|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   7 dni počitnic z DVEMA PSOMA. KAM?
16.6.2009 1:26:44   
mojca345
Če kdo rad potuje z psom na počitnice, mi bo znal pomagat. Imamo odraslega psa in mladička, ki pa bo takrat star nekje 15 tednov.

2 Beagla..... ne vem pa kam na morje bi lahko šli in seveda za neko razumno ceno, ki bi so jo lahko privoščila.

vseeno kam. samo na trajekt glih ne bi rada šla, ker bo že dovolj večurno potovanje v avtu za mladička.
ni samo apartma kjer ti dovolijo psa. je potem še okolica pomembna. da ni vse betonirano naokoli in niti koščka trave. fajn je če je kje kaki gozdek, da lahko psa tudi malo spustiš, da se razleta, da se lahko z njim igraš. baje imajo na krku tudi plažo prav za pse, sem nekje brala, ampak ko sem bila tam, nikoli najdla.

mi smo sicer poznali eno lokacijo, kamor smo hodili v malinski, ampak ima gospa že vse zasedeno. midva sva odprta tudi za počitnice kje v hribih, če je kaka varijanta. izlet ni problem. se peleš gor, hodiš, se peleš domov. če pa bi človek hotel ostati, pa greš kam lahko ?

prosim za lokacije in cene, če katera ve. če bom kaj izvedela tudi napišem za ostale.

_____________________________

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 7 dni počitnic z DVEMA PSOMA. KAM?
16.6.2009 11:29:10   
Anonimen
Midva sva bila ta vikend malo ven iz Poreča z najino kužo. Lastniki imajo tudi sami psa, zato ni problema. Je pa luškan apartma z majhnim balkonom, okoli bloka je dovolj trave, potem je pa še ena takšna dolga široka pot proti plaži, kjer sva ga lahko spustila. Ceno pa mislim da imajo cca. 50€/noč.

Če želiš številko mi povej.

(odgovor članu mojca345)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 7 dni počitnic z DVEMA PSOMA. KAM?
16.6.2009 13:21:21   
Anonimen
Mi imamo ameriško staffordko in že 5 leto bomo šli na otok Brač - na Bol v apartma, kjer imajo tudi plažo za pse in kup "divjih" plaž, kjer imaš lahko tudi kužka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 7 dni počitnic z DVEMA PSOMA. KAM?
19.6.2009 18:50:30   
Ribica **
Krk definitivno ne, ker se prakticno ne smes nikjer kopat. Mi smo se lani vozili iz Njivic v Šilo.

Mi gremo na Pag, kjer so psi lahko na skoraj vseh plazah. Z beaglico. user posted image

Sicer pa "pasje plaze" na Krku: ena je prav v mestu Krk, ampak moras cez ene tri hoetlske plaze do tja. Ena je v Njivicah  - Njivice Kijac, tu je voda ful prehladna, ker so sladki pritoki, pa se senca je do ene 13h. V Silu se lahko kopa v kempu in na plazi zraven kempa, prav v mestu pa ne.

Na Pagu se lahko kopajo na plazi Babe, Prnjica, Čista, se ena pred tem itd. Ne sme v Strasko (razen FKK del), na Zrće (kjer itak ni primerno za pse), Trinčel oz. Planjka (Stara Novalja) in Sv. Duh - to so plaze v okolici Novalje.

Sicer pa je nasa sla prvic na Pag pri 12 tednih. Celo pot je prespala v svojem boksu, enkrat smo se vmes ustavljali, sicer pa sele, ko smo cakali na trajekt. Enkrat je sicer mal bruhala, pa ni bilo sile. To leto, ko je bila mladicek, je bilo najlazje na morju.

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 19.6.2009 18:54:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?