dkg kar pomeni da ima 13800 na 83 cm in s tem tempom bo 17kg pri 2-eh user posted image ..........problem babica user posted image 100 krat sem jo že prosila da ji naj ne daje vsega za jest ,pa kot da gluhemu dobro jutro user posted image Pa da ne bo pomote -dovoljujem vse,naj poje čokolado,smoki ipd navlako a daj ji vsaj samo 1 stvar od tega,ona pa si na šetnjo vzame sok,smoki,čokobanano user posted image user posted image user posted image user posted image eh ....in ker za zajterk ob 6h še vedno puščam flaško ,jo ima tudi tam.....in danes sem izjemoma pripeljala malo jaz in ne mož pa sem prijela za tisto pripravljeno flašo,pa mi je roka skor dol padla od teže .....pa sem znorela .....iz tiste njene flaše sem ji zlila vstran vsebino ,pustila noter 30 ml dolila mleko in šele takrat je bila take gostote kot doma ,torej mala poje vsak dan pri njej 5 običajnih (mojih) flašk user posted image sem popizdla,če misli da gre bajto zidat otrok .......vglavnem upam in molim da se je kaj prijelo .....tudi mene je zredila da sem pri 2-eh bila v bolnici zaradi nezmožnosti hoje zaradi debelosti ......zdaj sem res prvič bolj ostro nastopila , te mi je rekla -pa ji več nič ne bom dala.....sem ji lepo razložla da to ni način ,da lahko je še vedno prav vse a ob pravem času .....se pravi,jaz delam tako ,če ji dam sladoled za jest (mini lučko) je to njena malica in ji pol ne ponujam še jogurta navrh ........Te mi je vrgla pod os da sem ji jaz že tudi zagrebško dala za jest....ja haloooooo.....seveda sem ji a ne vsakodnevno,niti tedensko- no 2 je pojedla v svojem življenju ......
..... no in ko sem danes prišla po malo mi je rekla da je pojedla samo mojo flaško in kosilo ,da za drugo ( mašila med obroki ) je mala ni fehtala in ji ni dala......ja pa menda ja ,kaj ji te treba nonstop spraševat otrok- boš jogurt ,boš smoki itd user posted image ko itak sama pove kdaj je lačna in taka neizbirčna pupa kot je ,ko res poje vse kar ji daš ,pa sem že 1000krat povedala da ima zelo rada navadni jogurt pa sadje noter ,pa ji tega še enkrat ni naredila za malico ,no danes ji je pripravila sadje z jogurtom za malico user posted image Res upam,da nam uspe jo obdržati na tej teži do drugega leta
Da boste lažje razumele - mala je sledila zgornji krivulji teže -bila skozi tik pod njo pri 18m je prestopila mejo za 2 črtici pri 19m pa je že 4 črtice nad zgornjo mejo
Pa porkaduš,a je res tako težko razumet,da hočem zdravega otroka ,in da ne dovolim da se ji bo dogajali taki stresi kot so se meni do pozne pobertete ,ko so se vsi drli za mano user posted image

Drug problem........šefica me je meni nič tebi nič pisala dvakrat  v celodnevno službo v juliju brez mojega dovoljenja ,ob opozorilu na to mi je vrgla pod nos da nisem solidarna in sem znorela kot user posted image , sem ji povedala da jo je lahko sram takega odnosa in da bi me vsak dan lahko prišla vprašat če sem pripravljena ta 2m sezone pomagat ,ne pa tak ignorantsko in zahrbtno .

Lepa stvar........imamo montirane nove okne AJM- mimogrede dobila sem prvo nagrado 1000€ bona pri njih user posted image -ob akciji prinesi lopato , tako da smo doplačali še samo 400 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma saj ne rabite brat sem tako klobaso spacala .....po drugi strani pa bi rada vedla,če res po nepotrebnem delam paniko

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
12.6.2009 22:20:29   
valči
lane 31,prav lepo te je bilo prebrat.Prav,popolnoma prav delaš,da se za otroka potegneš,kdo se pa bo,kot mama.Čeprav je malo smotano,ker je pri njej v vsrstvu,vendar moreš enkrat red naredit.Sploh,če si ti imela težave s težo.

Joj,flaška...Jaz Nini dam na 200 ml mleka tri zvrhane merilne-od otroškega mleka;merice čokoilinota.In to ni gosto,bolj tekoče,da pač luštno je.

