sanwebdra
|
Sem zadnjič tako na hitro samo micli čestitala, KMARIJA, tvoja novica pa je kar mimo mene letela. Iskrene čestitke in uživajte! oh, klaudia, škoda! Držim pesti zate, da se čim prej kaj najde. IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae ej, kasija, glede HR ti bom žal bolj slabo ustregla: mi hodimo že ves cajt na Hvar, ker imamo tam sorodnike. želja, ki si jih opisala, pa ta lokacija žal ne izpolnjuje, poleg tega pa tur. ponudbe v smislu nastanitve niti ne poznam. Mi smo daleč od morja, do plaže moramo z avtom, ampak, hej, imamo komot, hišico zase, brezplačno . Plaže v tem koncu, kjer smo mi (Jelsa), niso ravno sanjske, prej daleč od tega, hodimo na eno malo mivkasto plažo - mala je po velikosti, a velika po obiskanosti, saj tja hodijo vsi mali otroci s starši. Ampak deca uživajo in to je glavno. Skartak, jaz ti naše lokacije ne bi svetovala, ob tejle plaži, o kateri sem govorila je sicer en camp in hotel, camp izgleda zelo luškan, je pa ob cesti. Skratka no, če ne bi imei mi takega aranžmaja, kot ga imamo, zihr ne bi hodila tja. To plažo poznava tudi midva z mojim. In Hvar, ki je res najleeeeeeeeeeeeepši otok na Jadranu, ni primeren za tako majhne otroke. No, vsaj take nastanitve ne poznam. Mi smo sicer hodili na Soline. IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia bučanje na malem lošinju so fajn. Samo dobiš hiška v najem samo preko firm. Malo pokliči telekom, polzela... ful jih ima. Je pa to slovenska vasica zelo blizu nerezin. Ful sence. in veliko potk za sprehode Tudi to poznamo, zelo lepo, vendar bi morali dobiti prvo ali drugo vrsto, vse ostalo je že vzpenjanje. Sprehod pa imaš zagotovljen do Nerezin ob obali. Jasna, pikepoke v vašo smer. Mi smo pa v fazi izraščanja trojk, ki silijo ven (tako zares) že dva tedna in jim kar ne uspe. Posledično ima Julija ob večerih včasih kar visoko vročino, hkrati pa je stopnja tečnosti včasih tako visoka, da je že popolnoma nevzdržno. Za dodatek pa imamo v službi totalno norišnico, ki se bo stopnjevala do ponedeljka, ko začnemo z mednarodno poletno šolo in bom več ali manj v službi cele dneve za 14 dni. Poleg tega smo v nedeljo z gasilkami osvojile 3. mesto na občinskem tekmovanju in gremo 20.6. na regijsko, kar pomeni, da moramo imeti še 2x tedensko vaje. Da ne začnem o inštrukcijah MA, ki jih tudi moram sfurat v naslednjih dveh tednih, ker potem že sledi konferenca ... Noro, mi je ful krivo, da se z Julijo ne bova videle, upam, da ne bo preveč čutila teh treh tednov. Ko sem doma, pa itak mami, mami. Lepo bodite, se tipkamo!