|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
4.6.2009 10:48:40   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

pa pingi? A lahko katera pošlje sms pingi, da srečanje bo - morda ni bila nič na rr? Pa če je še katera, ki ponavadi pride, pa ne hodi redno na rr?
2ursae skoda. morda se še premisliš user posted image  A miška pride?

bom jaz obvestila pingi. Za miško pa res ne vem, se že dolgo nisva slišali, ji bom pa povedala.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
4.6.2009 11:34:54   
pingi
Hojla, babuške!

Me je 2ursae "prislila", da se javim user posted image  Seveda sem videla, da se menite za srečanje in bi z veseljem prišla, samo imamo popoldne ravno eno porokouser posted image
A to je fiksno, da bi se dobile popoldne? Zaradi spanja malčkov, a ne?

Ker, če bi se dopoldne, bi midva prišlauser posted image  Ampak, ker večini ustreza popoldne, se raje dobite popoldne.
Čeprav, verjetno bo Kodeljevo "namočeno" glede na napovedi, če že ravno tisti trenutek ne bo padalo user posted image

Večje srečanje - sem seveda tudi za, ampak če bo v začetku septembra, bom verjetno manjkalauser posted image  Lahko pa pošljem Jakata in možeka.
Drugače sem pa samo še do torka v službi!!!user posted image  Juuupi!

Danes sem šla tudi delat test za sladkorno, pa je bojda OK (rezultat 7,5), tako da je še ena skrb manj.

Se bom kaj bolj pogosto oglasila, ker drugače izgleda kot da sem izginila.

Lepo se imejte!!

P.S. Ne pozabite, v nedeljo so volitve! Če vas ne bo doma, greste lahko še danes na sedež vaše upravne enote in predčasno glasujete (med. 9. in 17. uro). Ti odločaš! user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
4.6.2009 13:33:36   
VANILI
mamčice moje drage, naju s teotkom ne bo, vem, da bom izpadla kot prpa, ampak ima v torek cepljenje in se trudimo ostat zdravi..
upam, da me razumete in da mi je kar hudo, ker vs dobesedno pogrešam - vas in vaše malčke.

upam, da se boste dobile še kaj potem, ker potem pa nimamo več nič takega v planu, da bi se morali pazit.. norice bi bile celo dobrodošle...

no tolk... pa lp

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
4.6.2009 20:28:41   
jasna
vanili, nimam pojma kjeuser posted image .

kasija, full bi prišlauser posted image , pa imamo čisto vsak vikend zasedenuser posted image . Ta vikend 2 rojstna dneva, naslednji sem na izobraževanju... Pa k vam bi tudi rada že enkrat prišla pokukatuser posted image . No, saj se ne boste kmalu selili, a ne?user posted image

nič, je treba frocke spravit spat... pa, pauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
4.6.2009 20:37:08   
10ka
ojla. sem prišla pogledat kako je s srečanjem. jaz bi ful prišla, samo pridem lahko samo v primeru slabega vremena na morjuuser posted image . torej je kar velik loto - če na morju dežuje in v lj ne, potem bom na srečanju. hmm - vanili, 2ursae in pingi - a imate kako idejo, kdaj bi se lahko skupaj uskladili? jaz bom cel naslednji teden v lj.

včeraj se bila v postojni, da vidim kje je porodnišnica in dvignem liste za EA. upam, da bom lahko rodila tam, če bo muz bom pa v ljubljani ali izoli (čeprav izolska porodnišnica ni kaj preveč na dobrem glasu in me je kar strah tukaj roditi). veselo se spopadam z nosečniškimi lepotami 9 meseca, poleg običanjih user posted image težav me je valda pičila še osa, pa alergik sem na osje pike user posted image . cela beda. no, drugače pa uživam user posted image

kasija - me veseli, da ste porihtali z dojenjem. so lahko lenobice tele naše

pingi - kako počutje? a ni fino odštevat zadnje dneve službeuser posted image

vanili
- že imaš datum za strokovca? glih danes ga je naredila moja najboljša frendica in je rekla da komisija FUL pomaga, tko da sploh ni panike.