Ne se sekirat,ampak vstrajaj pri svojem,bo že za vnukinjo se poboljšala.

Da povem štorijo,ki se nanaša na tvoje vprašanje zgoraj.:
Naša stara mama-92 let je pri sdebi v sobi vsak dan nastavljala bonbone v mini škatlico,po tri skupaj.Čez teden nista hodila vedno,čez vikend pa strogo.In to Mihael in Lara,s tem,da je Ninin tretji bonbon en dobil za bonus.No,teh cukrov sem imela vrh glave aprila,ko so še ostali začeli nosit vsega-velika noč...In Lara z 5!!!!! luknjami v zobkih,hodili več kot eno leto,nič popravljeno in Miha tudi ene 4 luknje,vendar ne tako...Midva sva en dan popenila in zahtevala,naj nehas nastavljat bonbone.Nič slišala in so vsi z nama potegnili in ji razlagali.
Maja spremenimo zobasrko,gremo vsi v Brežice k zobozdravniku,fajnem,mladem,res luksuz proti tej tukaj,ko ni znala,itd,pa z otroki ne...Vglavnem,dolga zgodba s srečnim koncem,pristali smo prio angelu v belem,jaz pravim,ker je zlat.Tako naredi nežno,danes sem bila,mi je kar lokalno dal pri plombiuser posted image Prvič v življenju.No,Lara je pri drugem njegovem obisku dobila pravo plombico.Prej pa se hodile dret dve leti za nič.Smo se z zobozdravnikom lepo pogovorili,da nič bonbonov,ker najbolj razžirajo zobke...Sadje obožujeta,peciva,keksov včasih dobita.

No in včeraj zvečer spet nastavi bonbone.Popenim in prosim,naj neha,da smo ju komaj odvadili...Pa reče,saj si rekla,da včasih lahko.Ne,ker hočeva,da imata zdrave zobke.Lara še bo mogla 4 plombe dobit in ostalih 15 čuvat.

No,naš frajer gre včeraj po tistem na stol in serže v predal,ve kam jih dam,na vrh police,zasipa v krožnik in njih nese stari mami.In ji reče:Na,stara mama,sedaj sem jaz tebi bonbone prinesel,ti imaš protezo,mi si pa moramo zobke čuvat!user posted image user posted image

Kako jo je zeznil.

V tej klobasi hočem povedat,da ne branim tu in tam kakšnega bonbona,samo vsaskodnevno pa mi je čistzo mimo.Saj vlčasih kdo prinese,a takrat dam kaka dva vsakemu,pol pa nič več.

In tako ti želiš en red.In prav je tako.Te podpiram.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
12.6.2009 22:32:20   
valči
skuštrana,ja,smešno gor,ali dol,samo meni je pomagal seneni drobir.Tisti drobiž,ostanki krme,daš v nizki pisker-kozo,pokuhaš,ne vem,5 minut,to neseč v wc školjko in tam sediš nad paro.Sem brala revije na sekratu.Mislim,da sem si naredila prvič en teden pred rokom,pol en dan pred rokom in v nedeljo,en dan po roku.Pol sem še mojega zvečer fehtala za spermo,ob 10 večer po kopeliuser posted image .Ob pol treh v pon. zjutraj pa me začne narahlo zvijat.Ob pol štirih že na 6 minut,petnajst čez 4 prispem v porodnišnico z popadki na 3 minute,odprta 8 centimetrovuser posted image V porodni pa popadki prenehali,čisto.Me da na umetne,mala se ni spuščala,vendar je fina babica čakala lepo,jaz dihala z možem vred in ob 6 zjutraj smo rodili.Če Nina ner bi bila tako visoko,bi bilo res prej,pa vendar je bilo kako slabo urco res hudo.lep porod.

Aja,pa čaj malininih listov sem pila od 37. tedna dalje.Jaz v te coprnije v erjamem.

Držim pesti za štručko in to kmalu.Če drobirja ne,pa pojdita seksat.Midva sva pri Lari tudi tako pospešila,pa plesala sem z malim,norela...Probaj,če ne,pa pridi k meni po drobir,ga imamo za vse nosečke tu gor na RRuser posted image

Drži se in naj bo tako hitro,kot pri meni.Greš po porodu domov takoj,ali si si premislila?

