Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Prva pomoc za aprilske mamice

še dobro, da je tukaj njegov stric in se z njim igra tačas, ko jst kuham. Moram rečt, da ima naš Jakob veliko srečo, ker ga vsi po vrsti naravnost obožujemo
neki bi te vprašala: kje si kupila tisti vrtiljak za posteljico - se mi ful dopade,in koliko je stal (vse,ki sem jih gledala,so stali okoli 40eur,to se mi pa zdi malo veliko
) in kje si kupila tisto poličko v obliki kvadrata,ki je na sliki nad hišico - je taka luškana,pa kakšna polička zelo prav pride - sicer imam eno nad previjalno,vendar mi je premajhna
. Z napihnjenostjo sem pa tako vedno imela težave zaradi črevesnih alergij, tako da poznam ta občutek
. Kupi si kakšne probiotike, ful so dobri in poceni od NOW, jih je največ milijonov noter, pa naredi eno ali dve kuri, bo gotovo pomagalo.
Ta teden ga pa res pogrešam saj smo čez dan samo 2h skupaj ... Saj bo, še malo, pa boste spet več skupaj!
.
. Ta pa je dobra
zlati...pa kako vsi pozirajo...
. Mene še vedno vsak nasmešek čisto začara, ko pa me bo Ela prvič objela okrog vratu, pa bom verjetno tako omedlela od sreče
Blagor vam, jaz bi tudi