uživajte, ne se pustit žuželkam, pa tudi drugim nepridipravom.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
4.6.2009 20:58:30   
mama06
Klaudia glede polnega noska - kupi v lekarni Operil P( za otroke) in ji daj 1-2 šprickota v vsako nosnico. Glavo mora imet dol, ne nazaj in v roku 2-3 dni se ji bo kar odprlo. Sinusi so se ji verjetno zamašili in to je pri nas konstantno, zato vem, kaj pomagauser posted image

skuštrana - ta vikend ne morem prit v Ce, ker imam naslednji teden izpit. Če pa boš imela naslednji vikend čas, pa se z veseljem pripeljeva do tebeuser posted image .

vseslovensko srečanje - načeloma za, pa tudi za sistem lane31 - brez kompliciranja

copatki - sem se odločila, da bom, ko bo prerasto te, spet naročila pri eni gospodični po naročilu, ker so svetovni, celi usnjeni in razmeroma poceni.

janja - na FB ne bom hodila, ker že itak nimam časa, pa še ni mi ravno simpatičnouser posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
4.6.2009 21:14:26   
skuštrana
Mama06, ti samo pokliči in če bom še 2v1 ni problema...

Jaz pa čakam in čakam in čakam..Pa nič. Je pa ta vikend polna luna, mogoče pa bo kaj user posted image Ma, niti prvič, niti drugič mi ni na pamet padlo, da bi sploh rodila pred rokom, zdej pa kar nekaj sanjam o temuser posted image user posted image Samo kaj ko noče ven..Grrr

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
5.6.2009 9:26:43   
janja
10ka - a mora na morju ravno dež padati, al je dost, da je slabo vreme? Mi ravno zato ta vikend ne gremo na morje. Tako, da pridemo na srečanje (če sploh še katera pride?). Pa men bi bilo bolje v Koloseju, ker bi sicer lovila Urbana po vsem Kodeljevem (saj če je lepo vreme ni panike!).
Tave vas vse pozdravlja, vendar je na srečanje žal ne bo, ker v soboto dela ves dan.

vseslovensko srečanje - se strinjam z vami - nič kompliciranja. Treba je najti edino kako lepo mesto za naše otročke, da lahko starši v miru čvekamo. Drugače pa bi predlagala, da vsak prinese za jest in za pit (načeloma zase!). Saj to je konec koncev pravi piknik.
Bom letos jaz prevzela skrb za organizacijo...zato bi vas prosila, da predloge (kraj, datum, približno število prisotnih) sporočite na ta forum ali pa meni na mail. Moj predlog - mogoče spet v drugi polovici avgusta (15., 22., 29.) na soboto. Za kraj moram pa še malo pobrskat - na katerem koncu Slovenije pa?

skuštrana - a te matra, tale tvoj pikec v trebuščku? Saj bo, še malo.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
5.6.2009 12:05:22   
Kasija
srečanje Kolosej sobota 6. junij ob 16h

• janja
  • 10ka (?mogoče)
  • kasija
  • suzanamai

Janja smo ostale ti, suzanamai in jaz, pa mogoče 10ka. Se dobimo ali prestavimo? Če damo na 10h pa pride še pingi in morda 2ursae?

jasna itak da ste vabljeni na obisk. Bo zabavno videti, če peskovnik zdrži vse 4 - A, E, neli in eliana user posted image . Pridite, ko bo lepo vreme, ker je atrij res anjboljši del hiše - beri: se znebiš mulcev za nekaj časa. Ena kava v miru, to bi bilo lepo. Je pa elian v fazi, ko so mu silno všeč starejši otroci, posebaj fantki, tako da bosta tvoja fanta dobila senco v obliki nadobudnega eliana.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
5.6.2009 14:05:29   
janja
Kasija - zaradi mene se lahko dobimo tudi ob 10h v Koloseju.  Komaj že čakam, da vidim Gal-a.
user posted image A ti prinesem Buggy board? Smo se odločili, da ga ne rabimo več. Eno kolo je sicer malo poškodovano (beri: malo razcveteno), pa ne skrbi, Eliana bo zdržalo v vsakem primeru. Sicer je max. teža 30 kg. Pa pelje tudi še vedno naravnost. Sicer pa boš videla (probala na vozičku), pa se boš potem odločila.
user posted image A rabiš še kaj drugega? Ti kar povej. Sem ravno v fazi, ko gredo stvari iz hiše.
Prodam tudi sling (temno moder). Zelo zelo malo rabljen.
Pa nahrbtnik Chicco. Bom dala zvečer slikce v album. Če mogoče rabi še katera druga.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
5.6.2009 17:37:15   
Kasija
srečanje Kolosej sobota 6. junij ob 10h
  • janja
  • kasija
  • suzanamai
  • ping