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
12.6.2009 22:48:13   
valči
No,kokiko se nisem že dolgo javljala,se pa sedaj javljam prekomerno.

majazarja,joj,da je dete toliko bolno,to je pa hudo,res.Pozdravi naj se hčera,pa pol po OP bo ziher boljeuser posted image

VANILI,joj,iz tvojih postov sije energija,fajn te je brat.Fajn za sistematiko,za oba.Pri nas denver dela zdravnica in vedno poudari,da otroci ne morejo tam vsega pokazat,kot bi doma.Mi imamo prekrasno P.In prekrasnega Zuser posted image user posted image

109kajoj,kaj se je Tjaški zgodilo,bogica mala.To je moj foter enkat Mihaelu naredil.In še vedno,ko pride s tistim čikom v rokah otroke lovi,jojuser posted image user posted image Dedi,dedi,ko so mu cigareti tolikoi...

pingi,uživaj doma,kar se da prehitro mine,boš videla.Fajn se imejte.

ditta,tebe je bilo tudi tako lepo prebrat,ko si se potrudila in opisala vse po vrsti..

Nina,pravi mali bojevnik je.Odločna,trmasta z izjemno voljo,kar ona hoče,vse bo naredila,da doseže svoje.Ker nimam ernergije,ji raje ustrtežem,se mi ne da poslušat njenega ipičnega dretja.Včasi pri takih nevarnih stvareh ne popuščam,no nikoili.Proti cesti se ne sme,nikakor,ko gremo not,gremo,itd.Je sama,vse sama hoče,tudi juho.Nasjprej zakuho,pol pa vzame krožnik v roke,ga nagne in spije,joj,je faca.Pa kukavico-uri tako obožuje,reče vavav,misli,da je pesuser posted image Male muce imamo,tri sladkice male,večjadva jih cartata,pride masla Nina in jih kar zbrca,pohodiuser posted image Morem bit zraven in ko rečem,božaj,božaj,takoj nežno začne božat.Sama od sebe pa tak rambo.

To je moje dete z res močnim karakterjem,no samo,da mi je zdrava,pač mi jemlje energijo,je pa obenem taki cuker zlati,za popapat.Pa atijeva mazika,on ji je zakon.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
13.6.2009 21:31:23   
Kasija
majazarja pozdravite se čimprej , mora biti grozno biti ves čas bolan

lane31 prav imaš, je treba razčistit pravila z mamo.

A vaši otroci še pijejo umetno mleko? Zakaj pa se to daje - kot en obrok ali kako?

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
13.6.2009 22:09:31   
pingi
Čer, dekleta!

Vas je sonček vse zbezal nekam na lepše, a ne?user posted image  Saj je tako prav.

Jaz uživam doma; sicer sem se že kar odvadila biti cel dan z Jakatom in včasih kar ne vem kaj počet z njim, ampak je vseeno prav luštno.
Včeraj sva šla k meni v službo (pa ne zato, ker jo že pogrešam, ampak ker se nesla še laptopa nazaj) in sva se od Dolgega mostu do centra in nazaj peljala z avtobusom. Madonca, je bilo to doživetje za Jakatauser posted image  Je sedel kot začaran in se me skoz držal za roko, samo vsake toliko časa je rekel Ja (tako on reče Jaka) in pokazal nase, kar je pomenilo, da se Jaka pelje z avtobusomuser posted image
In če ga danes vprašaš s čim sva se včeraj peljala v službo, takoj izstreli: avto, avto, kar pomeni avtobus (ker je pač velik za več avtomobilov).

V službi pa itak vsi: oh, kok je luškan itd. Samo njemu naš hram demokracije ni bil ravno povšeči, zato sva se kar hitro poslovila.

Sva šla pa še vplačat naš dopustek za katerega sva cincala do zadnjega (toliko, da smo dobili zadnji apartma). In sicer gremo v ponedeljek na Lefkas!!!user posted image  Jupi! Upam samo, da bo Jakatu kul na avionu in da nam bo uspelo spakirat vse potrebnouser posted image  Pa da me spustijo na avion s takšnim bušijem...

Skuštrana, sem bila jaz bolj za kampiranje na Lefkasu, ampak gremo poskusit še takšno varianto (avion + apartma).
Sicer pa nimam ravno veliko izkušenj z grškimi kampi, ker jih res ni veliko, pa še midva sva vedno bolj potovala s kolesi in je to pomenilo, da sva pač spala v kaki šumi user posted image  Ampak, takrat je še šlo na tak način, a ne.
Drugače pa je na Lefkasu baje najbolj urejen kamp in ob lepi plaži tisti blizu Porosa (Poros beach, na JV otoka) pa tudi v kraju Vasiliki (J otoka), samo tam je plaža precej povprečna. Je pa na zemljevidu označenih še kar nekaj kampov, samo na žalost nimajo spletne strani. 
Držim pesti, da otročiček čimprej pride...

