Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG tanja, koliko čaja pa daješ tamali? Jst sem ful v dvomih, ker eni tako zagovarjajo samo dojenje z nič dodajanja...pa ne bi hotla, da zarad tega kaj manj dobiva na teži. Najina sta pa itak sam dan ali dva narazen...jst zaenkrat nisem še nič čajčka dodajala, tko da sploh nimam filinga za to. Kaj pa druge? Kdaj ste začele čaj dodajat in kateri čaj pa kje ga kupite? Jaz nič ne gledam, koliko ga spije-ampak mislim, da več kot ene 4-5 žličk ne spije. Najprej, ko se ji je tako kolcalo, sem ji dajala res samo po žlički, zdej pa dam po flaši, ker ne more bit več zmede glede sesanja. Pa dojenje se nama je lepo vzpostavilo, tako da mislim, da ne bi smel biti problem. Sem ji pa tud jaz kupila komarčkovega od Hippa-ga majo tud v Sparu, pol sm pa vidla, da je sladkan in nočem da se navadi, sem ji pa začela sama kuhat. Najprej sem ji janež, kumino, kamilice. Včeraj pa prvič koprov čaj, ker sem brala članek, da naj bi pomagal proti krčem, bruhanju, kolcanju, naj bi izboljšal odvajanje blata prav pri dojenčkih. Pa ga rada popije.
|