janja zgleda, da bova midve prišli. upam, da pingi in suzanamai tudi. jaz sem vseeno za kavo. gal pa itak da pride user posted image   Še rabim buuggy borda. super da bom lahko poskusila kako se ga sploh montira.

lahko spet katera pošlje sms pingi?

pa vanili nimamo noric, lahko prideš user posted image

< Sporočilo je popravil Kasija -- 5.6.2009 17:38:31 >

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
5.6.2009 23:37:55   
sanwebdra
Vseslovensko srečanje, itak, da ja!user posted image Morda tokrat bližje Štajerski (če bo seveda dovolj interesentk z našega konca).

Zdaj pa ajo ajo ....

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
6.6.2009 8:33:14   
janja
kasija - mi pridemo

sanwebdra - srečanje na štajerskem koncu. Se strinjam. Zdej pa na plan s predlogi. Verjamem, da imate na vašem koncu kar nekaj lepih destinacij.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
7.6.2009 12:02:49   
10ka
ojla, kako je bilo na srečanju? a ste se imeli fajn? mi smo šele popoldne prišlji iz morja, tako da žal nism mogla priti, pa saj to že veste. na morje smo šli kljub slabim napovedim že v sredo in vreme je bilo presenetljivo prijetno do petka. v soboto nas je jugo pregnal, saj je tjaši začelo teči iz nosa, pol je pa itak ne moreš dati na veter cele prehlajene.

evo, jaz odštevam dneve, kako je pa kaj s tabo skuštranka? a si že v rimu al ne? dans je polna luna, tko da bi se počasi spodobilo user posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
8.6.2009 7:19:37   
VANILI
OJ mamčice!

Kasija -csaj meni bi prav prišlo, ko bi kdo mel norice, a veš
sicer mamo v roku 3 dni cepljenja za oba mladička. Upam, da nam rata to spelat. Živa je bila že 3x vabljena na sistematski, ap nam ni ratalo it - skos je bila neki bolana. groza.

tudi mene zanima kako ste se mele na srečanju in kakšno fotko pliiiiis

copatki: a veste, ko smo od suzanemai naročale copatke? e, teotk bi rabil nove, a kera ve, kje je link do tistih copatkov oz. če jih še lara naroča a jihlahko skup?? hvala zdaj pa šibam.
papa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
8.6.2009 7:20:49   
VANILI
10ka in skuštrana - srečno in hitro!!! saj vesta kajuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
8.6.2009 8:37:16   
janja
srečanje LJ - smo se imeli kar fino, v skoraj že stari zasedbi (Kasija, Klaudia, Suzanamai in jaz). Oktoberčki so se veselo igrali, mali Gal pa se je crkljal pri mamici. Je pa tko cotkan in priden. Kasija kar prekipeva od nove materinske sreče. No, tud Elian je bil zelo priden, čeprav sta si z Urbanom parkrat skočila v lase. Pa kaj, tud to mora bit. Zoja in Lia pa sta se lepo igrali. So pa naši oktoberčki že pravi gospodiči in gospodičnice.
No, fotoaparat je ostal na mizi. Morda je komu uspelo narediti kako fotko, meni ni.

vanili - mi smo končno dali skoz en sistematski (za Andraža), pa se je začel tko dreti, ko je videl injekciji, da je joj. Cepijo pa mumps+rdečke+osl.kašelj in hepatitis.
Za Urbana pa imamo sistematiko 16. t.m. pa upam, da zdrži do takrat, da ne bomo spet prestavljali.

