Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
!
, zdaj pa čakam kolegico, da greva malo ven. Končno je tudi pri nas posijal sonček.

marčevski (rok 25. 2. po enem in 4.3.po drugem računanju) , ampak se vam bom pridružila kar tukaj, me vzamete?
..SEm prepričana, da bo, čeprav me malo stiska....Ampak moje telo je tako spremenjeno, slabosti, prsi..da nekaj mora rsti tam notri...in vsak večer se pogovarjam z pikico....
..spala bi cele dneve, če bi lahko...
...saj bom z imeni boljša..obljubim
..Meni vse odpira, hladilnik je pod ključavnico- no varnostno zaponko, vse predale imam zavezane,...groza.....
Danes mi je pobrala že vso energijo, ker danes je res obupna
. Zdaj se pripravlja na počitek, jaz grem pa kar z njo, da si malo nafilam baterije.
Upam,da se vec ne ponovi. Se pa strinjam,da se pri taksnih stvareh vsaka nosecka takoj vstrasi..
.
Groza! Koliko kavic dnevno si privoščite? Jst sem omejila na eno, prej sem jih od 3 do 4, verjetno tudi zato taka zaspanost.
Zaspanost pa je cisto znacilna za zacetek nosecnosti :))
. Če par ur nič ne jem, me začne stiskat v trebuhu, pa kr mehke noge dobim od omotičnosti. To se prej ni dogajalo, pa včasih do večera nisem skoraj nič pojedla, ko so bili v službi dolgi dnevi. V maternici me tu pa tam malo špikne, drugih znakov pa zaenkrat še ni.
mava to malo pikico že fejst rada