malaMravljica
|
ma Rizkoo, skoda da ni bilo slikce, zaradi tega si res lahko mal zalostna, za kg pa ha ha ha, ma kaj se gre, ne poslusaj takih izjav no. Poglej v kaksno tabelo kolk naj bi se povprecno zredila do sedaj. Saj vem, se pocutis bedno, men je tudi enkrat reku, ker on ima prvo kilazo od takrat, ko 3 tedne skup nisem nic jedla, pol ko so se slabosti normalizirale sem sla pa s kili spet na svojo tezo in pol je on milslil, da sem se v enem mesecu tolk gor zredila, pa je mal zavil z ocmi. Sem pa se sedaj na +5 od zacetne teze. Ti si tudi cist ok, madona saj dete pa tud raste, pa plodovnica, pa vec krvi imas, halooo no. Jeeee... vazicka z blazino. ej, ko bos dala prevleko prat jo mal cudno dol dobis, gor pa pol rabis prav mal spretnosti sam gre, saj bos vidla. hehe... pa tvoj bo danes spal ob tebi kot kak klop, da bo se on mal do te blazine prisel, bos vidla jaz grem pa po solatko, bo to, pa se en krompircek s kislo smetano bom naredila. njamiiiiiiii.... jutri dopoldne imam pa zobozdravnika, pa pol ker bom ze v tem mestu od nas proti jugu in tja se mi nikoli ne da hodit s shoping, bom pa jutri sla se v Zaro na otroski oddelek pogledat. pa pol se mal na zenski oddelek
|