10ka - ja škoda, da te ni bilo na srečanju. A nimaš ti roka 30.6., pa bi že kar zdej? Ti nič ne zavidam. Vem, da komaj čakaš, da stisneš svežo štručko k sebi! Ste se že odločili, kako ji bo ime?

skuštrana - saj bo, Rim se nezadržno približuje!

pingi - kje si se pa ti potepala v soboto? In kako premaguješ nosečniške tegobe?

In ostale desetke, kaj počnete? Dejmo mal poživit tale forum. Kdaj, kam greste na dopust?

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
8.6.2009 9:58:26   
Kasija
srečanje je bilo prav prijetno vas videti  po dolgem času user posted image  Pa oktoberčki so že tako veliki. Zoja in Lia sta bili obe pravi gospodični, tudi kadar sta uprizorili kak pobeg. Med tem je A od janje preizkušal igrišče iz vseh nevarnih kotov. In ni niti enkrat padel. Pa prav lepo skrbi za bratca Urbana (jaz sem zdaj itak pozorna na take stvari ;). Urban in Elian sta si parkrat skočila v lase, kot je že njujina tradicija. Sta kar enakopravna tekmeca in se noben ne preda. Gal je pa kar vztrajal v naročju in ni hotel nikamor. Mu niso všeč novi kraji, je še premajhen. No, saj v maminem naročju ni tako slabo, samo spet se moram navadit vse počet z eno roko, ker vsaj ena je Galijeva user posted image . Sling je zakon user posted image .

morje Komaj čakam, da gremo. Lokacijo se še odločamo, ampak nekam na Hrvaško do okolice Zadra, oziroma da ni predolga pot. Zaenkrat še iščemo idealno lokacijo, ki bi izpolnjevala vse zahteve, obenem pa ne bi bila tako strašno draga. Upam, da bodo šle cene res kaj dol.

skuštrana in 10ka kako počutje?

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
9.6.2009 6:52:29   
VANILI
OJ!
..

grrrmmmffff

ah moram it na sestank...

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
9.6.2009 7:55:22   
janja
vanili - pa ne že navsezgodaj rjovet. Ko prideš iz sestanka, pa kaj lepega napiši.

No, nam zadnji mesec ful dogaja. Prejšnji teden so bili v železničarskem muzeju, kjer so si ogledali stare lokomotive. user posted image Včeraj je bil Andraž z vrtcem v Arheološkem muzeju in so iz mivke izkopavali izkopanine. Potem so pa morali vse to skupaj zlepiti. Bom danes videla, kakšno čudo so naredili. user posted image
Jutri pa sem si vzela dopust, da grem z Andražem in vrtcem na izlet z vlakom. user posted image Gredo sicer samo do Domžal, ampak za otroke, ki se še nikoli niso peljali z vlakom, bo to ful doživetje. No, v Domžalah gremo na sladoled, se malo poigramo, potem pa nazaj. Mu še nisem povedala, da grem zraven. Bo po moje prav prijetno presenečen. Popoldne pa bova pekla muffine, da jih bova prinesla na zaključno srečanje v četrtek v Mostec. user posted image Konec tedna pa ga peljemo na morje k babici. user posted image Pestro ne. Ja, še zadnji meseci v vrtcu. Nekaj otrok je že izpisanih, tako da se res počasi poslavljamo od vrtca. Mi je kar malo hudo. user posted image

Pri Urbanu pa je bilo letos še vse bolj na izi. Žal ne bova na letnem srečanju, ker je na isti dan kot Andražev. Smo pa vzgojiteljici in varuški kupili malo darilce (za pozornost) - v čokoladnici smo kupili malinove draguljčke, ki so baje najbolj prodajani piškotki in zraven v lepi embalaži še vložene višnje - za vsako.
Andraževa vzgojiteljica in varuška pa bosta dobili verižice z obeskom Swarowski in lično izdelan album s fotografijami naših otrok in posvetilom.

Zdej moram pa mal delat, vas še kaj preberem. Pa dajte mal več pisat...je čist zamrl tale forum.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
9.6.2009 10:06:23   
Kasija
Dobro jutro!