Lane, povsem razumem tvoje skrbi. Tudi mene so preveč pitali in to se mi še danes pozna. Ampak, dobro, ne gre samo za pretirano hranjenje. Meni se zdi zelo pomembno, da se z babicami (oz. kdorkoli ga/jo že pazi) dogovoriš o nekaterih osnovnih pravilih, ki želiš, da se jih spoštuje. Ker otrok hitro pogrunta, kje lahko kaj dobi in na kakšen način.
Jaz imam kar težave, ker Jaka npr. kar privleče vrečo s piškoti in tečnari 100 na uro, da bi mu dala. Pa ker pred tem ni pojedel kaj dosti zajtrka, mu pač ne dam. In posledično imamo pač malo več dretja v hiši. Sicer se potem babice čudijo, češ, da se pri njih nikoli tako ne dere, ampak kaj hočemo. Vzgoja je naporna stvar, za starše še bistveno bolj kot za otrokeuser posted image

Glede službe pa grrrrrr. Eni res ne razumejo...

Majazarja, za tvojo sončico pa kup pikapokic, da čimprej porihtate. A sem prav razumela, da bo operacija šele drugo leto aprila?user posted image  A prej ni možno?

2ursae, kako ste kaj pri vas? So norice pustile kakšne bojne rane?
Pred dnevi sem dobila en prazen SMS s tvoje številke; si mi ponesreči poslala "prazne pozdrave"?user posted image  Sem te hotela poklicat, pa sem pomislila, da si gotovo v službi.

Novopečene mamice, kako vam kaj gre? So starejši malčki dobro sprejeli svoje mlajše bratce in sestrice?

A ima katera oba doma ali so v vrtcu?

Mene kar malo stiska, kako bo. Zadnjič sem bila na roditeljskem in dokončno odpovedala naše mesto, tako da bosta zaradi tega verjetno dva otročka več dobila mesto v vrtcu (dobra misel, ker verjamem, da nekateri krvavo potrebujejo vrtec). Zdaj bomo ponovno vložili vlogo za naslednje leto.

Aja, pa v četrtek sem imela pregled in se je naša bejbika (baje še vedno izgleda punčka) spet okrog obrnila, tako da ji očitno ni dolgčas v trebuhu. Tudi meni se zdi, da včasih prav prevale delauser posted image
Imam pa železo bolj na psu (hemoglobin 101), tako da sem začela jest Hematopan. Zdaj vsaj vem, zakaj sem tako crknjena user posted image

Evo, naklofala čist preveč, ampak se mi oprosti, ker me nekaj časa ne bo, a neuser posted image

Bodite lepo in uživajte v sončnih dnevih!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
14.6.2009 9:03:16   
maja zarja
A prej ni možno?
Ne žal ne,ker mora biti otrok star polni dve letiuser posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
14.6.2009 13:24:19   
10ka
ojla, se javljam še v enem kosu, do dneva D je kao še 16 dni. tjaša je prejšnji teden zbolela za eo ful čudno boleznijo. prve dva dni je bila bolj švoh, 1x na dan je imela vročino tako malo pod 39, calpol je prijel takoj in bila je ok. zdaj pa že 3 dni zgleda čisto zdrava, samo ponoči, ko spi, se 1x zbudi z vročino nad 38.5 (nikoli 39), sva ji dala danes spet calpol in je bilo vse ok. v petek sem klicala k zdravniku (ko je bila tjaša že cel dan ful OK in brez vročine), pa so rekli, da je potem ni treba peljat, ker imajo polno čakalnico ful bolnih otrok. jaz sem tudi mislila, da je to ena taka viroza, samo ona zakuha enkrat na dan, samo v postelji, pa zobek ji raste, pa mogoče jo imamo preveč oblečeno v posteljiuser posted image  ker mi ful ni jasno kakšno bolezen bi lahko imelauser posted image user posted image   a se kateri kaj svita?