Elian je danes spal do pol devetih, ko sem ga morala zbudit za vrtec. Čudeži se dogajajo. Smo pa bili včeraj zunaj do skoraj 10h in je šel pozneje spat. Samo do zdaj to ni pomagalo, da ne bi vstal zgodaj.

user posted image   Zanima me, koliko majčk in hlač in bodijev imajo vaši otroci v isti velikosti? Ker prvič moram kupit garderobo za poletje in mi stalno zmanjkuje stvari. Eliana v vrtcu vedno preoblečejo, pa ša doma kdaj čez dan vse zmoči.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
9.6.2009 21:50:50   
majoli
čer,

novičke iz našega konca: dobili smo vrtec, Maks postaja vedno bolj zgovoren, nekajkrat mu je uspelo reči kaka, iti po kahlico in kakati/lulati, nor je na vsa prevozna sredstva in se zelo skoncentrirano  tudi za pol ure zaigra z avti, zob NE pusti umivati, luže in voda so zakon, lepo pije iz kozarca (večji in težji kot je kozarec, bolje je)...

Na počitnice gremo za začetek za en teden v Turčijo, ampak še ne vemo kam. Gremo v soboto pogledat, če je še kaj prosto.

Lp

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
9.6.2009 22:47:41   
ditta
helou!

jaz sem še vedno 2 v 1, čeprav spet celo noč nisem spala zaradi popadkov. izgleda, da so še vedno samo lažni, vendar veliko bolj boleči. hvala bogu imam jutri pregled in upam, da bom izvedela kaj več o tem kaj se dogaja našemu fantičku v mojem bušiju. komaj čakam, da ga spoznam in da se vsi skupaj doma cartamo.
aiken je čudovita, kljub temu, da je maksimalno razvajena in trmasta. prejšni petek smo imeli končno sistematiko in cepljenje. naša punca je tako težka že 11900g in visoka 85 cm. zobkov ima sedaj že 16, saj so tudi spodnje trojke končno predrle in imam noči malce bolj normalne. sedaj se zbudi samo še za vodo, včasih pa zaradi mokre pleničke, lakote,...in takrat pač menjamo pleničko tudi ponoči in ji dam stekleničko z mlekom. nimam pojma kdaj in kako jo bom tega odvadila, ampak za enkrat mi kar odogovarja, da se še vedno tako crklja,...njej pa očitno tudi. zobke pusti čisti še vedno samo meni, pa še to je včasih zraven trma in jok,... predvsem je to takrat kadar je preveč utrjena in zaspana.
aiken je še vedno nora na igrače, najbolj pa na plišaste igrače vseh vrst in dojenčke. z pliškoti gre vsak večer spati in zato si jih tudi za vsak večer posebaj sama izbere, kdo jo bo pospremil spati. z možem se večkrat nasmejiva, ko jo gledava kako spi objeta z ogromno muco, ježkom, zajčkom in miško,...rokice ima še vedno prekratke, da bi uspela objeti vse na enkrat, vendar jih hoče imeti vse ob sebi oziroma v svojem objemu. ponoči se včasih zbudi in reče ježa - kar pomeni ježek in takrat ji morava isto sekundo dati ježka, bog ne daj kaj drugega, da zaspi nazaj. mož se je parkrat zafrknil in ji dal v roke drugo igračko, kar pa je kljub temi in hudi zaspanosti takoj ugotovila in začela jokati kot zmešana.
včasih se mi zdi aiken še vedno taka mala piška miška, včasih pa vidim, da je že pravi strokovnjak za vrtenje okoli malega prsta. tako imava sem in tja prave borbe. npr. glede rožic, ki sva jih posadili v lonce na balkonu. sem in tja v stanovanju in na balkonu opazim potrgane cvetove,... in mala premetanka, kadar jo gledam, ko stoji ob rožicah in vprašam kaj dela, odgovori " boža boža" in jih nežno poboža z rokico in voha ter zraven dela smešne face,... ko pa jo včasih opazujem, ne da bi ona vedela, da gledam, jih začne trgati in dajati v usta, žepe, za majico,...
glede lulanja in kakanja, smo mi še vedno pri pleničkah. če je nagec, vedno pove, da bo lulala ali pa kakala,...vendar noče na kahljico niti v wc. tako neštetokrat brišemo lužice in celo pobiramo kakce. moj mož jo zadnje mesece previja večrat kot jaz, sploh kadar je pokakana in se mora umiti v bideju,...in tako jo je naučil, da je kakec drek in ko se aiken pokaka pride povedati, da je v sobi drek ali pa reče da so bobi - bobki, ker včasih kaka bobke in potem ji mož razlaga, da je kakala bobke.
včeraj smo bili spet na zbilju in hvala bogu se aiken ne boji več labodov. imela je namreč fazo, ko se je skoraj cel teden bala čisto vseh živali. kriva sem seveda jaz, ker sem zakričala in naredila paniko, ko nas je napadel labod. in posledično se je aiken kar cel teden bala vseh živali,...tudi polža, mravlje,... zdaj pa je tega hvala bogu spet konec in se vseh živali spet veseli.
aja sej res punce. a ima mogoče katera doma risanke o dinozavru dibotu, ki je bil na tistem francoskem otoroškem programu tiji ali nekaj takega. aiken je namreč čisto nora na pujso pepo, ki pa sva jo uspela zloudati,... nikakor pa ne najdem tega dinozaura dibota,...aiken pa vsak dan poje din, din, din dino dibo, in miga z ritko tako, kot mali dinozaver dibo. aiken je pravi fanatik na risanke in ker sva obe doma jih zjutraj skoraj obvezno gleda, medtem, ko jaz kuham kavo in pripravljam zajtrk. tako se je čisto navadila na tisti otroški program tiji, ki pa so ga z novo programsko opremo na siolu ukinili.
glede morja še nič ne vemo kam in niti ne točno kdaj. zagotovo pa za malce dlje časa v začetku septembra, ko se je večina ljudi že napočitnikovala in bomo lahko v miru uživali v morju, soncu in dolgih sprehodih. mene mika nešteto stvari, od toskane, provanse, nekaterih hrvaških otokov, grčije, ... vse pa je odvisno od našega novega člana in aiken. maksimalno se bova z možem prilagodila in izbrala dopust, ki bo najbolj primeren glede na njune potrebe in počutje. čez poletje bom ob priložnosti šla z obema v volosko, če bom prepričala mami, da se mi pridruži, saj sama z aiken in novorojenčkom, ne bom zmogla.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
10.6.2009 0:06:35   
skuštrana
Kasija, se full pozna, če je otrok v vrtcu takoj rabiš več za oblečtuser posted image Vidim po tem, da mi za Lizo full hitro zmanjka, pa ima vseha ohoho...Za aRSENA IMAM PA NEKAJ MALEGA MAJČK ZA DOMA, kakšna 2,3 bolj šmesni kompleta ko kam gremo pa čisto ok skozi pridem. Je pa naš amli itak bolj ko ne doma samo v bombažni plenici, no, trenutno ko smo v Slo, kjer je malo bolj hladno ne, doma pa ....

Ditta, še malo pa bo user posted image

Jaz kokoška kokoškasta (se vidi da sem preveč na RR zadnje čase, postala sem brezglava kokošuser posted image ) sem šla pa danes zvečer ob 8 na pregled in ctg..In pridem tja, vse zaklenjeno, tema..In seveda sem zgrešila datum, pregled imam šele jutriuser posted image user posted image Uh....

Vanili, imaš ZS, če si slučajno zgrešila.

Janja, mogoče lahko organiziramo kje v okolici Ce, je blizu za ene in za druge - Maribor in Ljubljanauser posted image Jaz vem za par piknik lokacij, na koncu koncev se lahko pa dobimo tudi v celjskem parku, imajo lepo ograjeno igrišče, hrana in pijača iz nahrbtnika...Nič kompliciranja.Parking je blizu, ma ni da ni user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
10.6.2009 0:08:04   
skuštrana
Dopust, a ima katera kaj izkušenj s trajekti za Grčijo. Vem da vozijo iz Benetk, mi bi šli na lefkas ( bo verjetno treba presedat)user posted image Sem malo gledala po netu, pa se ne spoznam ravno najbolj...A je bila katera v app v grčiji?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Naj otroci poleti hodijo bosi?
Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?