Neposredna povezava do sporočila: 3493
14.6.2009 20:16:13   
mama06
maja zarja potem pa naj ti dajo datum jeseni ali pa vsaj pred novim letom, ne pa komaj aprila. Naredi gužvouser posted image user posted image

10ka - jaz bi rekla, da je vročina od zoba, ker je samo zvečer. Tudi mi smo imeli nekaj dni isto, ko so mu šle trojke ven. Čez dan OK, ponoči pa vročina ( okoli 23.ure) zjutraj pa spet vse OK. Nisem klicala niti jodila k P, ker je po nekaj dnevih samo izginilo.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
14.6.2009 21:26:44   
maja zarja
maja zarja potem pa naj ti dajo datum jeseni ali pa vsaj pred novim letom, ne pa komaj aprila. Naredi gužvo/quote] že itak so mi bajeuser posted image šli na roko,da čakamo samo eno leto( naročila sem jo aprila),ponavadi se čaka za tako stvar 2 leti do dve leti in pol.user posted image .Pa še otrok mora biti popolnoma zdrav,kar mi vrjetno v jeseni nebomo.Je večja vrjetnost,da bo zdrava spomladi.Sinčku od sodelavke so OP prestavljali eno leto,ker ni bil nikoli dovolj zdrav.

< Sporočilo je popravil maja zarja -- 14.6.2009 21:28:05 >

lp maja

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
14.6.2009 23:40:55   
10ka
tjaša je danes popoldne spet zakuhala, tako da smo jo kar peljali na dežurno pediatrijo. ušesa, grlo, pljuča, srček in vse ostalo je bp, samo povišani levkociti in CRP. poslali so nas naprej na infekcijsko, kjer so tjašiko prešlatali in povedali, da ima verjetno virozouser posted image  itak, pa saj je boljše to kot pa kaj drugega...

zdaj bo doma še 2 dni, ko ima kontrolo, potem pa verjetno kar do konca tedna, kakor poznam njeno P. jaz bom pa v 38 tednu nosešnosti skakala za njo in jo cel teden zabavalauser posted image   ejejej, saj še sama sebe težko tovorim naokoliuser posted image  

no, samo da moji punčki ni kaj hudega. ostalo bomo že zrihtaliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3496
15.6.2009 17:56:15   
Kasija
10ka lahko prideš k meni, elian je tudi bolan. lahko skupaj izvajamo scenarij izredne razmere. hitro se pozdravite user posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
15.6.2009 22:25:49   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: maja zarja

maja zarja potem pa naj ti dajo datum jeseni ali pa vsaj pred novim letom, ne pa komaj aprila. Naredi gužvo/quote] že itak so mi bajeuser posted image šli na roko,da čakamo samo eno leto( naročila sem jo aprila),ponavadi se čaka za tako stvar 2 leti do dve leti in pol.user posted image .Pa še otrok mora biti popolnoma zdrav,kar mi vrjetno v jeseni nebomo.Je večja vrjetnost,da bo zdrava spomladi.Sinčku od sodelavke so OP prestavljali eno leto,ker ni bil nikoli dovolj zdrav.

user posted image   A kakšnih vez pa nimate, da bi jo noter spravili? Žal je še vedno tako, da je marsikaj odvisno od tegauser posted image

10ka - glavno da ni nič hujšega. Samo pazi, da ne boš prej rodila, če tega ne želiš, ko se boš podila za tamalouser posted image

skuštrana - a si še vedno v enem kosu, saj razmišljam, da bi se v četrtek lahko videli? No, če bo katera na CE koncu - vabljenauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3498
15.6.2009 23:13:27   
janja
Vidim, da ste user posted image še vedno v enem kosu. Saj bo!!!

skuštrana - zaradi mene je SLO srečanje lahko v okolici Celja. Samo potem bi rabila eno pomoč, ker tistega konca ne poznam. Kaj če, zberemo možna mesta, pa damo gor linke in potem glasujemo.

2ursae - ti kaj več, a nam miska1 kaj prikriva? Sem na FB videla, da je bila sobota njen dan. Govorimo o poroki?

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
15.6.2009 23:43:55   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: janja

2ursae - ti kaj več, a nam miska1 kaj prikriva? Sem na FB videla, da je bila sobota njen dan. Govorimo o poroki?

aha, a, na FB je dala, pol lahko sčivkam user posted image  - ja, res je, v soboto je postala ga. miska1. Z Anžetom sva ful plesala na njeni ohceti, Bor je pa na veliko jedel. Ob desetih smo šli domov, pa bi bila otroka še, če bi jima dovolila. Ful je bilo luštn.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?